z Anneleri biz de burada bulualm

Aynur ve özlem albümlerinize baktık eşimle.Çok güzel bebişler maşallah.Özlemcim çok zor günler yaşadığın mücadele ettiğin ortada.Allah da yardım etmiş sana.Umarım bizde erken doğum olmaz. Şuanda tek korkum bu.
Buarada ben de 29 yaşındayım.

ben aranizda ablayim yas 37, korkmayin erken gelecekler diye, her gecen gün icin sükür edin cünkü bu bir kazanc, benim bebislerim umut olsun sizlere eger erken gelrseler bile allah o gücü veriyor,
gerci benimkilerin erken gelmesi doktor hatasi oldu, hedef en az 32+ olacak bak bizde sayiyoruz beraber, bugün de gecdi geriye ne kaldi dayanin )

Evet Özlem abla:) hem yaşça büyüksün hem de çok tecrüben var bize faydalı olacak.
Ben başlangıç olarak 1 tane park yatak almayı düşünüyorum, sence nasıl olur? daha sonra ihtiyaca göre bakarız diyoruz.bide sanırım park yatakların tekstil olmuyo içinde onu bizmi yaptırıcaz.Çünkü uygun büyüklükte hazırını bulamayız herhalde.Benim çeyizimden 1 tane bebek yorganı, 1 kalın battaniye ve 1 de el örgüsü battaniye var.Sence bunlar yeterli mi yoksa 2 battaniye daha alayımmı?Açıkçası ihtiyaç olmayacak şeyleri almak istemiyorum.bebeklere aldığım hastane çıkışlarının içinde de birer battaniye var ama onlar çok ince.bebekler çabuk büyüyo, israf olsun istemiyorum. sen ne dersin? bana mutlaka olması gerekenleri yazar mısın?

canım ıhtıyac oldukca al.okadar cabuk buyuyolarkı hıc kullanmadan kalan esyalar oluyo.park ıcınde bısey olmaz.bebekler ıcın ozel yataklar war ıcıne ondan alacaksın.bu arada cokkkkkkk tecrubelı ucuz teyzesı olarak sımdıden soyleyım sakın aglamasınlar dıye her dedıklerını yapmayın.bırakın aglasınlar.sonra asla basa cıkılmıyo.3ude bırbırınden ne gorurse aynısını yapacak.ve aralarında hem ınanılması cok guc bır bag olacak(normal kardeslıkten ote bısey)hemde korkunc bır cekısme baslayacak.hep aynı seylere huysuzluk yapacaklar.aynı sey ıcın kavga edecekler.ılerı yaslarda asla laf anlatamıyosunuz.bız aglamasınlar dıye her dedıkleırnı yaptık.sımdı yas 4.5 felaket bır hal aldılar.sıze kucuk bır onerım

mehlikacım bende 2 tane park yatak aldım onlar zaten kademeli bende içine elyaftan ince bir yatak yaptırdım hem izinlerde götürebilirim diye düşünmüştüm katlanıyor ya hemde ,ilerde içini çıkartıp oyun alanı yapıyorsun bebişlere. Arkadaşlar hep bebişlerden konuşuyoruz birazda kendiimizden bahsedelim ben evhanımıyım eşim astsubay şu anda tokatta yaşıyorum aydında büyüdüm ama konyalıyım tuba sende konyadasın herhalde benim bebişler tüpbebek yöntemiyle oldu sizinkiler nasıl oldu bu arada bebişlerin isimleri BURAK ONUR EYMEN özlem seninkilerin ismi ne kızlar siz düşündünüzmü amma çok şey sordum yavvvvvvv yerimseniben

Canım ben Ziraat yük. müh. yim.Abimle ortak ilaç bayiliği yapıyoruz, daha doğrusu yapıyorduk.Ben herşeyi ona bıraktım, şuanda diplomamla çalışıyor, benim sigortamı yatırıyor.Ben de tüp bebek yön. ile hamile kaldım.İlk denememde, bu işlerden fazla anlamıyorduk o zaman. Dr umu çok sevmiştim, çok inanmıştım maddi kaygı taşımadığına.Ama bir pişmanlığım var, 3 embriyo transferi yanlış olmuş, onu sonradan farkedebildik.Ben 10 bebek yine isterim Allahım nasip ettikten sonra ama 3 embriyo biçok insanı günaha sokuyor diye düşünüyorum.Eşime hep diyorum erken doğum olup bebeklere bişey olursa bu bizim günahımız diye.kimi zaman onların karnımda tıkış pıkış durması bile içimi üzüyo.Rabbim can verdi, bide sağlık ve uzun ömür verir inşallah miniklerime.
Benim eşim de edebiyat öğretmeni.İşte böyle Aynurcum.

Bebeklerin ismi konusnda hala tam olarak karar veremedik.ikisi erkekse Ali ve Doğan olacak isimleri, kızımızın ismi sürekli değişiyor ama cemre,elif yada eylül olabilir.hayırlısı artık.

mehlikacım haklısın banada 4 embriyo konuldu hep dr. kızdık çünkü çok zor zamanlar geçirdik eşimle3 tane tutunca redüksüyon işlemi yapmamızı önerdiler bizde iki arada bi derede kaldık aldırsak vebali büyük ve onunda yaşama hakkı var bizim kararımızla ya yaşıycak yada ölücekti yada aldırmıycaktık ama bu seferde bebeklerin hepsini kaybedebilirsiniz dediler gelişim bozuklugu eksik organlarla doğma riski vs. çok zorda kaldık ama sonunda aldırmamaya karar verdik ama o kararı veresiye kadar akla karayı seçtik bencede 2 den fazla konmamalı

hepinizinkini allah bağışlasın.sizlere bişey sorucam 12.ve 14 günlerde değerleriniz kaç çıkmıştı.benim 12.gün 1026 15 gün 3526 çıktı üçüz olma iht.var.tüp bebek 3 emb.trans.edildi.

canım şuanda evimde deüilim ve tam olarak sonuçları hatırlamıyorum.12. günümdeki binküsürdü benimde. umarım tek yada ikizdir.eğer üçüzse redüksiyon önereceklerdir.Hakkında hayırlısı olsun.

Ay ne cici bebişler :) Hayran kaldım resimlere.. İnşallah hamile olanlarda sağlıklı doğum yapar..

slm Aynurcum ben burdayım.Ama özlem le tuba kayıp.İİdirler inşallah. Sen nasılsın canım.Nasıl gidiyor bebişlerle.
Ben birkaçüngür pek ii değilim.Kendimi taşıyamıyorum sanki.Özellikle yatarken hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum.bide reflü beni mahvedyo.Günler zor geçmeye başladı yani.

saol canım iyiyim bu gün bebişleri aşıya götürdük işimiz çabuk bitiyor ama evden çıkması çok zor bebekleri hazırlaması zor oluyo işte böyle üçüz hamilelik zor ben dışarı çıkmaya korkardım bir bakan bir daha bakardı herkez doğum yakın galiba derdi bende evet diyip güler geçerdim insan herkezede üçüz diyemiyor nazar falan değer diye korkuyor sanada kolay gelsin canım

geçmiş olsun canım.valla ben nazara çok inanırım ama herkese söylüyorum.sakındığın göze çöp batar ya öyle olmasını istemiyorum.Sık sık felak ve nas surelerini okuyorum.gerçekten bazı insanlar neeeee üçüzmü diyip gözleri faltaşı gibi açılıyo.Allah a emanetiz.

Arkadaşlar biz birazdan annemlere gidecez.Yılbaşını da orda geçiricez kısmetse.Sizlere bebişlerinizle sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.Umarım 2009 yılı içinde ben de miniklerimi sağlıkla dünyaya getiririm.Görüşürüz.hihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba kızlar. herkese iyi seneler diliyorum. eşinizle,bebeklerinizle,annenizle, babanızla,..... tüm sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirmenizi diliyorum.

ben yine günlerdir yokum çünkü yine hastanedeyim. cumartesi sabah korkunç bi hemoroid ağrısıyla uyandım ve akşama kadar uğraştım geçer diye. kremler vs ama geçeceğine daha da arttı. akşam acile gittik bir krem daha verdiler ve gönderdiler ama nafile.sabaha kadar gözümü kırpmadım ve inanılmaz kötü bir geceydi. resmen hüngür hüngür ağladım. sabah 6 da tekrar acile gittim ve hemen hastaneye aldılar. öyle kötü olmuşum ki son evreye gelmişim. aslında direk ameliyata almamaız lazım ama hamile olunca bişey yapamayıyoruz dediler. verebildikleri ilaçlar da sınırlı ve onlarda zaten çok etkili ilaçlar değil. hafif ilaçlar. böyle böyle geçirmeye çalışıcaz dediler ve hala hastanedeyim. bugün 5. günüm. ağrılarım dindi hamd olsun ama tam olarak iyileşmedim. iyileşmezmişim de. doğumdan sonra ameliyat olmam lazımmış. belki cuma çıkarırım demişti dr. ama bakalım artık. bu ne zor şeymiş arkadaşlar. her dert zor mutlaka ama bu çok fena. daha önceden hiç böyle bir sorunum yoktu. kabızlık prob. de yoktu. gebelikten dedi zaten dr.lar da. hele de üç tane olunca fazla baskı olmuş. hiç böyle bişey yaşayan ( ki inş. yoktur) yada duyan varmı? bitkisel şeyler de uygulayamıyorum. bir sürü şey var ama hepsi içilecek şeyler. onlar olmaz. bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen çok moralim bozuk. bebeklerim iyi bu arada.
hepinizi öpüyorum kızlar. hastaneden sürekli bi bağlantı sağlayamıyorum. denk geldi ve girdim. inş. girerim yine. hoşçakalın.

tuba geçmiş olsun canım bendede hemoroid var ama öyle ağrı hiç olmadı çok şükür sadece zorlanınca kanıyor hamileliktede sorun olmadı bide normal doğumda kötü oluyormuş allahtan sezeryan olucaksın bende hepinizin geçmiş yeni yılınızı kutluyorum benimde oğlanlardan biri çok huysyz 2_3 gündür aşıdanmıdır nedir ayağımdan indiremiyorum kızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama harbiden üçüz bakmak çok zor ve yorucu allahım şunlar bi altı aylık olsalar belki daha düzene girerler özlemcim seninkiler nsl sanırım altı aylarını doldurdular fark oluyormu

Tubacım geçmiş olsun canım. ben de hamilelik öncesi bazan kabızlıktan kanama falan olurdu.Hamile kalınca da kesin artar diyordum biraz arttı ama çok şükür çok kötü deil.Zaten gebeliğin son aylarında artan bi durum.ne kadar acı verici olduğunu çok ii biliyorum.dikkat et canım kendine.İnşallah iyileşirsin.bebeklerin ii olduğuna çok sevindim.benim de sancım oluyo ara ara bel ağrısı da oluyo, dayanmaya çalışıyorum.a.s.

Aynurcum Allah kolaylık versin canım,aşıdandır bence huysuzluğu.tabiki zordur üçüz bebek bakmak, ben de şimdiden kendimi hazırlamaya çalışıyorum.Ama şuan için beni tek ilgilendiren üçünün de sağlıklı bişekilde dünyaya gelmesi.Allah yardıcımız olur diye düşünüyorum.Kolay gelsin canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…