herkese merhaba nasılsınız kızlar ay güzel sağlıklı hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum bazen densiz insanlar denk geliyor yok birinin şöyleydi böyle oldu çok riskli senin falan deyip insanın moralini bozuyorlar bazen dışarı çıkmadığıma seviniyorum hımm bide size ne sorcam bazen benim hiç iştahım olmuyor süt meyve falanla günüm geçiyor bazende çok yiyiyorum sizede oluyrmu doktoruma sorsammı acaba
Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzun zamandan beri bu formu takip ediyorum. Daha tedaviye başlamadan önce. Heyecanınızı üzüntünüzü sizinle paylaştım sadece okuyarak. Üçüz olacağı içime doğmuş heralde. Transferim gerçekleştikten 10 gün sonra değerim 326 çıkmıştı ve doktorum ikiz olma ihtimali yüksek dedi ama yanıldı. Üçüzlerime hamileyim. 7+6 günlük olduk. Burda okuduklarıma göre birçoğunuzun yaşadığı redüksiyon benimde karşımda. Doktorum 12 haftaya kadar bekliyelim kendiliğinden gidebilir gitmezse azaltalım dedi. Buna sıcak bakmıyorum ama benim hamileliğim kanamalı geçiyor. 3 günde bir puroluton depart vuruluyorum buna rağmen çok az kanama oluyor arada. Şaşkınım. Biz üç tane transfer istemedik ve eşimde doktorla konuştu keşke bize sorsaydınız kesin cevabımız iki olurdu diye. 3 ününde tutma ihtimali için % 5 dendi ve tuttu. Redüksiyon yapılırsa %7 hepsinin düşme ihtimali varmış. Devam edersem %30 erken doğum olasılığı. Doktora diyebildiğim tek şey keşke bizi bu seçimi yapmak zorunda bırakmasaydınız. Üçününde kalbi atıyor hangisinden vazgeçebilirim ki. Benim gibi kanama yaşayan oldu mu aranızda? beni düşündüren tek şey bu kanama. İşte böyle. Şu anda benim için sadece gelişimleri önemli.
şifa olsun kuzularına xxnilxx bebişler için herşeye değiyor vallaha sen magnezyum kullanıyormusun bilmem ama mesela ben onu içerken kendimden geçiyorum resmen :bbo: çok tuhaf bir tadı var ama işte bebişler için katlanıyoruz
mehlika hiç uğramıyor artık neler yapıyor acaba bizde böyle kayıplara karışırmıyız dersin :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?