z Anneleri biz de burada bulualm

herkese merhaba nasılsınız kızlar ay güzel sağlıklı hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum bazen densiz insanlar denk geliyor yok birinin şöyleydi böyle oldu çok riskli senin falan deyip insanın moralini bozuyorlar bazen dışarı çıkmadığıma seviniyorum hımm bide size ne sorcam bazen benim hiç iştahım olmuyor süt meyve falanla günüm geçiyor bazende çok yiyiyorum sizede oluyrmu doktoruma sorsammı acaba

hg pitoşum evet canım ben de ne zaman dışarı çıksam ayağa kalkma haa sakın haa yatacaksın haaa birisi üçüz doğurmuş yatmış 8 ay boyunca hiç kalkmamış Allah korusun benim doktor tatile çık diyor bana yada benim doktorum çok rahat bende böyle kasıntılara gelemem ama eskisinden daha çok dikkt ediyorum artık ama yatmak bana göre değil bana diyorlar bu gunlerde yat ararsın ben aramam inanın bana göre değil

böyle sağlıklı haberler alınca bende çok mutlu oluyorum o günlere geldikçe bende bol bol yazacağım yeni hamişlere moral olsun diyehihoyyyt

benimde iştahım fazla yok belkide erkendir zaten öncedende fazla yemezdim ayrıca iştahımız olsa bile canım midemiz yukarıya geldi artık sıkışıyor fazla yiyemiyoruz ben bazen aç kalkıyorum 15 dk sonra meyve atıştırıyorum
artık rahatsız olmaya başladım bende ama sen yinede sor ciddi bişi değildir sanmam :CüvCüv:

ama sütü yoğurdu bu aylarda bol tutmak lazımmışbenimde pek aram yoktu :dilcikar:

evet xxninxx okadar tuhaf insanlar varki anlatamam bana senelerce yok olmuyor çocuğun şöyle böyle dediler şimdide ayy yandın üçüne nasıl bakıcan ne mama yeter ne para ne güç diyorlar ne olsa hayır çıkmıyor ağızlarından bana doktorum bu sıralar daha dikkat etmemi söyledi ama dediğin gibi yatmak banada göre değil arada yaklanıyorum sonra korkup yatıyorum kış olsa bu kadar zorlanmazdım ama yazı çok severim ben heryer cıvıl cıvıl ben evde tabi mısır tanelerim iyi olsunda beklerim ben onları
demek seninde arada iştahın olmuyor bende eskiden hiç yemek yemeden yaşayanlardanım midem şokta tabi bende iştahım olmayınca bol ol meyve süt falan tüketiyorum ayran sevmzmisin onu içmek daha rahat hem sıcaklarda iyide gider:içelim:

Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzun zamandan beri bu formu takip ediyorum. Daha tedaviye başlamadan önce. Heyecanınızı üzüntünüzü sizinle paylaştım sadece okuyarak. Üçüz olacağı içime doğmuş heralde. Transferim gerçekleştikten 10 gün sonra değerim 326 çıkmıştı ve doktorum ikiz olma ihtimali yüksek dedi ama yanıldı. Üçüzlerime hamileyim. 7+6 günlük olduk. Burda okuduklarıma göre birçoğunuzun yaşadığı redüksiyon benimde karşımda. Doktorum 12 haftaya kadar bekliyelim kendiliğinden gidebilir gitmezse azaltalım dedi. Buna sıcak bakmıyorum ama benim hamileliğim kanamalı geçiyor. 3 günde bir puroluton depart vuruluyorum buna rağmen çok az kanama oluyor arada. Şaşkınım. Biz üç tane transfer istemedik ve eşimde doktorla konuştu keşke bize sorsaydınız kesin cevabımız iki olurdu diye. 3 ününde tutma ihtimali için % 5 dendi ve tuttu. Redüksiyon yapılırsa %7 hepsinin düşme ihtimali varmış. Devam edersem %30 erken doğum olasılığı. Doktora diyebildiğim tek şey keşke bizi bu seçimi yapmak zorunda bırakmasaydınız. Üçününde kalbi atıyor hangisinden vazgeçebilirim ki. Benim gibi kanama yaşayan oldu mu aranızda? beni düşündüren tek şey bu kanama. İşte böyle. Şu anda benim için sadece gelişimleri önemli.

pitoscum sorma birde o kısmı var vay nasıl bakacaksınız bez mama bilmem nee yok işte biz bir taneye zor bakıyoruz vs vs valal daral geliyor bende artık dalga geçiyorum sen daha 1 taneye bakamıyom ben napayım diye:))) bu arada ayranda hiiç sevmezdim ama napim zorla günde bir büyük bardak içiyorum eşimlede papaz oluyoruz o yüzden artık içiyorum su gibi ayranı:)))

Aramıza hoşgeldin demek sende ben gibi baktın baktın sonrada bu topiğe geldin inan bende öyle olmuştum okurken hep diyordum ALLAH YARDIMCILARI OLSUN diye

Hamileliğin hayırlı olsun canım inş sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağına alırsın rediksiyona karar vermek gerçekten çok zor ama doktorların seni bu konuda daha çok yönlendircekler benim biraz doktorlarımın işte bize kalsa aldırmayız sağlıklılar hangi birini sonlandıralım demesiyle planlarımız değişti tabiki vicdani boyutu da düşündürücüydü bizim için

fakat kanamalı geçirmişsin diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben kanama hiç yaşamadım benimde kendiğinden düşer dediler düşmedi hatta diğer iki kardeşinide solladı buna karar verirken kendi sağlığınıda düşünmelisin ben sordm bana zararı olurmu taşıyabilirmiyim diye onlarda tek gebeliktete 2 de 3 de aynı sorunlar olabilir kesin birşey söyleyemeyiz diyorlardı mesela benim şimdi karaciğer enzimlerim yüksek takip ediliyorum hepsini iyice düşün taşın Allah yardımcınız olsun yerimseniben

thirdeyes aramıza hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun

kızlar kızıyorum vallaaaaaaaa ben hamileyken yatmadan önce kocaaaa bir bardak süt içerdim ayriyeten sütü hiçç sevmem ama küçücük karınlarda 3 bebek nasıl gelişicek zorda olsa süt içmeyi ihmal etmeyin soğuk sütü tavsiye ederim

:içelim: aynurcum ben günde yarım litre süt içiyorum ama çok severim sütü hiç zorlanmadım yoğurt ayran komposta ne bulsam içerim bana kızmaaa:)))))))))))))

aynurcugum 31 +5 oldum daha fazla dayanamıyorum galiba sen 35 hafta dayanabilmişsin bravo valla çok zor artık benim 30. haftaya kadar çok ta zor degildi sürekli yolculuk bile yapıyordum ama şimdi of of allah bize güç kuvvet versin valla

hazalaslıcım allah yardımcın olsun ne güzel kocaman oldu ama kuzuların sıkıntıların genelde gecelri oluyordur dimi anurcum 36. haftaya kadar dayanmış nefes almak falan zor oluyordur dimi inşallah sağlıkla doğarlar kuzuların peki ne kadar daha beklemeyi düşünüyorsun nst ye giriyon dimi sancı falan çıktımı

pitoscugum hastanede olmadıgım için nts ye girmiyorum
hastanede kalmak daha zor ama en azından gözetim altında oluyo insan doktorum bana daha bir ayın var diyo başka degilde sıcaklarda başladı

tamam tamam kızmayınn içeliimm güzelleşelimmmmmm :içelim: :içelim:

hazalcım tebrik ederim canım maşallh yaa zorluk olarak canım nefes sorunumu yaşıyorsun ALLAH yardımcın olsun

Son düzenleme:
şifa olsun kuzularına xxnilxx bebişler için herşeye değiyor vallaha sen magnezyum kullanıyormusun bilmem ama mesela ben onu içerken kendimden geçiyorum resmen :bbo: çok tuhaf bir tadı var ama işte bebişler için katlanıyoruz

mehlika hiç uğramıyor artık neler yapıyor acaba bizde böyle kayıplara karışırmıyız dersin :a015:

canım şu anda bütün vitamin ve demir ilaçlarımı bıraktırdılar malum karaciğer enzimlerim yüzünden eğer düzelirse bende sorucam doktoruma onu çokmu iğrenç ya tadıı fisfisfis mafoldumben

yok biz kayıplara karışmayalım aman onlar şimdi doğum yaptılar anlıyoruz tabi zamanları yok kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...dün başka bir dr.a başladık doğum için seçtiğim hastaneden...kesinlikle yatak istirahati dedi...seyehat yok dedi...diğer dr.um çok rahattı ..dolayısıyla ben de rahat davranıyordum....iş yerinde rapor problemi olcak...siz yatıyormusunuz çok erken değilmi daha yatmak için nasıl geçecek bu süre....ben yine de diğer dr.uma da devam ediyorum ama kafam çok karıştı ya siz ne dersiniz...çalıişıyor olmasam hiç düşünmem de şimdi bilemiyorum...

xxnilxx inan bir saattir uğraşıyorum yapamadım ya zaten şu cetveli bir türlü anlamadım sen özelden bana yapıp yollarmısın bende adresi yapıştırsam sadece sat falan yazarı sana olurmuki öyle

nehir canım ben keseleri gördüğümden beri hep yatıyorum ama çalışmıyordum oyüzden sorun olmadı bencede tedbirli olmak en iyisi doktorunu dinlemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…