z Anneleri biz de burada bulualm

nehir ben çalışmadığım için tabiki senden daha rahatım ama benim doktorum tatile çıkın diyordu bende haftaya karayolu ile yolculuk yapacağım 4 saatlik izin alabilcekmiyim bakalım tatile çık dediği kadar varmıymış birde ben sürekli yatmıyorum amaa amaa artık ayakt akalınca yoruluyorum hissettiriyor bana artık

hazalcım evet artık zor hele benim doğumum ağustosa denk gelmişti sıcaktan sabaha kadar elimde yelpaze gözümde uyku bir türlü uyuyamazdım

pencereyi açar tam karşı mutfaktan kapıyıda açar cereyanda yatardım resmen eşim yazık sarılırdı pikelere

nehircim benim burda şekerim yüksek çıktı ama çokta yüksek değil dediler ilaç falan vermediler ankaraya doğuma gittim oradaki dr. çokkk yüksek hastanede yatman lazım dedi insüline bile başladı birinin dediğini digerininki tutmuyor valla sen kaç haftalık oldun bence sen kendi vücudunu dinle ben inanın hiççç yatmadım akşamları yatağa yattıgımda belim agrırdı akşama kadar ayakta durmaktan

ama çok eğilmezdim temizligi eşimle birlikte yapardık ben hemen yorulurdum kendinize dikkat edin tabi ama bence yatağada baglanmayın derim ben

bu arada tugbada yok mehlikada kızlar oğluşlarımın yeni resimlerini ekledimmm yorumlarınınzı buraya yazarsanız sevinirim

aynurcum en sevdiğim bölüm resimler bölümü :)) bakmammı hemen daldım oraya :))) ay maşallhhh valla ben bunlara baktıkça gaza geliyomm hemen doğurasım geliyor:)))

çok sağolun kızlar herhalde rapor işi halledilcek..sürekli yatmasamda dinlenerek geçiririm en azından...hem işte yoruluyorum hem evde zor oluyor böyle kendimi koruyamıyorum...

senin adına sevindim nehir bol bol aramızda olursun artık böylece vakit geçer gider arkadaşım:))

nehir canım bende çalışıyordum 15. haftaya kadar çalıştım sonra heyet raporu aldım zaten bu satten sonra istesende zor çalışırsın en iyiysi evde dinlenmek

xxnilxx tatlım çok teşekkür ederim cetvel için çok beğendim eline sağlık burdan bile bakıp üyüdüklerini görmek heyecan veriyor insana cumartsei kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş bücürler

slmmmmm

nehircim yeni dikkat ettim sen fizyoterapist mişsin bizlere bilgiler versene canım aslında doğruyu söylemek gerekirse bu bölümde öğrendim fizyoterapisti tam olarak ne olduğunu bilmiyorum canım beni bilgilendirebilirmisin

ERGUDER....HAZALASLI....NASİBEREYHAN...sizleri çok merak ediyorum..Erguderin doğuma çok az kalmıştı sanırım ya da doğurdu mu acaba...Arkadaşlar ses verin...

seybay ben iki gündür uyumuyorum desem yeri hem sıcak hemde yatınca bebişler midemi sıkıştırıyor sanırım çok tuhaf bir acı var orda uyuyamıyorum sen nasıl dayanıyorsun maşallah bu aya kadar hiç sıkıntım yoktu ama büyümeye başladılar ya zor oluyor artık

aynurcum bebişlerinin resimlerine baktım oyy çok canım çekti maşallah demekten öldüm çok yakışıklı oğulların var allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
kızlar çok moralim bozuk ya hastahaneden aradılar az önce doktorumun sgk anlaşması iptal olmuş hem hastahane hemde dokturma çok güveniyordu ne yapcam bilmem yarın için randevu verdiler hem muayne olcam hem konuşcam çok üzüldüm inşallah bir yol bulabiliriz

ERGUDER....HAZALASLI....NASİBEREYHAN...sizleri çok merak ediyorum..Erguderin doğuma çok az kalmıştı sanırım ya da doğurdu mu acaba...Arkadaşlar ses verin...

a.s.seybaycım iyiyiz canım sağolasın bende seni merak ediyorum.bizim 22 haf.bitti çok şükür .darısı 34 35 haftaya inşaallah.istirahat ediyomusun.lütfen dillat et kendine.sonradan keşke yapmasaydım diyecek bişeyler yapma.şu an en birincilerimiz bebişlerimiz.gerisi boş.kendine iyi bak canım.miden yanıyodur bebişler büyüdükçe başlıyolar baskıya mideye.şurup verebikir doktorun dayanamadığın zaman içersin.benimde yanlarım iyce gerildi nasdıl yatıcağımı şaşırıyorum.daha şimdiden.Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah.:CüvCüv:

kızlar 32+2 oldum ama artık çok zor geçiyo arkadaşlar darısı size 35 i görmek istiyorum ama dakikalar bile zor geçiyo ergüderi bende merak ediyorum sanırım 34 lerde dogum olmuşta olabilir allah yardımcımız olsun

hazalcım maşallah allah yardımcın olsun ne kadar zor olabilceğini tahmin ediyorum benim karnım aşırı büyük ozamana kadar nasıl olur bilemem nefes alırken bile zorlanıyorum artık rabbim bize bebişlerimize sağlık ve kolaylık versin

arkadaşlr benim karnımın alt bölgelerine sanki böyle iğneyle çiziyormuşsun gibi bir acı oluyor 22. haftayı bitirdim sizdede böyle birşey oluyormu? yarında devam ederse doktoru arıcam beni baya endişelendirdi içinizde bunu yaşayan varsa ve normal olup olmadığını bilen varsa cevap versin lütfen.ya ben paranoya oldum artık

Buradaki tüm arkadaşların..erguder..hazalaslı...edika...reyhan...pitos..nil..nehir..(.hepimizin.. hepinizin )sağlıkla bebeklerimizi kucaklamamızı allah nasip etsin öyle çok istiyorum ki..ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…