z Anneleri biz de burada bulualm

pitoscugum ben 59 kilo ile başladım hamilelige şimdi 74 kiloyum direk karnıma büyüyorum bu da bele çok baskı yapıyo galiba belim çok agrıyo 30 . haftada 1500 kilo lardı bkalım pazartesi konturol var nekadar olmuşlar

tukrbayragisevbaycım Rabbim elinizi boşa çıkarmasın inşaallah.şu anda okurken gözlerim doldu canım.çok iyi anlıyorum sizi.sen yalnızım diyordun bence acil yanına biri gelsin.sende devamlı yat.istirahatın çok faydası var canım.hiç değilse 30 u bi tamamlasan.doktora gitmiycekmisin.tedavisiz deyince ondan sordum.o düşük önleyici iğneyi ben baştan beri kullanıyorum her hafta 1tane.proluton değilmi canım.Allah şifalar versin inşaallah bebişlerimizide görmek nasip olura.s.

tukrbayraginilcim moralini bozma canım hamilelikten, kullandığımız ilaçlardan değişik şeyler çıkabiliyor.bendede hipertiroid çıktı.ilk 6 ilaç kullandım geçen ay 4 e indi şimdii 3 e indi çok şükür. bende ilk zamanlar çok panik yaptım üzüldüm.ama doktorlarım ilacın değil kullanmamamın riskli olduğunu söylediler.erken doğum bebeklerde anomali ama şimdi tedavi iyi gidiyor.Rabbim hepimize şifalar versin inşaallah.a.s.

Arkadaşlar valla sizlerden moral buluyorum..tedavisiz yola devam dememin sebebi...bebeklerden birinin sonlandırılmasıydı yani bu tedavi şeklini kabul etmedik biz..Tamamen allaha ve kadere bıraktık..Allahıma hep duacıyım..ınşallah sizlerin de gebelikte karşılaştığı sorunlara rabbim şifa verir...ıki dr.a birden gidiyorum ...artık dr.kontrollerini sıklaştırdık ...madem bu kararı aldık işi sık tutmak lazım..Beyhancığım evet dediğim iğne seninki..dilerim faydası olan bi iğnedir..başka ne yapılabilir ki onu da bilmiyorum..nil dilerim senin de sorunun çözüm bulur hayırlısıyla..allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi korusun inşallah..

xxnilxx reyhan haklı bazen değerler çok yüksek çıkabiliyor hormonlardan ama anlamadığım tek şey neden artık çoğu doktor tedaviye bile başlamadan en ufak şeyde bile gebeliği sonlandırmak gerekebilir diyorr biz bukadar acı çekerken o cümle ağızlarından normal şekilde çıkıyor anlamıyorum xxnilxx korkma canım allah büyüktür zaten tek doktora güvenip bu kadar üzme kendini peki şimdi nasıl bir yol izlenicekk

hazalaslı maşşalllah canım hem senin hem bebişlerinin kilosu çok iyi raim bize de öyle olmayı nasip etsin

seybay 6. ayına yenimi girdin peki sen yani 7. aya kadar bile gelseler çok iyi değilmi doktor ne dedi bu konuda

bugün sizin içinde çok dua edeceğim sabah sabah o kadar duygulandım ki anlatamam Çok zorlu bir karar ve süreç, ama siz yaradanların en güzeline sığınmışsınız. Dawn sendromu gibi hamilelikte belli olan ağır ve tedavisi olmayan rahatsızlıklar dışında (Allah korusun) kürtaja karşıyım.. Ne derseniz diyin vermediğimiz canı almaya nasıl karar veririz mafoldumben Siz en doğrusnu yaptınız. İmanınızla sağlıcakla kucaklayın bebişlerinizi a.s. Sonrada bize dönün bu sefer nazar duası edelim Şeniz

kadın doğumcum şimdi rahat benim bizi telaşlandırmıyor dahiliye doktoru dedi bunları 1 hafta daha bekliyeceğim bütün ilaçlarımı bıraktım vitamin demir vs 1 hafta bişey içmicem değerim düşecekmi bakalım eğer düşmeyipte artarsa işte o zaman yanarım tedavi için hiç bir öneride bulunmadılar karaciğeri yorduğu için mantar yeme dedi oda ben sordum ilaç filan hamile olduğum için verilmedi haftaya başka doktorla görüşecem tabikii

Nil canım üzülme doktorlar her zaman düşünmeden en kötüsünü söylüyorlar allah yardımcın olsun.benim dokorumda hamileliğin başından beri genelde hep karamsar konuşuyor ona kalsa bu günlere gelmemiz bile çok zordu sen kalbini rahat tut

hazalasli az kalmış artık sabırlar diliyorum sen bu olayı bitirmişsin derin bir oh çeekbilirsin arkadaşım gerisinden hiç korkma bebeklerinde maşallh heralde doğuma kadarda alırlar biraz daha:)

reyhan cım sağol canım böyle içim rahatlıyor inanın ne kadar zorlu bir yolmuş bu çoğul gebelik ben zorluklarını bekliyordum ama heralde bu kadarını değil tek olsaymış havada karada doğurcakmışzzzz:dance:

nilcim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım seninde herşey umdugun gibi gider vallaha dogru söylüyon demekki tek gebelik çok kolay olmalı diye düşünüyorum

xxnilxx geçmiş olsun. inşallah değerler düzelir bir an önce.

seybaycım çok geçmiş olsun son durumunu merak ettiğim icin yorumlarını arattım da geldim bu sayfaya. arkadaşım zor bir karar vermişsiniz, sizin için dua ediyorum. inşallah her şey bir kabus gibi geçer ve biter. 3 bebeğinle birlikte oyunlar oynarken bu günleri unuttuuup gidersiniz inşallah. allah yardımcınız olsun.

canım allah razı olsun..evet sıkıntılı bi süreç yaşıyorum ve sadece dua ediyorum elden bişey gelmiyor..tedbirlerimi alıyorum kendimce ama inşallah bebeklerim sağlıkla vakitlice gelirler..

nil canım biz iyiyiz allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok doktorum en riskli 10 haftaya girdiniz dedi muhakkak yatcaksın dedi bende yatıyorum yazın yatmakda çok zor ama napalım katlancaz artık inşallah hepimiz bu emeklerimizin karşılığını alırız

Merhaba arkadaşlar ya valla çok uzak kaldım sizden inanılmaz özledim ama.Ben de bir giriş yapayım dedim bugünden itibaren aranıza tam anlamıyla dahil olmak istedim.Beni hatırlarsınız belki; ben de üçüzlerime hamileyim tam 3 tane cimcimem olucak Allah' ın izniyle... Dünürcüm hatırlar beni kızlarıma talip olmuştu valla ben de hayır diyemem onun yakışıklı prenslerine kısmetse olurkaydirigubbakcemile3
(aynurcum sana diyorum)
Ben de 27+3 haftalık hamileyim şimdilik herşey yolunda inşaallah sonuna kadar da böyle gider ve kavuşurum prenseslerime...Ve herkes için de dua ediyorum hamilelerin duası kabul olur derler hepimiz birbirimiz için dua edelim sonunda da biliyorum herşey gönlümüzce olacak hepsini kucağımıza alıcaz sağlıkla sıhhatle...

daisy hoşgeldin canım valla 30. haftalara yaklaşıyorsun valla kızlar hepinmiz 36. haftalarda doğurursunuz inşallaahaahhhhhh

daisyl hadi canım görem seni yürü be kim tutarr:))) artık korkma valla sona gelmişşsin maşşallhhhhhhh

aynurcum hg s ende nerelerdesin bak bizim sana ihtiyacımız var sık sık uğrra topikçiğineee:))

bende 16 haftadayım biraz karaciğer enzimlerim yüksek bebekler çok iyi maşalah ama bana hamilelik içten içe zarar v ermeye başlıyormuş korkuyorum bakalım bu hafta yenilecem tahlillerimi enzimlerim düşecekmi diye

Daisy ..maşallah 7.aydasın..sağsalim sağlıkla alırsın inşalllah bebeklerini..Bursada hangi dr.a gidiyordun nerede olacak doğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…