Kızlar..önceden de belirttiğim gibi ikizden ikize transfüzyon sendromu var ikizlerimde..prof ve dr.lar tedavi için ikizlerden birinin sonlandırılması gerketiğini önermişti..Ancak biz eşimle çok önemli bir karar alıp çok büyük bi riske rağmen yola tedavisiz devam etme kararı aldık..ALLAHA her gün dua ediyorum..allahım ol diyen sensin bebeklerime şifa ver...erken doğum yapıp bebeklerimi kaybetmeyeyim diye..hep vakitlice zamanında sağlıkla alayım bebeklerimi diye dua ediyorum..Böyle büyük bir risk olduğu halde..Ben inanıyorum ve sığınıyorum allahıma ..inanıyorum bebeklerime..Dilerim herbirinizin gebelikleri sağlıkla geçer..
Öncelikle hazalaslı ve erguder..çok az kaldı canlarım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alacaksınız bebeklerinizi kucaklarınıza..Bu mutlulluk bizler de büyük moral olacak..Bizler de sizlerin arkanızdan geliyoruz..allah yüzümüzü hep güldürsün inşallah..
Dediğim gibi büyük riskteyim erken doğum için..bebeklerimi kaybedebilirim..ama ben allahıma sığındım..o en güzeli bilendir..Şu an haftada bir olmak üzere erken doğumu önlemek için iğne vurduruyorum..şifam olur inşallah...
xxnilxx geçmiş olsun. inşallah değerler düzelir bir an önce.
seybaycım çok geçmiş olsun son durumunu merak ettiğim icin yorumlarını arattım da geldim bu sayfaya. arkadaşım zor bir karar vermişsiniz, sizin için dua ediyorum. inşallah her şey bir kabus gibi geçer ve biter. 3 bebeğinle birlikte oyunlar oynarken bu günleri unuttuuup gidersiniz inşallah. allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?