z Anneleri biz de burada bulualm

nil cim çok geçmiş olsun benim dr.um rutinde yapmıyorum bunu şu anda sorun yok takip edicez gerekli olursa yaparız dedi...bilemiyorum artık..

kızlar ben daha bebişlere hiç bir şey almadım siz ne zaman almaya başladınız...neler aldınız....bana da fikir verirmisiniz...

Tşk ederim nehircim benimde başka doktorum önermişti şimdiki doktorum birşey söylememişti bir nevi ben yönlendirmiş gibi oldum bir kaç hafta muayne ile kontrol ettiler nolur nolmaz en azından şimdi kendimi güvende hissediyorum birde ultrason görüntüsüne fazla güvenmeyin doktor aşağıdan muayyne etsin sen şimdi 13 haftasın 15 den sonra baktır canım:):) inş sanada gerek kalmaz ama ihmal etme sürekli kontrolden kaçırma dokttorlar bazen unutabilirlermiş
bu arada ben hiç bir şey almadım daha doğuma 1 hafta kala almayı düşünüyoruz 30, haftadan sonra almaya başlarız artık ama araştırıyorum hangi bezler iyidir hangi mamalar hangi ıslak mendil hangi şampuanlar bunları tek tek araştırıp not ediyorum ....

nehircim en 20. haftama girmek üzereyim yavaş yavaş bişeyler almaya başlayalım demiştik nerdeyse ihtiyaçları bitirmek üzereyiz yani büyükler annem k.validem vs.. aslında erken ama bana morla oluyor daha olumlu bakabiliyorum herşeye buda bize yetiyor büyük şeyleri beşik yatak vs.. bunları doğuma yakın alıcam ben sen kaç haftalıksın şimdi

ben 14. haftadayım 2 haftada bir kontrole gidiyorum dr.um çok titiz çalışıyor..daha önce üçüz gebelik takip etmiş..35, hafta ya getirebilmişler onları umarım biz de sağlıkla getiririz bebeklerimizi dünyaya...son aylarda dışarı çıkamazsam diye yavaş yavaş alsam diyorum..çünkü herşeyi kendim seçmek istiyorum..ama nerden başlayacağımı bilemediğimden vazgeçiyorum..neyse daha çok zaman var...

bende çok hevesliyim siteden takip ediyorumda hatta birisi ikiz annesi erkek demişler hep erkek kıyafetleri almış ama doldurmuş beşiğine kadar almış sanırım sonrada kız demişler sizde görmşsünüzdür ben tek renk almayı düşünüyorum sanırım beyaz tercihim olacak ilk alışverişlerim beyaz renklerden oluşacak

evet xxnilxx bende okudum onu oyüzden benim kesinleşsede hala ortak renklere devam ediyorum genelde ben dışarı çıkamadığım için hiçbişeylerini beğenip alamadım çok hevesim var aslında inşallah sağlıkla gelsinlerde gidip alıcam bişeyler hevesim geçsin diye

canım ya büyüsünler yürüsünler o zaman alır denettirir giydiririz arada bizde faydalanıyırz olan babalara olucak delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar bence kıyafet konusunda acele etmeyin.hele bir 7ayı dolduralım.onlar kolay iş.ufak tefek bişeyler neysede .Allah korusun hepimizi ama ters bir durum olsa insanın acısı ikiye katlanıyor onları görünce.mesela ben battaniyelerine sarılıp ağlardım.rabbim kimseye göstermesin.acıları daha içimde.çıkıcağınıda sanmıyorum.tecrübeleri dinleyin bence

kızlar merhaba hamişliginiz nasıl geçiyo hepinize allahtan saglık diliyorum ben 31 +2 oldum yani artık çok zor geçiyo ama ne yapalım katlanacagız bebeler için canlarım öyle sert tekme atıyorlarki artık kızlar bu arada ergüder arkadaşımız giremiyo bendebde iki hafta öndeydi acaba dogum mu yaptı diye merak ettim allah kolaylık versin kızlar otuz haftadan sonra çok zor geçiyo artık sizlerde yaklaşıyorsunuz otuzlara

hazalaslı maşallah tatlım kocaman olmuş bebişlerin ben 20. haftadayım bu aralar bebişler çok az oynamaya başladı ama daha kuvvetli vuruyorlar sendede öylemi az ama sertmi vuruyorlar bide nst ne zaman giriliyor sen başlamışsındır bebişler ne kadar olmuşlar inş sorunsuz doldurursun bu ayıda

pitoscugum geçen hafta hastanede yatıyordun hergün nts ya giriyordum bu hafta eve geldim haftaya yine hastaneya yatacagım bu arada evde olmak çok güzel hastanede insan resmen depresyona giriyo son zamanlarda daha sert vuruyorlar canım
sola yatıyosun soldaki kalk üzerimden saga yatıyosun sagdaki kalk üzerimden der gibi vuruyosırt üstü yatmakta mümkün degil

Kızlar..önceden de belirttiğim gibi ikizden ikize transfüzyon sendromu var ikizlerimde..prof ve dr.lar tedavi için ikizlerden birinin sonlandırılması gerketiğini önermişti..Ancak biz eşimle çok önemli bir karar alıp çok büyük bi riske rağmen yola tedavisiz devam etme kararı aldık..ALLAHA her gün dua ediyorum..allahım ol diyen sensin bebeklerime şifa ver...erken doğum yapıp bebeklerimi kaybetmeyeyim diye..hep vakitlice zamanında sağlıkla alayım bebeklerimi diye dua ediyorum..Böyle büyük bir risk olduğu halde..Ben inanıyorum ve sığınıyorum allahıma ..inanıyorum bebeklerime..Dilerim herbirinizin gebelikleri sağlıkla geçer..

Öncelikle hazalaslı ve erguder..çok az kaldı canlarım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alacaksınız bebeklerinizi kucaklarınıza..Bu mutlulluk bizler de büyük moral olacak..Bizler de sizlerin arkanızdan geliyoruz..allah yüzümüzü hep güldürsün inşallah..

Dediğim gibi büyük riskteyim erken doğum için..bebeklerimi kaybedebilirim..ama ben allahıma sığındım..o en güzeli bilendir..Şu an haftada bir olmak üzere erken doğumu önlemek için iğne vurduruyorum..şifam olur inşallah...

seybay canımsın inşalla erken dogum olmaz bende dua ediyorum sizler için allahın izniyle işin zor dönemini attattım darısı sana ve yavrularına

seybaycım allah yardımcın olsun dilerimki teslimiyetin sonucunda bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle

kaydirigubbakcemile3 hazalaslıcım doğrdu dedin benim bücürler şimdiden beğenmiyorlar yer büyüdüklerinde ne yapcam bilmem bugün çok hareketlendiler sana şikayet edince:) şuana kadar kaç kilo aldın peki

seybaycım Allah yardımcın olsun canım ınşallah sapasağlam olacak çektiklerine değecek

Moralim çok bozuk arkadaşlar sizlerde aynı sorunu yaşadınızmı bilmiyorum ama serklaj işlemi iiçin gittiğimde bazı tahliller yapılmıştı karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıktı bu yukselmeye devam ederse bende cididi sorunlar olurmuş karaciğer yetmezliği gibi ve hamileliğimi sonlandırma işlemi olurmuş napıcamı bilmiyorum öyle moralim bozlduki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…