z Anneleri biz de burada bulualm

nasibe reyhan canım hemen hemen aynı gündeyiz galiba bebişlerin hareketleri nasıl üçünüde ayırtedebiliyomusun en çok ne zaman hareket ediyorlar benim erkekler çok hareketlide kız bu aralar az hareket ediyor senin nasıl

kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:evt edikacım aynıyız.senin cetvlinde çok cici olmuş.benim bibişlerim en çok tatlı yediğimde birde karnım tokken hareket ediyorlar .açkende oluyo bazen hadi annecim kurt gibi acıktık diyorlar.benimde oğlanlar daha harektli geliyor.kızım iki oğluşun arasında belki ben ayırt edemiyorumdur canım.oğlanın başına bakarken kızın poposu görünüyordu ultrasonda.salı kontrolüm var.bundan sonra 15 te bir çağırdı.
sen ne kadar aralıkla gidiyosun.:ecrin_bebek:a.s.

herkese merhaba ne güzel herkesin cetveli olmuş inşallah 30. haftalarınıda görürüz burda
cuma doktordaydık kocaman olmuş mısır tanelerim kiloda almışlar 403 _398_395 gr 25 cm herşey yolunda şükür iç organlarının gelişimide öyle bu aydan sonra çok önemli dedi gelişimleri yine yat dinlen diye sıkı sıkı takip etti aklıma gelenler bunlar inşallah sorunsuz devam ederiz böyle

nilcim iyiakşamlar aynı anda yazmışız demek karaciğer enzimlerin düşmeye başlamış çok sevindim ama sıkıntıların erken başlamış biraz allah yardımcın olsun ben 14. haftada hissetmiştim haeketlerini tam 19+5 tede elimle hissetmeye ve görmeye başladım yakında hissetmeye başlarsın sende dünyanın en güzel duygusu bence

bebişlerinin iyi olduğuna sevindim:) maşallh büyümüşler pitos iyi bakıyosun devam et

ben daha hiç bişi hissetmiyorum maşallh sen erken hissetmişsin canım

kızlar cetvelleriniz çok hoş olmuş hayırlısıyla 30 dan sonrasını da görürüz inş

nasibereyhan canım benimde kız sağ tarafta orda hareket az geliyor bana biz de doktora hep 15 güne 1 gittik ama geçen gitmemizde biz ilçede oturduğumuz için yoldan korktuğunu bu yüzden 1 ay sonra gelmemizi söyledi bende çok alışmışım 15 güne 1 görmeyi şimdi 1 ay beklemek zor geliyor ama napalım ilçede oturmanın dezavantajı artık yolumuzda pek ii değil. nil canım hiç endişelenme hareketlerini hissetmiyorum diye ben nerdeyse 20. haftada hissettim herkesin farklı oluyor.pitos bebişlerin ii olmasına sevindim allah hepimize güç kuvvet versin başarcaz inşallah

benimde kızım sol tarafta ve hiç durmuyor desem yeri var hatta içerde yırtık oluşuyor sürekli ve sola dönerken bile canım acıyor kendine kocaman yer açtı küçük hanım erkeklerden birinin başı rahim ağzına dayanmış duruyor ve hep oaraya vuruyor doktorum rahim ağzı kapalı oldukça korkma dedi ama her vuruşunda çıkıcakmış gibi içim tuhaf oluyor kızlar siz tetenoz aşısı oldunuz mu

tetenoz aşısını ben olmadım ama olmamız gerekiyor doktoruma sorucan 20. haftadan sonra olması lazım

birde arkadaşlar çoğul gebeliklerde ikili test yapılmıyor biliyorumda üçlü test yapılıyormu peki???

Nil ikili ve üçlü testi doktoruma sordum,bu testler çoğul gebeliklerde yapılmıyor;çoğul gebeliklerde renkli ultrasonla bakılıyor dedi.Ama nasıl,ne zaman çekileceğini sormadım.Birde ense kalınlığı ölçüldümü sizde arkadaşlar?

xxnilxx ben nette tetenozun erken doğumu tetiklediğini duymuştum doktoruma sordum bencede risk almayalım zaten çok hijyenik bir ortamda doğumun olcak gerek yok dedi bende vurdurmamaya karar verdim sende doktoruna sorsana akalım bu konuda ne diycek

aslında benim doktorumda aynı şeyi söylese sevinçten uçarım çünki 3 sene önce aşı olmuştum bende alerji yapmıştı kolum çok şişmişti doktora gittim o bana sen aşımı oldun dedi hemen ben söylemedim dayadılar antibiyotiği bana şimdi çok korkuyorum aynı şeyler olur diye bu hafta bende sorayım bari

kızlar ben hamileyken tetenoz aşısı oldum hatta bu yıl 1 tane daha yaptırıcam ömür boyu gerek kalmıyacak benim 5. aşım olucak benim kolumda vurulunca biraz ağrır ama kimisinin kolunu şişiriyor

Merabaaa kızlar...
Bende üçüzlerimin olmasını çok istiyorum...Sizin dualarınız kabul olur,lüüüütfeeeeen benim için dua edermisiniz....

Kızlar bişey sorcam.Karnımda hafif ağrı var ve az az lekem geldi.Drmi aradım izinliymiş bugün.Acaba sizdede böyle bir rahatsızlık oldumu,yada duydunuzmu?

Ben de tetenoz aşısı vurdurmayacağım..Dr.um gerek yok dedi..pitos arkadaşım dediğin gibi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…