z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba üçüz anneleri...bizde 12 haftamızı geride bıraktık ama benim hala ara şiddetli normalde de lekelenmem hiç geçmedi doktorum normal diyor ama napicam bilemiyorum.sürekli korkuyorum bişey olacak die.sürekli istirahat diyor.rahim içi kanama var diyor doktorum.bilmiyorum ne olucak bana akıl verecek destek olucak böle şeyler yaşayan arkadaşlarıma sesleniyorum yardım edin bana kafama çok takıyorum yaaaaaaaaaa...

çok teşekkür ederim edikacım isimlerini alıp doktoruma sorucam bunları a.s.

papatya canım bende seni merak etmiştim sorun olmadığına sevindim en önemlisi istirahat bizim için inşallah bir daha sorun yaşamazsın geçmiş olsun

özgezümra öncelikle geçmiş olsun u tarz lekenmeler gebelikte oluyor genelliklede çoğul gebelikte daha sık görülüyor benimde bu tarz sorunum olmuştuı ama şimdi sorun yok allaha şükür bence şimdi duyguların çok karışık haliyle ama doktoruna güven bol bol istirahat et canım

Arkadaşlar hepinizin iyi telkinleri için tşk ederim.ınş. hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.ınanın burda birbirimizle bazı şeyleri paylaşmak insanı o kadar rahatlatıyorki anlatılmaz.

papatya canım seni merak etmiştim inan iyi olmanıza sevindim bak mide bulantıların gececek o günlerde bende geçmicek hep böyle olacak sanıyordum hele kokular deli ediyordu 2 hafta sonra düzelirsin canım görürsün bak

özgecim geçmiş olsun doktorun endişe eidlcek bişi yok diyorsa içini ferah tut biliyorum söylemesi kolay ama üzülüncede daha bir çekillmez oluyor bu günler herkeste farklı farklı hamileliğin gidişatı

slm kızlar!
erguder hayırlı olsun bebişlerin canım.kaç haftalıkken doğdular? nasıllar? sen nasılsın?
ben yaklaşık 1 aydır giremiyorum.Yaylaya taşındık internet yoktu.Artık var:))sizleri hep merak ettim.Umarım herkesin hamileliği iyi gidiyodur.benim bebişler 4 aylık oldular.çok şükür iyiyiz.ikisi bende kalıyo, her hafta birine de annem bakıyo.
hazalaslı sanırım doğumun yakın sen ne alemdesin?
kızlar hadi yazın hepiniz geçmişi okuyamıyorum çok birikmiş.Öpüldünüz.

mehlika yaaa o kadar vakit geçti mi..daha dün gibi doğum zamanını yazışın...erguder sanırım 33 haftalık doğum yaptı..hazalaslıdan da güzel haberler bekliyoruz..maşallah kuzularına büyümüşlerdir..ayyy ne güzel..yayladaymışsınız demek..tam vakti zamanı biz sıcaklardan pişiyoruz hamile hamile...

mehlikacıgım maşallah baya büyümüşler ben 33. haftaya girdim valla dayanacak halim kalmadı okadar kötüyümki kendimi çok agır hissediyorum kasılmalarda çogaldı sence tehlikeli dönemi atlattımmı

mehlika hg canım sık sık uğra :) oh ne güzle yayladasın serin serin vala biz hamişlerin çok iiihtiyacı var ben artık geceleri uyuyamıyorum vala yanıyor ayaklarım sıcaktan

hazalcım maşallhhhh

sen kurtarmıssın kendini ve bebişlerini hiç bişicik olmaz rabbimiziin izniyle oh raaht ol evdemisin sen şimdi

seybay ve nil , gerçekten benim hamileliğimin en iyi yanı kışa denk gelmesiydi.Allah yardımcınız olsun kızlar ama emin olun bu fıstıklar çekilen tüm eziyetleri unutturuyor.size de hayırlı doğumlar diliyorum.
Hazalaslı bence kırmışsın şeytanın bacağını.33 hafta hiç fena değil.İnşallah 35 i geçersin o çok daha ii olur.Hastanede misin evde misin? patlicak bomba gibi geziyosun dimi:))aman canım sık dişini.İİ bak kendine.Onlar doğcağı zamanı biliyolar genelde:))

a.s.Geçmiş olsun canım.Allahım bir an önce bebeklerine sarılıp koklamayı nasip etsin.doya emzirirsinde inşaallah.ALLAHA Emanet olun.:CüvCüv:

hazalaslı nasılsın canım..seni merak ediyorum..kaçıncı haftadasın..bebişler kaçar kilo oldu..

kızlar hepinize maşallah sübhallah diyorum

RABBıM istediğiniz vakitte doğum yapmanızı nasip eder inş

bende daha önceden üçüz gebeydim fakat kaybettim

sizleri takip ediyorum ve hepinizin iyi olmasına çok çok dualar ediyorum kolaylıklar versin yaradan

Merhaba seybay
Sana birşey sormak istiyorum,sende kan pıhtılaşması problemi var mı?Varsa hangi değerden dolayı var acaba...Benim mthfr677 heterozigot diğerleri normal...Doktor hamilelikte iğneye gerek kalmaz asprin yeter demişti ama ben bu konuda endişeliyim...Senin durumunu çok merak ettim,sende varsa iğne kullanıyormusun diye soracaktım canım...Sağlıkla bebeklerini kucağına alman dileğiyle...öpüyorum...

Mehlikacım tşk ederim canım bebişlerin son resimlerinden istiyoruz ona göre:)

edikca canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inş hep böyle gidecek

seybay sen nasılsın nasıl geçiyor hamişlik

canlar bende şimdi kontrolden geldim inanın doktora gidip gelmek bebekleri görmek beni çok rahatlatıyor bebişlerim çok iyilermiş teyzeleri iki erkek bi kız dediler yine bakalım göstermiyor ikisi biraz naz yapıyor doktorum magnezyum verdi bu bendeki şişmeler için

tşk ederim canım Allah inş en kısa zamanda tekrar yaşattın hamileliği yeniden :1hug:

seybaycıgım çok şükür bebişler iyiler tabi benim için zor oluyo artık ama ne yapalım onlar için katlanmak zorundayız ama gerçekten allah o gücü veriyormuş kadınlara 33 haftayı bitirdim evdeyim daha her sabah uyandıgımda bi gün daha geçirdigime şükrediyorum kilolarıda biri 1800 digeri 1780 digeride 1750 sanırım dogumda 2 kiloyu bulacaklar gibi geliyo doktorum suyun falan gelmedikten donra seni ayın 28 inde sezeryanaalmak istiyorum diyo yani 20 günüm var herkese 35 haftada dogumlar diliyorum

nil bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim dediğin gibi kontrollerde bebişleri görmek benide çok rahatlatıyor inşallah hep böyle devam ederiz. hazalaslı canım allah kolaylık versin az kalmış sabret maşallah kilolarıda çok ii inşallah dayanırsın 28 ine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…