z Anneleri biz de burada bulualm

papatya canım lekelenmen varsa ve buna kasık ağrısı eşlik ediyorsa bence doktoruna ulaş ve hiç ayakta kalma bu normalde olabilir anormalde seni korkutmayayım ama doktoruna ulaşana kadar yat benimde ilk üç ayda ara ara kanamalarım oldu hep yattım allaha şükür bugünlere geldik benim bildiğime göre kanamaya kasık ağrısı eşlik ediyorsa önemli

papatya benimde karın ağrısıyla lekenlenmem olmuştu ilk haftalarda iki kez hemen acile gitmiştik biz gece serum takmışlardı bana bence ihmal etme canım geçmiş olsun

turkbayragiarkadaşlar ben tetanoz 2sene önce vurdurmuştum .gerek olmaz heralde.5 sene tesirli diye duymuştum.doktorumda bişiy demedi.Bide arkadaşlar kalciyum ve magnezyumla beraber elevit vit.kan hapı ve benexol b 12 vit.taam 5 vitamin kullanıyorum.bide guatr hapım var.haftada bir proluton iğne kullanıyorum.içim dışım ilaç oldu.sizde kullanıyomusunuz bunları.birde prepar kullanan varmı aranızda .teşkürler.merak ediyorum doğrusu.a.s.

canım ben kan hapı elevit bebe aspirini kullanıyorum birde haftada 1 proluton iğne oluyorum calsiyum magnezyum ve benexol kullanmıyorum.doktorum birdahaki kontrolde belki prepara başlarız dedi duruma göre vercek heralde.

Kızlar selamlar...
Ben Cumartesi gecesi doğum yaptım..
Bebişleri daha kucağımıza alamadık ama..
Çok şükür durumları iyiymiş..
ınşallah biraz daha iyi olunca anlatırım..

Allah hepinize kolaylık versin.

Allaha emanet olun.

erguder canım hayırlı olsun allah bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın

a.s. a.s. a.s. :dance: :dance: Geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda bebişlerini kucağına alırsın iyi olmanıza inan çok mutlu olduk ailece sizi tebrik ederiz artık resimlerini ve isimlerini bekliyoruz a.s. :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şutarafagitti

Kızlar bişey sorcam.Karnımda hafif ağrı var ve az az lekem geldi.Drmi aradım izinliymiş bugün.Acaba sizdede böyle bir rahatsızlık oldumu,yada duydunuzmu?

canım geçmiş olsun ben böyle birşey yaşamadım ama bu haftalarda bu sitede bunun gibi yaşayan çok gördüm tabiki ihmal etmemek gerekiyor yada yerleşme kanaması olabilirmiş hayırlı haberlerini bekliyoruz

ERGUDER...Canım seni ve eşini tebrik ediyorum..Allah sağlıkla miniklerini koklamak nasip eder dilerim bir an önce..Çok mutlu oldum..Dilerim herşey yolundadır..Valla sizleri okudukça en az sizler gibi heyecanlanıyoruz..uygun zamanda kısa da olsa doğum hikayeni bekliyoruz..bebeklerin kilolarını..isimlerini...vs..

Hazalaslı sıra sende canım..darısı senin ve senden sonra bizlerin başına hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah...

Mrb arkadaşlar bugun çok kötü bir rüya ile uyandım gebelik zehirlenmesi yaşamışım ağlayarak uyandım heralde doğurana kadar böyle çook rüya görücez gerçi ben son bir haftadır ellerimdeki şişmelerden ve elimi yumruk yapamıycak kadar şişme ve eklem ağrısı çekiyorum yarın gidicem doktora bakalım ne diyecekler her hafta bişey çıkıyor sizlerde oldumu böyle bir sorun

zemuszemus:lepi::teytey: canım benim tebrikler rabbim en yakın zamanda kollarına almayı nasip etsin mısır tanelerini sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah kızların dediği gii bende çok heyecanlandım hatta hemen eşimle paylaştıım hemen iyleş bebişlerin resimlerini bekliyoruz

:teselli: xxnilxx canım benim sen kafana taktın tabi yaşadığğın sorunları ondan bide gebelikte daha çok kabus görülüyormuş ben ilk üç ay hergün nerdeyse kabus görmüştüm hayır diyelim hayır olsun vücutta şişme tansiyon yada ödem olabilir bence hemen korkma tatlım doktorun sana yardımcı olucaktır geçmiş olsun yarın güzel haberlerini bekliycez

hazalaslı sende cetvel koyarmısın sürekli kaçıncı haftana girdiğini sormaya unatıyorum artık bide sen kocaelinde hangi hastahaneye gidiyorsun

sağol pitoşum ben bi panik ataklı olarakta çok huyluyum hemen herşeyin en kötüsünü getiriyorum aklıma öyle olmamak lazım ama elimde değil

xxnilxx araştırdım canım eklemlerde şişlik olabiliyormuş ama dediğim gii tansiyon ve tuz tüketiminin fazla olması yada ayakta fazla durmaktanda olabilirmiş evet çok pimpirikliyiz ama birazda öyle olmak lazım sanırım çok aşırı değil tabi senin gibi :)

canım ben kan hapı elevit bebe aspirini kullanıyorum birde haftada 1 proluton iğne oluyorum calsiyum magnezyum ve benexol kullanmıyorum.doktorum birdahaki kontrolde belki prepara başlarız dedi duruma göre vercek heralde.

bende kan hapı magnezyum cor aspirin folbiol elevit kullanıyorum peki bu iğneyi ne için vuruluyorsunuz bide bu prepara ne işe yarıyor doktorum bana bahsetmedi bunlardan hiç siz kaçıncı haftalarda başladınız bunlara

canım bu iğne erken doğumu önlemek için vuruluyor ben bunu 15. haftadan beri vuruluyorum.preparda daha kullanmıyorum onu duruma göre vercem dedi dr

Ergüder;
Öncelikle tebrik ediyor,allahımdan bebişlerine uzun ömürler diliyorum.Allah analıibabalı büyütsün.
Arkadaşlar bugün doktoruma gittim,korkulacak bişey yok dedi.Bebişelrimin durumu iyiymiş.Ama istirahat edecen,rahim zorlanıyor dedi.Zaten ayağa kalmıyorum ama biraz daha dikkat edicem.Çok şükür bunuda atlattım arkadaşlar.Mide bulantılarım şiddetli bir şekilde devam ediyor.

pitos canım bildiğim kadarıyla preparda rahmin gevşemesini sağlıyarak doğum sancılarının başlamasını önlüyor .papatya iyi olmana sevindim aman dikkat et ayağa kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…