z Anneleri biz de burada bulualm

hazal inş o günleri bizde görürüz maşallaah diyorum sizeee maşallllhh

evet edikacım ult makinasımı alsakki hergün bakardık evde:)))

canım evet düşük düzey kan pıhtılaşması var bende..mthfr 1298 heterozigot..her gün 0,2lik fragmin iğne vuruyorum göbekten..keseleri gördüğümüz gün başladım hala devam ediyorum..ayrıca corasprin 100 mg.her gün..Ben gebelik bölümünü çok takip ettim kan pıhtılaşması yaşayan arkadaşlar topiciğini..dr.uma da ısrarla iğneyi söyledim..o o kadar yanlısı değildi iğnenin ama..işte bi nevi tedbir..allahın takdiri..dilerim sende şifa bulursun canım..

HAZALASLI MAŞALLAH sana ve hepimize...

Bebişler de sen de dayanırsın canım inşallah 28 ine...maşallah kiloları da iyi...Allaha emanet olun herbiriniz..

Çok teşekkür ederim canım,şu anda kaç aylık hamilesin...vurulduğun iğnenin hiç yan etkisi yok değilmi canım...Almanyadan bir arkadaş,eğer iğne vuruluyorsan haftada bir kan alınıp kanın ne kadar sulandığına bakmak gerekiyor demişti...Oradaki doktorlar bunu öneriyorlarmış.Sen böyle bir şey yaptırıyormusun.....Canım benim, bebeklerine sağlıkla kavuşmanı diliyorum...İnşaallah benimde üçüzlerim olur :)))

Seybaycım , kan ıhtılaşması bölümündeki arkadaşlara sordum , onlar haftada bir kan aldırmıyorlarmış...Demekki gerek yokmuş...Haber vereyim dedim...öpüyorum...

turkbayragiseybaycım kan pıhtılaşmasını nasıl teşhis ediyorlar.kan tahlillerindemi anlaşılıyor.bende tedavinin başında bebe aspirini kullandım sonra hafif lekelenmem gelince bıraktırdı doktor.daha gebelik kesinleşmemişti.bidahada kullanmadım.düzenli tahlillerim yapılıyor.bişey olsa çıkardı heralde.b 12 eksik bende günde 2 hapına başladım.bende senin günlerini takip ediyorum canım.bi 28 dolsabile baya riski atlatıyormuşuz.inşaallah bebişlerimiz acele etmezler.karnım iyce gerildi hepimizALLAHA EMANET Olalım inşaallah.a.s.a.s.

canım...celeston iğne yani ciğer geliştirici iğne dr.dan dr.a değişiyor..kimi 25.haftada vuruyor..kimi 28 kimi daha geç..Benim dr.um daha var dedi..

Bunun dışında öyle bir kabız olmuşum ki..Bugün dr.u aradım..şu durumda ne kadar zormuş ya....duphalac diye bi şurup yazdı..2 saat sonra rahatladım..Allahım ıkınamıyorsun...zorlanıyorsun ne kötü bişey ya...

kan pıhtılaşması testini ilk bebeklerimi kaybettikten sonra yaptırmıştık..düşük düzey pıhtılaşma çıktı..dr.um iğneye gerek yok desede..ben her gün onun onayıyla iğne vuruyorum göbekten..bi de corasprin alıyorum...bi sorun yaratmadı..

selam arkadaşlar ben kendimi patlıcak mışım gibi hissediyorum yaaa sizdede böylemi birde çatlak olmasın diye en azındna az olsun diye ne kullanıyorsunuz ?? benim bu koca göbeğe yağ yetmiyor bende artık saf zeytinyağı kullanıyorum

iyi akşamlar ben pitosun eşiyim size haber vermemi istedi şuan evdeyiz ama çok halsiz ve isirahat halinde salgın olan havada bulunan bir miroptan enfeksiyon kapmış buda erken doğumu tetikledi sancı istifra ateş gibi şikayetlerle gittik antiiyotik ve sancıları durdurmak için serum ve ilaç tedavisi yapıldı şükür bebeklerin durumuda iyi eşimde iyi hepinizden dua bekliyor iyi akşamlar

pitoscugum çok çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak yorma sakın sana 35. haftalarda bebişlerine kavuşmanı diliyorum nilcigim sen kaçıncı haftadasın benim 30. haftadan sonra oluştu ama bebe yagı baya işe yarıyo

selam . ben gebeliğimin 3. ayından beri badem yağı ve kako yağı sürüyordum.
6. ayda pregnacare kremde kullandım ama banamısın demedi.6,5 aylıkken birden çatlayıverdi.üstelik ikiz gebelik benmki.
kişinin derisinden kaynaklanıyor galiba çataklar. çnkü kremler fayda etmedi.
inşallah senin derin sağlamdır canım.

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Allah sizi ve bebekleriinizi korusn inşallah.

kızlar ben böyle balıklama daldım
önce kendimi tanıtayım.
ben 30 yaşındayım 32+5 haftalık üçüz hamileyim.(aşılama ile )
geçen sene nisan ayında 20 haftalıkken üçüzlerimi erken doğumla kaybettim.
aslında eski üyelerdenim ama son zamanlarda pek fazla giremedim siteye

canım sıkıntıların hafiflemiştir umarım bebeklerin de iyiymiş..allah herbirimize bebeklerimize sağlık versin..canım geçmiş olsun dilerim bi daha tekrarlamaz...

maşallah diyorum..33 hafta bitmiş..34 .haftadasın...darısı başımıza..

bebeklerinizin kiloları nasıl şu an..

bazı şeylerden bahsederseniz sizi tanımış oluruz..

maşallah diyorum..33 hafta bitmiş..34 .haftadasın...darısı başımıza..

bebeklerinizin kiloları nasıl şu an..

bazı şeylerden bahsederseniz sizi tanımış oluruz..

sağol seybay .nelerden bahsetmemi istiyorsun ?
yeni kontrolümüz salı günü .en son 28 mayısta gitmiştik.o zaman kiloları 2,100,1930,1780 di.

tekrar maşallah canım..bebeklerin kiloları çok iyi..inşallah daha da bi almışlardır..Kaç kilo aldın..muayeneye kaç haftada bir gidiyorsun.. şu an 33 haftalık gebe olarak nasıl gündeliik hayatın zorlanıyormusun..Bir de dr.herhangi bi zaman verdimi doğum için..Kullandığın ilaçlar neler..

canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeklerini..canı gönülden diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…