Merhaba seybay
Sana birşey sormak istiyorum,sende kan pıhtılaşması problemi var mı?Varsa hangi değerden dolayı var acaba...Benim mthfr677 heterozigot diğerleri normal...Doktor hamilelikte iğneye gerek kalmaz asprin yeter demişti ama ben bu konuda endişeliyim...Senin durumunu çok merak ettim,sende varsa iğne kullanıyormusun diye soracaktım canım...Sağlıkla bebeklerini kucağına alman dileğiyle...öpüyorum...
canım evet düşük düzey kan pıhtılaşması var bende..mthfr 1298 heterozigot..her gün 0,2lik fragmin iğne vuruyorum göbekten..keseleri gördüğümüz gün başladım hala devam ediyorum..ayrıca corasprin 100 mg.her gün..Ben gebelik bölümünü çok takip ettim kan pıhtılaşması yaşayan arkadaşlar topiciğini..dr.uma da ısrarla iğneyi söyledim..o o kadar yanlısı değildi iğnenin ama..işte bi nevi tedbir..allahın takdiri..dilerim sende şifa bulursun canım..
selam arkadaşlar ben kendimi patlıcak mışım gibi hissediyorum yaaa sizdede böylemi birde çatlak olmasın diye en azındna az olsun diye ne kullanıyorsunuz ?? benim bu koca göbeğe yağ yetmiyor bende artık saf zeytinyağı kullanıyorum
iyi akşamlar ben pitosun eşiyim size haber vermemi istedi şuan evdeyiz ama çok halsiz ve isirahat halinde salgın olan havada bulunan bir miroptan enfeksiyon kapmış buda erken doğumu tetikledi sancı istifra ateş gibi şikayetlerle gittik antiiyotik ve sancıları durdurmak için serum ve ilaç tedavisi yapıldı şükür bebeklerin durumuda iyi eşimde iyi hepinizden dua bekliyor iyi akşamlar
:ecrin_bebek:Kontrolde sormayı unuttum.seleston a nezaman başlanıyodu.bilgilendirirmisiniz.bir zahmet:Saruboceq:
maşallah diyorum..33 hafta bitmiş..34 .haftadasın...darısı başımıza..
bebeklerinizin kiloları nasıl şu an..
bazı şeylerden bahsederseniz sizi tanımış oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?