Zaaf'larınız Var Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gi.em
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
KK üyeleri zaaf'larınız var mıdır? Varsa hayır diyemedikleriniz neler?

Son düzenleme:
evet var.. karşımda birinin ağlamasına dayanamıyorum.. kim olursa olsun ağlayan birini gördüğüm zaman fazla samimi olmasam bile gidip sariliyorum.. hemen benim de gözlerim doluyor.. iyi ki erkek olmamışım.. kadınların gözyaşlarına hayatta dayanamazdım.. sevgilim bi kere benim yüzümden ağladı o anı hala unutamam. içim gider.. eski nişanlım bunu 3 sene boyunca çook kullandı.. her ayrılmak istediğimde salya sümük ağladı karşımda.. o ağlayınca vazgeçtim.. en büyük zaafım bu işte =(

burcu_01 bu iyi birşey mi,kötü birşey mi anlayamadım :)
Ben çoğu kişiden "çikolata" cevabını bekliyorum kaydirigubbakcemile2

oğlum en büyük zaaflarımın başı sonu ta kendisi...

gi.em, bu çok da iyi bişey deil.. bi nevi zayıflık olarak görüyorum ben.. bazen karşımdaki insan timsah gözyaşları dökebiliyor.. bunu bile bile gene de dayanamıorum.. elimde deil.. en zayıf noktam da bu benim işte..

yani karşımdaki bi insan bana iki damla göz yaşiyla herseyi yaptirabilir. =( çikolataya ve her türlü yiyeceğe karşi dirençliyimdir =) ama söz konusu bi insanın ağlamasıysa orda mantiğim çevrim dışı çalişmaya başliyor.. ve karsımdaki insan ağlamasın diye her istediğini yapabiliyorum.. ilerde atandiğimda umarım öğrencilerim bu zaafımın farkında varmazlar =(

tatlıcokacimcoook
nişanlım:asigim:
karşımdaki geri vites yapınca hemen yumuşamambenneyaptımkikinci değilim,bazen bu huyumu sevmiyorum:delphin:

karşımdaki insan üzgünse,ağlıyorsa dayanamam.Her olayda karşımdakinin yerine kendimi koyarım ve ona göre davranırım,bu hoşgörüyü kullanan insan çok oluyor.Bana kötülük yapmış bir insan da olsa ,gelse,konuşsa hemen affederim,bu huyumu hiç sevmiyorum.En büyük zaafım hoşgörü ve affedicilik.Ne kadar istenilen vasıflar olsa da günümüzde aleyhte kullanılan özellikler.

burcu haklısın,ama seni samimi olarak tanımayanlar bu huyunu bilmediğinden herkeş kullanamaz sanırım.Senin durumunda olsam hiç belli etmemeye çalışırıdım ama nereye kadar,ama ne deyimki haklısın.

Back
X