- Konu Sahibi papatyam34
-
merhaba kızlar kızımı kucagıma almama 4 gun var sankı zaman durdu saat ılerı gıdıcegıne gerı gıdıyo cok heycanlıyım 4 yıllık özlemim sona ericek insallah :)))
Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın:)Kız mı oğlan mı?bebeğe buda:)
canım allah sağlıkla eline almayı nasip etsin, ağrısız sızısız, bende 10 gün sonra ikinci kızımı elime alcam inşallah allahın izniyle,allah herkesin yavrusunu anasına ,babasına bağışlasın, doğumdan sonra da bilgi ver, şimdiden analı babalı olsun gözünaydın...
Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin....
darisi isteyenlerin basina....
adı ne olacak peki:)
adıyla büyüsün ismide pek güzelmiş:)
betül :)) olucak ins
adı daim olsun, adıyla yaşasın canım,elbette ağrın olacak ama eline alınca dünyalar senin olacak, allah herkesi evlad sahibi eylesin, evin altın topu diyorlar ya, aynen öyle, o kadar zor geçti ki benim hamileliklerim, hele bu sefer ki ama dayanıyosun işte allah öyle bi güçveriyor anneye,lokal mi , genel mi olacaksın ameliyatı
teşekkur ederim cnm elbette olucak ama okadar hasretle ozlemle bekledım kı allah saglık versın tek ıstegım bu yoksa agrılar gecer gıder unutulur gecen sene bu zamnlar dualar edıyodum rabbım bana da nasıp et dıye cok sukur ettı :) genel olucak cnm ben cok normal ıstedım ama bel fıtıgı ve vajınal varıs var oyuzden sezeryan olucak
hayırlıca seninde kızınında başı kurtulsun , allah kolay geçitlerden geçirsin canım, iyi haberlerini bekliyorum doğum sonrası, şimdiden geçmiş olsun, tebrik ediyorum, kızınıda koklarsın bizim için, sevgiler.
Inss canim......amin cnm ins okadar cok dua edıyorum kı allah olmayanlarada nasıp eder ıns ben 4 sene ugrastım maddı manevı cok zorlu surec 3 tüp bebek sonunda bugunlere geldık cok şükür allah tamamına erdırır ıns :))
Inss canim......
sizden ricam cocugu hic olmayanlara dua edin doguma girdinizde.....
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.....
bebeginize saglikli uzun omurlu yillar diliyorum.....
Inss canim......
sizden ricam cocugu hic olmayanlara dua edin doguma girdinizde.....
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.....
bebeginize saglikli uzun omurlu yillar diliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?