Sana da iyi gelecek Sevda, tebriklerBende sizin gibiyim temizlik yapmaktan nefret ediyorum ama bi kere başladıktan sonra evin o halini görünce sürekli yapmak istiyorsun benimde hiç arkadaşım yok önceden bütün gün tv izlerdim şimdi buraya takılıyorum takip bile edemiyorum dizileri benimde eşim 10 dan önce gelmez cok rahat oluyo insan 10 a kadar yaparım diyor işleri bi bakmışsın akşam olmuş daha da yapamıyorsun :) balkonum var öyle boş boş duruyo eşim çiçek tohumu almış onu da erteledim dün toprakla saksı aldım diktim gidip gelip seviyorum ve daha iyi hissediyorum kendimi herkesin de dediği gibi kendinize ugraslar buldukça evde zaman daha güzel geciyor
puzzle ve mandala aklıma geldi ama öyle şeylerle uğraşırken feci başım ağrıyor.Bide ee bitince ne olacak yani diye düşünmekten anlamsız geliyo başlamıyorum hiç
Çocuk yolda zatten de :) teee şubatta doğum.Riskl bi gebelik geçiriyorum oyuzden ne spor yapabiliyorum ne de çıkıp güzelce gezebiliyorum.İnanır mısınız çocuğumun sağlığına takıntılı oldum evde durmaktan.Nette ne görürsem amanın benim bebemde de var mıdır diye arastırmaya koyuluyorum sonra daha çok yoruyo bu beni.işte bunlar hep bunalımdan.
inşallah dediğiniz gibi ben de hiççç zaman bulamam şu boş işlerime o doğunca :)
Gözünüz aydınÇocuk yolda zatten de :) teee şubatta doğum.Riskl bi gebelik geçiriyorum oyuzden ne spor yapabiliyorum ne de çıkıp güzelce gezebiliyorum.İnanır mısınız çocuğumun sağlığına takıntılı oldum evde durmaktan.Nette ne görürsem amanın benim bebemde de var mıdır diye arastırmaya koyuluyorum sonra daha çok yoruyo bu beni.işte bunlar hep bunalımdan.
inşallah dediğiniz gibi ben de hiççç zaman bulamam şu boş işlerime o doğunca :)
tesekkür ederim :) evet aynen yapacağım bunları.keçe ve çiçek tohumlarıyla başlayacağım ilk işGözünüz aydın
Ooo bebek hazırlığına başla bi zaten yeterince yoğun olur aklın
Her duyduğunu araştırma, her kafadan bi ses çıkar. Olumlu düşün olumlu olsun
Keçeden de bebeğine kapı süsü vs yap mesela, bebek şekeri içinde malzeme alıp evde yavaş yavaş kendin yapabilirsin
merhabalar herkese.. Can sıkıntısından bi burası vardı üye olmadığım,oldum.Sürekli okuyordum zaten bdv yi ama bugün konu açmak için üye oldum.
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre işten ayrı kalacağım.3 Yıldır hep çalıştım.Şimdi ev inanılmaz zor geliyor.Bütün gün zaman geçmek bilmiyor..Zaten alışık değilim öyle temizlik felan da uğraşamıyorum açıkçası biraz üşengecim.Haliyle akşam olmuyor.Eşim işi dolayısıyla 22.00 den önce gelemiyor.O gelyor yemek ye yat sabah kahvaltı ve sonra yine aynı.Bunalım derecesinde SIKILDIM HAYATTAN.Bütün gün kitap oku,BDV de dolan.tv izle nette gez başka yaptığım hiçbirşey yok.Arkadaşım felan a yok henüz bu şehirde.İşyerinden var onlar da çalışıyor..
Ne yapacağım ben
oo iyiymiş sizinki :) ama inan dışarı d bayyor bi süre sonra kusmak geliyor dışardan yemektende.Hem eşine de ayak uyduruyorsun mecbur bi senin dediğin oluyor bi onun :) Hoş hamilelik nedeniyle uzunca bir süredir onun dediği pek olmuyor yemek konusunda ama :)Bitince duvara asiyorsun.
Sudokuya hic bulasma o zaman .
Bos zamanlarimda, rahatlamak istiyorsam patlamis misir+ film . Bir seylere kafa yormak istiyorsam sudoku+ bulmaca. Temizlik cok gerekli oldugu zaman ama bekar oldugum icin sorun degil. Evlensem de ona yaptiririm zaten. Yemegi de disaridan ismarlarim.
Ooo maşallah çok güzel buyumuş ve çok güzel görünüyor..bayıldım❤
battaniye güzel geldi ama beceriksizim o konudada ya. var mıdır öyle güzel örgü öğreten bir site.birinden bakmadan da olur mu ki bilemedim.Bi gittim gezdim bu çok güzel bebek için malzemeler ipliktir bebek şekeri malzemesidir keçedir satan biyer keşfettim ama ne yapacağımı bilmediğim için hiçbirşey almadan çıktım :)Ne güzel işte :) bebiş için doğum şekerini kendin hazırla. Kışın doğacak madem patik ör battaniye ör :) Blog hazırla onun için mesela :)
off çok iyii.... bu çiçeğin adı nedir? tebrik ederim ya, çok hoş.
ben de 4 aydır evdeyim hala da bi düzen oturtmuş değilim :) inanır mısın hamile hamile çalışan arkadaşlarıma imreniyorum zaman nasıl geçti anamıycaklar diye..Evde zaman geçmiyor bende 2 aydir evdeyim valla ilk basta çok zor oluyordu şimdi ne olduysa tembellestimm temizlik yapıyorum kis temlziligi işde montlari yikadim daha
etamin şu beyaz bii kumaşa işleme yapıyorsun o değilmi? Sonra ne yapıyorsun peki onu :)etamin işleyin etamin :)
oo iyiymiş sizinki :) ama inan dışarı d bayyor bi süre sonra kusmak geliyor dışardan yemektende.Hem eşine de ayak uyduruyorsun mecbur bi senin dediğin oluyor bi onun :) Hoş hamilelik nedeniyle uzunca bir süredir onun dediği pek olmuyor yemek konusunda ama :)
heh beni anlattın :) durumumuz da benzermişBende sizin gibiyim temizlik yapmaktan nefret ediyorum ama bi kere başladıktan sonra evin o halini görünce sürekli yapmak istiyorsun benimde hiç arkadaşım yok önceden bütün gün tv izlerdim şimdi buraya takılıyorum takip bile edemiyorum dizileri benimde eşim 10 dan önce gelmez cok rahat oluyo insan 10 a kadar yaparım diyor işleri bi bakmışsın akşam olmuş daha da yapamıyorsun :) balkonum var öyle boş boş duruyo eşim çiçek tohumu almış onu da erteledim dün toprakla saksı aldım diktim gidip gelip seviyorum ve daha iyi hissediyorum kendimi herkesin de dediği gibi kendinize ugraslar buldukça evde zaman daha güzel geciyor
battaniye güzel geldi ama beceriksizim o konudada ya. var mıdır öyle güzel örgü öğreten bir site.birinden bakmadan da olur mu ki bilemedim.Bi gittim gezdim bu çok güzel bebek için malzemeler ipliktir bebek şekeri malzemesidir keçedir satan biyer keşfettim ama ne yapacağımı bilmediğim için hiçbirşey almadan çıktım :)
bak benım profılımde var cercevelıyorumetamin şu beyaz bii kumaşa işleme yapıyorsun o değilmi? Sonra ne yapıyorsun peki onu :)
ayyy o arabalı olan özellikle çok güzelll :)) ellerinize sağlık, nasıl mutluluk veriyordur değil mi bunlar bitince.bak benım profılımde var cercevelıyorum
suanda oglum okula basladı ona kıtap ayracı ıslıyorum D:
bebegınıze dogum panosu ısleyebılırsınızayyy o arabalı olan özellikle çok güzelll :)) ellerinize sağlık, nasıl mutluluk veriyordur değil mi bunlar bitince.
liste yaptım şimdi :)
1-çiçek tohumları ekmek
2-keçeden oğluşuma süs yapmak
3-etamin işlemek
4-bebek battaniyesi örmek (becerebilirsem) :)
ooo baya giderim bunlarla
Hamilesin işde boşver hamile çalışan arkadaşlara ozenme bende ev hanimi olan hamilelerde ozenirdim çok rahatlar çünkü düşün bende hamilelik yasadim o zaman felaket gectiydi ayaklarim sistiydi iyi rahat da olamadim maalesef 30 agustosta 31 haftalikken olu doğum yaptimben de 4 aydır evdeyim hala da bi düzen oturtmuş değilim :) inanır mısın hamile hamile çalışan arkadaşlarıma imreniyorum zaman nasıl geçti anamıycaklar diye..
Ben o temizliğe bi türlü başlıyamadım.Eşim evde olduğunda yapmam gerekiyo oda evde oldumu ya bi sinemaya gidiyoruz yada evde tv kitap keyfi. Deterjanla hasır nesir olmayım diye birde illaki kaldirılacak uzanılacak şeyler oluyor onları hep o yapıyor tekken de nasılsa eşim yok nası yapıım diye sallıyorum hiçbişey yapmadan akşam oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?