zaman geçmiyor evde

Sana da iyi gelecek Sevda, tebrikler

puzzle ve mandala aklıma geldi ama öyle şeylerle uğraşırken feci başım ağrıyor.Bide ee bitince ne olacak yani diye düşünmekten anlamsız geliyo başlamıyorum hiç

Bitince duvara asiyorsun.
Sudokuya hic bulasma o zaman .

Bos zamanlarimda, rahatlamak istiyorsam patlamis misir+ film . Bir seylere kafa yormak istiyorsam sudoku+ bulmaca. Temizlik cok gerekli oldugu zaman ama bekar oldugum icin sorun degil. Evlensem de ona yaptiririm zaten. Yemegi de disaridan ismarlarim.

Ne güzel işte :) bebiş için doğum şekerini kendin hazırla. Kışın doğacak madem patik ör battaniye ör :) Blog hazırla onun için mesela :)

Gözünüz aydın
Ooo bebek hazırlığına başla bi zaten yeterince yoğun olur aklın
Her duyduğunu araştırma, her kafadan bi ses çıkar. Olumlu düşün olumlu olsun
Keçeden de bebeğine kapı süsü vs yap mesela, bebek şekeri içinde malzeme alıp evde yavaş yavaş kendin yapabilirsin

tesekkür ederim :) evet aynen yapacağım bunları.keçe ve çiçek tohumlarıyla başlayacağım ilk iş

Al bendende o kadar . D&R haftada bır gıdıp bısuru kıtap kucaklıyorum ama yok

oo iyiymiş sizinki :) ama inan dışarı d bayyor bi süre sonra kusmak geliyor dışardan yemektende.Hem eşine de ayak uyduruyorsun mecbur bi senin dediğin oluyor bi onun :) Hoş hamilelik nedeniyle uzunca bir süredir onun dediği pek olmuyor yemek konusunda ama :)

Ne güzel işte :) bebiş için doğum şekerini kendin hazırla. Kışın doğacak madem patik ör battaniye ör :) Blog hazırla onun için mesela :)
battaniye güzel geldi ama beceriksizim o konudada ya. var mıdır öyle güzel örgü öğreten bir site.birinden bakmadan da olur mu ki bilemedim.Bi gittim gezdim bu çok güzel bebek için malzemeler ipliktir bebek şekeri malzemesidir keçedir satan biyer keşfettim ama ne yapacağımı bilmediğim için hiçbirşey almadan çıktım :)

Evde zaman geçmiyor bende 2 aydir evdeyim valla ilk basta çok zor oluyordu şimdi ne olduysa tembellestimm temizlik yapıyorum kis temlziligi işde montlari yikadim daha

Evde zaman geçmiyor bende 2 aydir evdeyim valla ilk basta çok zor oluyordu şimdi ne olduysa tembellestimm temizlik yapıyorum kis temlziligi işde montlari yikadim daha
ben de 4 aydır evdeyim hala da bi düzen oturtmuş değilim :) inanır mısın hamile hamile çalışan arkadaşlarıma imreniyorum zaman nasıl geçti anamıycaklar diye..
Ben o temizliğe bi türlü başlıyamadım.Eşim evde olduğunda yapmam gerekiyo oda evde oldumu ya bi sinemaya gidiyoruz yada evde tv kitap keyfi. Deterjanla hasır nesir olmayım diye birde illaki kaldirılacak uzanılacak şeyler oluyor onları hep o yapıyor tekken de nasılsa eşim yok nası yapıım diye sallıyorum hiçbişey yapmadan akşam oluyor:)

Degisik tadlari seviyorum ben. Zaten diyette oldugum zaman pek secenek kalmiyor. Daha kusma pozisyonuna gelmedim. Usenmedim yogurdumu kendim yaptim ama usenince bir telefona bakar.

heh beni anlattın :) durumumuz da benzermiş

Ben de hiç bilmiyodum internetten video seyrederek öğrendim :) çok tatlı bi battaniyemiz var ilk oğlundan kalan. Şimdi de sıra hirkalara geldi :) ama çabuk sıkılırım dersen hiç başlama. Tak yapıştır falan bişiler yapabilirsin :)

bak benım profılımde var cercevelıyorum
suanda oglum okula basladı ona kıtap ayracı ıslıyorum D:
ayyy o arabalı olan özellikle çok güzelll :)) ellerinize sağlık, nasıl mutluluk veriyordur değil mi bunlar bitince.
liste yaptım şimdi :)
1-çiçek tohumları ekmek
2-keçeden oğluşuma süs yapmak
3-etamin işlemek
4-bebek battaniyesi örmek (becerebilirsem) :)

ooo baya giderim bunlarla

bebegınıze dogum panosu ısleyebılırsınız
benım daha resmını cekmedıgım yaptıgım cok sey oldu o arabalı olan kuzenıme hedıyeydı cupcakeler benım mutfagımda bırde oglumun cok sevdıgı bır hıpposu var ondua ıslemıstım prınteresten bakıp sablon alabılırsın acayıp basıt bısey ve cok zevklı.
evde olsam saydıgınız herseyı bende yapardım

Hamilesin işde boşver hamile çalışan arkadaşlara ozenme bende ev hanimi olan hamilelerde ozenirdim çok rahatlar çünkü düşün bende hamilelik yasadim o zaman felaket gectiydi ayaklarim sistiydi iyi rahat da olamadim maalesef 30 agustosta 31 haftalikken olu doğum yaptim doktor bana _4 ay doğum izin verdi aralik sonu ise basliycam. Pek de durmadim 2 haftadir temizlikle ugraşiyorum oradan oraya temizle vs canim sikti bi kere daha kisliklari da yikiycam temiz giymemiz lazim kaç aydir durdu havalandirmadim bide temiz çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…