zaman geçmiyor evde

Nekadar güzel uğraş fikirleri çıktı ya, hepiniz çok sağolun

Ay banada gün yetmiyo yermi değişsekne kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz bi bakmışım akşam olmuş günü 48 saat mi yaşasam yetmesi için :)) ama ufak bi ayrıntı benimm üç yaramazım var. :)) rahatsızlığın ney bu arada geçmiş olsun

hep amacı olsun yaptığım şeyin isterim bu yüzden bulamıyordum pek sanırım,birilerine giderken bu şekil çerçeve felan hediye götürmek de çok şık olacak :) bu arada mutfağınızın duvar kağıdı tamamen öyle mi ?yoksa o kısım mı yani ben de bebeğimin odasını boyayamayacağım için en azından kısmi duvar kağıtları yapıştırayım diyorum ama varmıki öyle bişeyler.maliyetlimi

Hııım hamileymişsin ozaman sıkıldığın son günlerin tatlım keyfini çıkar en iyisi depresyonunda hem hamilelikten hemde sen bi iş kadınısın alışık değilsin evde olmaya ama alışsan iyi olur daha huzurlu olursun allah kucağına almayı nasip etsin:))

o gordugunuz duvar mutfak dolabının tam karsısı orası duvar kagıdı sadece dıger yan duvarlar normal beyaz boyalı.
oglumun odasınında tam kapı karsısı duvar kagıdı winne the pooh desenı tek duvar fakat daha sade bır desen ıstersenız hepsını kaplayabılırsınıc ok bogmaz. bızım duvar kagıtlarını esımın kardesı dosedıbır duvar 100 tl fılan cıkmıstı ama epey duvar kagıdı kaldı tabı canım .

ooowww 3 yaramazla sana 72 saat lazım ama inanki bende yoğunluk istiyorum.. insanoğlu ne acayip! herkes bir diğerininkini istiyor :) yokmu memnun olan? Rahatsızlığıma gelince hamileyim ama riskli bir gebelik geçiriyorum

yeni bi akım var. gizli bahçe. her yaştan meraklılar için boyama kitapları. onu dene bence.
hep iyi şeyler düşün bebeğinin sağlığıyla ilgili. sen gerilirsen üzülürsen hisseder.

Ooo maşallah çok güzel buyumuş ve çok güzel görünüyor..bayıldım❤
Senin menekşe de çok güzel, menekşe narindir ben bi kere yetiştirdim mikemmel oldu derken bi soldu bi de açmadı garibim

off çok iyii.... bu çiçeğin adı nedir? tebrik ederim ya, çok hoş.
Adı kalanşo, bunu yetiştirmek çok kolay
Zor olsa ben yetiştiremezdim narin değil parlak ve canlı yaprakları var
Sulamayı unutsan bile bişey olmuyo çünkü zaten az su ile besleniyo

tesekkür ederim :) evet aynen yapacağım bunları.keçe ve çiçek tohumlarıyla başlayacağım ilk iş
100 lü tüller var, 10 lira filandır en pahalı yerde bile
Onun içine aktardan lavanta al sar sar bağla. Önüne de beğendiğin bi aksesuardan al yapıştır al sana bebek şekeri ( :

Adı kalanşo, bunu yetiştirmek çok kolay
Zor olsa ben yetiştiremezdim narin değil parlak ve canlı yaprakları var
Sulamayı unutsan bile bişey olmuyo çünkü zaten az su ile besleniyo
hmmm kalanşo :) ilk defa duydum.3 tane çiçek var evimde genelde sulamayı unutup vicdan azabı çekiyorum düğün çiçeklerimiz.Eşim suluyor hatta hep desem yeridir.Ama hepside ot çiçek :)ben böyle çiçek açan çiçeklerden istiyorum o zaman açmasına heyecanlanıp bakımını ihmal etmem sanırım :) tohumdan mı yetiştirdim demiştiniz bunu?

ay cok tatlısınn
orgu or bebısıne sıkıntıya bırebır
heheh evet aldm aldım listeye örgüyü:) yarın koca koca şişler alıp bismillah diyeceğim :) onun için çarşıya çıkmak bile bi değşiklik olacak bu da bişey dmi :d

Yok çiçekçiden almıştık eşimle
Masamda dursun istedim hem hoş bi görüntü hemde sulamayı unutmam demiştim ama işyerinde alan fazla gölge cam uzak
Orayı sevmedi
Baktım soldu solacak evime götürdüm, cam balkon var kapalı oraya koydum çok iyi oldu pek sıkta sulamadım zaten unutuyodum ama çok güzelmiş sadece ottan ibaret çiçekleri bende sevmem
Normal oda da gün ışığı alıp büyüyebilirmiş, kapalı balkon şart değil yani

100 lü tüller var, 10 lira filandır en pahalı yerde bile
Onun içine aktardan lavanta al sar sar bağla. Önüne de beğendiğin bi aksesuardan al yapıştır al sana bebek şekeri ( :
ahha süpersin ya o aklıma hiç gelmemişti.Hem direkt hazır bişey olmamıış olacakkk valla çok sevindm hemen başlamak istiyorum

ahha süpersin ya o aklıma hiç gelmemişti.Hem direkt hazır bişey olmamıış olacakkk valla çok sevindm hemen başlamak istiyorum
Ben kızımın mevlütü için yapmıştım kendi el emeğin olması daha mutlu ediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…