Ay banada gün yetmiyo yermi değişsekne kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz bi bakmışım akşam olmuş günü 48 saat mi yaşasam yetmesi için :)) ama ufak bi ayrıntı benimm üç yaramazım var. :)) rahatsızlığın ney bu arada geçmiş olsunmerhabalar herkese.. Can sıkıntısından bi burası vardı üye olmadığım,oldum.Sürekli okuyordum zaten bdv yi ama bugün konu açmak için üye oldum.
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre işten ayrı kalacağım.3 Yıldır hep çalıştım.Şimdi ev inanılmaz zor geliyor.Bütün gün zaman geçmek bilmiyor..Zaten alışık değilim öyle temizlik felan da uğraşamıyorum açıkçası biraz üşengecim.Haliyle akşam olmuyor.Eşim işi dolayısıyla 22.00 den önce gelemiyor.O gelyor yemek ye yat sabah kahvaltı ve sonra yine aynı.Bunalım derecesinde SIKILDIM HAYATTAN.Bütün gün kitap oku,BDV de dolan.tv izle nette gez başka yaptığım hiçbirşey yok.Arkadaşım felan a yok henüz bu şehirde.İşyerinden var onlar da çalışıyor..
Ne yapacağım ben
hep amacı olsun yaptığım şeyin isterim bu yüzden bulamıyordum pek sanırım,birilerine giderken bu şekil çerçeve felan hediye götürmek de çok şık olacak :) bu arada mutfağınızın duvar kağıdı tamamen öyle mi ?yoksa o kısım mıbebegınıze dogum panosu ısleyebılırsınız
benım daha resmını cekmedıgım yaptıgım cok sey olduo arabalı olan kuzenıme hedıyeydı cupcakeler benım mutfagımda bırde oglumun cok sevdıgı bır hıpposu var ondua ıslemıstım prınteresten bakıp sablon alabılırsın acayıp basıt bısey ve cok zevklı.
evde olsam saydıgınız herseyı bende yapardım
Hııım hamileymişsin ozaman sıkıldığın son günlerin tatlım keyfini çıkar en iyisi depresyonunda hem hamilelikten hemde sen bi iş kadınısın alışık değilsin evde olmaya ama alışsan iyi olur daha huzurlu olursun allah kucağına almayı nasip etsin:))Ay banada gün yetmiyo yermi değişsekne kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz bi bakmışım akşam olmuş günü 48 saat mi yaşasam yetmesi için :)) ama ufak bi ayrıntı benimm üç yaramazım var. :)) rahatsızlığın ney bu arada geçmiş olsun
o gordugunuz duvar mutfak dolabının tam karsısı orası duvar kagıdı sadece dıger yan duvarlar normal beyaz boyalı.hep amacı olsun yaptığım şeyin isterim bu yüzden bulamıyordum pek sanırım,birilerine giderken bu şekil çerçeve felan hediye götürmek de çok şık olacak :) bu arada mutfağınızın duvar kağıdı tamamen öyle mi ?yoksa o kısım mıyani ben de bebeğimin odasını boyayamayacağım için en azından kısmi duvar kağıtları yapıştırayım diyorum ama varmıki öyle bişeyler.maliyetlimi
ooowww 3 yaramazla sana 72 saat lazımAy banada gün yetmiyo yermi değişsekne kalkıyorum kahvaltı yapıyoruz bi bakmışım akşam olmuş günü 48 saat mi yaşasam yetmesi için :)) ama ufak bi ayrıntı benimm üç yaramazım var. :)) rahatsızlığın ney bu arada geçmiş olsun
Senin menekşe de çok güzel, menekşe narindir ben bi kere yetiştirdim mikemmel oldu derken bi soldu bi de açmadı garibimOoo maşallah çok güzel buyumuş ve çok güzel görünüyor..bayıldım❤
Adı kalanşo, bunu yetiştirmek çok kolayoff çok iyii.... bu çiçeğin adı nedir? tebrik ederim ya, çok hoş.
Senin menekşe de çok güzel, menekşe narindir ben bi kere yetiştirdim mikemmel oldu derken bi soldu bi de açmadı garibim
Adı kalanşo ve yetiştirmesi çok basitsizin kırmızı çiçeğn adı nedir ?
100 lü tüller var, 10 lira filandır en pahalı yerde biletesekkür ederim :) evet aynen yapacağım bunları.keçe ve çiçek tohumlarıyla başlayacağım ilk iş
ay cok tatlısınnHobi deyince aklıma gelen hiiçbişey yok.Hobisiz miyim neyim bi kitabım var sütlü kahvem var
hmmm kalanşo :) ilk defa duydum.3 tane çiçek var evimde genelde sulamayı unutup vicdan azabı çekiyorum düğün çiçeklerimiz.Eşim suluyor hatta hep desem yeridir.Ama hepside ot çiçek :)ben böyle çiçek açan çiçeklerden istiyorum o zaman açmasına heyecanlanıp bakımını ihmal etmem sanırım :) tohumdan mı yetiştirdim demiştiniz bunu?Adı kalanşo, bunu yetiştirmek çok kolay
Zor olsa ben yetiştiremezdimnarin değil parlak ve canlı yaprakları var
Sulamayı unutsan bile bişey olmuyo çünkü zaten az su ile besleniyo
hehehay cok tatlısınn
orgu or bebısıne sıkıntıya bırebır
o gunden bu gune sadece cıkolatalar eksılmıs mılanBende öyle yaparım..misal bu çiçek..aldığımdaki hali ve sımdıkı hali..
Bendeki havayı gorsen sanki kotu yoldan kurtardım onu hahahahah:))
Eki Görüntüle 1647936
Yok çiçekçiden almıştık eşimlehmmm kalanşo :) ilk defa duydum.3 tane çiçek var evimde genelde sulamayı unutup vicdan azabı çekiyorum düğün çiçeklerimiz.Eşim suluyor hatta hep desem yeridir.Ama hepside ot çiçek :)ben böyle çiçek açan çiçeklerden istiyorum o zaman açmasına heyecanlanıp bakımını ihmal etmem sanırım :) tohumdan mı yetiştirdim demiştiniz bunu?
ahha süpersin ya o aklıma hiç gelmemişti.Hem direkt hazır bişey olmamıış olacakkk valla çok sevindm hemen başlamak istiyorum100 lü tüller var, 10 lira filandır en pahalı yerde bile
Onun içine aktardan lavanta al sar sar bağla. Önüne de beğendiğin bi aksesuardan al yapıştır al sana bebek şekeri ( :
Ben kızımın mevlütü için yapmıştım kendi el emeğin olması daha mutlu ediyor insanıahha süpersin ya o aklıma hiç gelmemişti.Hem direkt hazır bişey olmamıış olacakkk valla çok sevindm hemen başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?