Hahahaha hiç sorma before after yapmıştım güya ama çıkolata bulamadım evde :)))))o gunden bu gune sadece cıkolatalar eksılmıs mılan
Konuyu geç farkettim ama tamamen aynı duyguları paylaşıyorum. Univesite butikta sonra calismaya başladım 5 yil çalıştım, evlendim işim evime 1 saat uzaklıktaydı yine pes etmedim calismaya devam ettim. Sonra iş yerim iflas eşiğine geldi. Eşimle işi birakmamin daha iyi olacağını düşündük( evlilik tazminati olayı işte. Evleneli 10 ay falan olmuştu) neyse çok ayrıntıya girdim, malum can sıkıntısı.merhabalar herkese.. Can sıkıntısından bi burası vardı üye olmadığım,oldum.Sürekli okuyordum zaten bdv yi ama bugün konu açmak için üye oldum.
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre işten ayrı kalacağım.3 Yıldır hep çalıştım.Şimdi ev inanılmaz zor geliyor.Bütün gün zaman geçmek bilmiyor..Zaten alışık değilim öyle temizlik felan da uğraşamıyorum açıkçası biraz üşengecim.Haliyle akşam olmuyor.Eşim işi dolayısıyla 22.00 den önce gelemiyor.O gelyor yemek ye yat sabah kahvaltı ve sonra yine aynı.Bunalım derecesinde SIKILDIM HAYATTAN.Bütün gün kitap oku,BDV de dolan.tv izle nette gez başka yaptığım hiçbirşey yok.Arkadaşım felan a yok henüz bu şehirde.İşyerinden var onlar da çalışıyor..
Ne yapacağım ben
Az kaldi iice cikarin bu rahatlign tadini bebis gelince o zmn girurum sizi..uyumak icin dk sayacaksiniz:)Konuyu geç farkettim ama tamamen aynı duyguları paylaşıyorum. Univesite butikta sonra calismaya başladım 5 yil çalıştım, evlendim işim evime 1 saat uzaklıktaydı yine pes etmedim calismaya devam ettim. Sonra iş yerim iflas eşiğine geldi. Eşimle işi birakmamin daha iyi olacağını düşündük( evlilik tazminati olayı işte. Evleneli 10 ay falan olmuştu) neyse çok ayrıntıya girdim, malum can sıkıntısı.
İşten ayrıldım çocuk mu yapsak dedik, biraz süpriz biraz aşk bebisime hamile kaldım. Çok güzel is teklifleri geldi kabul edemedim malum.
Şimdi yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok. Zaten mahalledekiler yaşlı ve muattap olamayacağım kişiler. Gorumcekler yakın ama hiç Hayır yok. Kendi ailem, kuzenlerim, kardeşlerim, arkadaşlarım 45 dk lik mesafede ama herkesin işi var. Annem bile okul aile birliği başkanı çok yoğun.
Eşim allahtan erken geliyor 18:30 da evde. Ama tüm gün konusmadigim için adamı bunaltmaktan korkuyorum. Zaten sessiz bir adam. Her Salı merdiven silmeye gelen teyzeye sarıyorum, sağolsun yarım saat oyaliyor beni.
Acaba aynı şehirde miyiz ?? Belki arkadaş oluruz
Herkes öyle soyluyor ben de bekliyorum bakalım. Bir de her sabah ise gider gibi erkenden uyaniyorumAz kaldi iice cikarin bu rahatlign tadini bebis gelince o zmn girurum sizi..uyumak icin dk sayacaksiniz:)
Bizim burda merdiven silen teyze de yokKonuyu geç farkettim ama tamamen aynı duyguları paylaşıyorum. Univesite butikta sonra calismaya başladım 5 yil çalıştım, evlendim işim evime 1 saat uzaklıktaydı yine pes etmedim calismaya devam ettim. Sonra iş yerim iflas eşiğine geldi. Eşimle işi birakmamin daha iyi olacağını düşündük( evlilik tazminati olayı işte. Evleneli 10 ay falan olmuştu) neyse çok ayrıntıya girdim, malum can sıkıntısı.
İşten ayrıldım çocuk mu yapsak dedik, biraz süpriz biraz aşk bebisime hamile kaldım. Çok güzel is teklifleri geldi kabul edemedim malum.
Şimdi yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok. Zaten mahalledekiler yaşlı ve muattap olamayacağım kişiler. Gorumcekler yakın ama hiç Hayır yok. Kendi ailem, kuzenlerim, kardeşlerim, arkadaşlarım 45 dk lik mesafede ama herkesin işi var. Annem bile okul aile birliği başkanı çok yoğun.
Eşim allahtan erken geliyor 18:30 da evde. Ama tüm gün konusmadigim için adamı bunaltmaktan korkuyorum. Zaten sessiz bir adam. Her Salı merdiven silmeye gelen teyzeye sarıyorum, sağolsun yarım saat oyaliyor beni.
Acaba aynı şehirde miyiz ?? Belki arkadaş oluruz
merhabalar herkese.. Can sıkıntısından bi burası vardı üye olmadığım,oldum.Sürekli okuyordum zaten bdv yi ama bugün konu açmak için üye oldum.
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre işten ayrı kalacağım.3 Yıldır hep çalıştım.Şimdi ev inanılmaz zor geliyor.Bütün gün zaman geçmek bilmiyor..Zaten alışık değilim öyle temizlik felan da uğraşamıyorum açıkçası biraz üşengecim.Haliyle akşam olmuyor.Eşim işi dolayısıyla 22.00 den önce gelemiyor.O gelyor yemek ye yat sabah kahvaltı ve sonra yine aynı.Bunalım derecesinde SIKILDIM HAYATTAN.Bütün gün kitap oku,BDV de dolan.tv izle nette gez başka yaptığım hiçbirşey yok.Arkadaşım felan a yok henüz bu şehirde.İşyerinden var onlar da çalışıyor..
Ne yapacağım ben
Iki kucuk cocugum var resmen uykuya hasretim..cok ozledim soyle bir saat bacaklarimi uzatarak kahvemi rahat rahat icmeyi:)Herkes öyle soyluyor ben de bekliyorum bakalım. Bir de her sabah ise gider gibi erkenden uyaniyorum
geçmiş olsunnn neyin varr ??
Keşke senin yerinde olsaaam evde olsam roman okusam sen yazınca bunalrı hayal ettimm :)
Tabii sen bütün gün evde olunca aynı şey geçerli değildir anlayabiliyorum ama ben en azından 2-3 ay evde oturmak isterdimm 3 yıldır çalışıyorum bende canım.
Tavsiyem dizi takip et ama böyle 300 bölümden oluşan diziler var ya onlardan yabancı çok sarıyor emin ol
onunla oyalandım
aynen bende senin yernde olmak isterdim :) herkes diğerininkni istiyor.Dizi evet biraz olsun oyalıyor, en son prison break bitirdim şimdi breaking bad başlayacağım :)
Ayy ne güzeeell keşke hayırlı zengin bi koca bulsam da bende evde otursam rahat rahat
1)Keceden cuzdan, kot ceketlerine rozet, bebeginin kapi koluna ya da mobilyasina asmak icin minik kuslar, bulutlar (icine pamuk koyarsin cok guzel oluyo).
2)Bir ters bir duz renkli renkli or sonra onlari birlestir tv izlerken dizlerine ya da bebegine ort.
3)Boyama kitabindan boya ya da etamin isle duvarina kucuklu buyuklu cercevelerle as.
4)Bebegin icin blog ac.
5)bebegin icin mini kolonyalar hazirla siseler cok ucuz. Al bi'lavanta kolonyasi ustune de bi'hosgeldin bebegim yapistirmasi dogumda dagit.
Ben cok yogunum ama haftasonumu dolduracagim. Davetiye, kece, kolonya, takvim, amerikan servisi vs onlarin tasarimina baslayip satacagim sosyal medya araciligiyla. Cevrem musait cunku. Sen de elinden gelirse yapabilirsin:)
Tüh çok uzagim ben İzmit teyimbizimde komşular hep yaşlı genelde,ve genç olanlarda ne bleyim bi tuh
Bizim burda merdiven silen teyze de yokKomsular genelde yaşlı,Genç de var ama apartman selamsız sabahsız..İnsanları bi tuhaf, sevemedim buranın komşuluğunu. geldiğim yerde çok güzeldi ilişkiler, haftada bir mutlaka toplanılırdı felan.Ankaradayım bu arada bn:)
Breaking bad güzel dizi. Homeland i da izleyebilirsin. Hem yeni sezonu şu anda devam ediyoraynen bende senin yernde olmak isterdim :) herkes diğerininkni istiyor.Dizi evet biraz olsun oyalıyor, en son prison break bitirdim şimdi breaking bad başlayacağım :)
Tüh çok uzagim ben İzmit teyim. Bizim apartman da bir değişik, insanın büyüdüğü yer gibi olmuyor. Bebeğim bir an önce doğsun, biraz büyüsün tekrar ise başlayayım diye gün sayıyorum ama en az bir yılım var benim. sabah erken kalkmak, uykusuz kalmak,kosturmak zor yorucu ama en azından planlı programlı yaşıyorsunuz. Böyle çok daha sıkıcı inanin, keşke çalışırken hamile kalsaydim diyorum
1)Keceden cuzdan, kot ceketlerine rozet, bebeginin kapi koluna ya da mobilyasina asmak icin minik kuslar, bulutlar (icine pamuk koyarsin cok guzel oluyo).
2)Bir ters bir duz renkli renkli or sonra onlari birlestir tv izlerken dizlerine ya da bebegine ort.
3)Boyama kitabindan boya ya da etamin isle duvarina kucuklu buyuklu cercevelerle as.
4)Bebegin icin blog ac.
5)bebegin icin mini kolonyalar hazirla siseler cok ucuz. Al bi'lavanta kolonyasi ustune de bi'hosgeldin bebegim yapistirmasi dogumda dagit.
Ben cok yogunum ama haftasonumu dolduracagim. Davetiye, kece, kolonya, takvim, amerikan servisi vs onlarin tasarimina baslayip satacagim sosyal medya araciligiyla. Cevrem musait cunku. Sen de elinden gelirse yapabilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?