Sen hiç girmiyorsan onun da girmediğini ne biliyorsun allasen?Bir ay geçti halases yok sessiz kalmam onu etkilememiş demekki ama sadece birşey farkettim bir ay boyınca whatsapp bende oda sürekli girdik tabi ben onu takip etmek için girdim son 1 hafta hiç girmiyorum oda hiç girmiyor Bu tesadüfmü yoksa oda benimi takip ediyordu yorumlarınız ne olur hanımlar Bu kadarda tesadüf olurmu?
Bir ay geçti halases yok sessiz kalmam onu etkilememiş demekki ama sadece birşey farkettim bir ay boyınca whatsapp bende oda sürekli girdik tabi ben onu takip etmek için girdim son 1 hafta hiç girmiyorum oda hiç girmiyor Bu tesadüfmü yoksa oda benimi takip ediyordu yorumlarınız ne olur hanımlar Bu kadarda tesadüf olurmu?
ya ilginç geldi ben girmeyince onunda benim gibi günde bi kez girmesi whatsapp girince bakıyorum 2-3 gün girmemiş oluyor oda benimi aynı anda olması benim hoşumaSen hiç girmiyorsan onun da girmediğini ne biliyorsun allasen?
Seni istemiyor,dümdüz söylemiş ya.
Niye bu merak, ısrar.
Farklı bir tlf falan olsa bile aynı hafta onunda whatsapp girmeyi bırakması tesadüfmü sence?farklı şehirdeyiz canım 38-42 yaşlar teşekkürler canımben şunu anlayamadım, farklı şehirlerdemi yaşıyorsunuz ?? bir de yaşlar kaç merak ettim ?
bu şu durum bile olabilir;farklı numara kullanıyordur ordan whatsappa giriyordur artık.
ben hep sessiz kaldım canım "neden" diye sormadım bileAdım ata ata çocuk şımarmış herhalde.
Sessiz kalın zaten seviyorsa yazar yoksa zorla güzellik yaratmaya çalışmaya gerek yok.
Umaarım canım Umaarım :)Beklenen hiçbir zaman beklendiği zaman gelmiyor maalesef, geldiğinde de çok geç oluyor. Umarım duygularınız henüz sıcakken yazar size.
Adım atmak için ksfamda bir çok değişik plann yaptım ama. Uygulamadım o biraz düşünmek istiyorum msj attı bu msj bile cvp vermedim neden demedim yok oldum iştr 1 ay oldu canım saolasınkesinlikle adım atan sen olma
Baslamadan bitti bu gibi durumlarda soyleniyor galiba[/QUOTE
galiba :)) koca koca insanız ikimizde beceremedik görüşmeyi
Canım bizler herzaman buna ihtiyac duymuyormuyuz o dönemde insan biri olunca ne kadar farklı oluyor mutlu güçlü...whatsapp kaldırmamdaBazen insan ya boşluktan ya da sevilme ,sevme ihtiyacını bir şekilde gidermek için acele edebiliyor. Kötü bir zamanda tanıştığım biriydi ve olmadı deyin,geçin. Takip ettikçe devam edersiniz düşünmeye . Yazacak , arayacak kişi yapardı emin olun. Gerekirse watsapi kaldırın ona bakmayın. İlişki doğru yer,doğru zaman ve doğru kişi ise güzel. Yoksa sonu hep hüsran. Buna b.k pusuruk da diyebiliriz. kendiniz için takibi bırakın, inanın uç haftada geçecek o zaman.
Canım bizler herzaman buna ihtiyac duymuyormuyuz o dönemde insan biri olunca ne kadar farklı oluyor mutlu güçlü...whatsapp kaldırmamda bir tepki olacak onun için hiçbir değişiklik yapmadım tüm hesaplarım acık aynen dvm paylaşımda yapmadım... saolasınBazen insan ya boşluktan ya da sevilme ,sevme ihtiyacını bir şekilde gidermek için acele edebiliyor. Kötü bir zamanda tanıştığım biriydi ve olmadı deyin,geçin. Takip ettikçe devam edersiniz düşünmeye . Yazacak , arayacak kişi yapardı emin olun. Gerekirse watsapi kaldırın ona bakmayın. İlişki doğru yer,doğru zaman ve doğru kişi ise güzel. Yoksa sonu hep hüsran. Buna b.k pusuruk da diyebiliriz. kendiniz için takibi bırakın, inanın uç haftada geçecek o zaman.
Watsap hesabınızı silmeyiin de kendinizi tutamayıp bakmamaniz için kaldırabilirsiniz demek istedim yani. Elbette mutlu olur insan sevildiği, sevdiği biri olunca ama işte doğru ve düzgün biri değilse sonu hüsran oluyor maalesef. Sizin için doğru kişi değilmiş demekki.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Canım bizler herzaman buna ihtiyac duymuyormuyuz o dönemde insan biri olunca ne kadar farklı oluyor mutlu güçlü...whatsapp kaldırmamda bir tepki olacak onun için hiçbir değişiklik yapmadım tüm hesaplarım acık aynen dvm paylaşımda yapmadım... saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?