zaman isteyen erkek arkadaşım birdaha yazmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir i olmuştur bencede

Bir i olmuştur bencede
Olmasa da konuştukları olmuştur.Evlisine güven yok dibimizdeyken.Uzaktaki neler yapmaz.O kadar değerli gösterme onu aramıyorsa arama.Kesinlikle ters teper.Gözünde değerin düşer.Boşver dengesiz Ada'ma ihtiyacın yok.İyi biri denk gelir merak etme.

Neee dibindekinemi güven yok allahım valla kızlar ben güvendim tertemizdi benim için ikimizde birbirimizi bulduğumuz için şanslı sayıyorduk kendimizi 1.5 ay görüşmemiz için göbeğimiz çatladı bu aşamaya getirinceye kadar dedi dönmek yok dedi başaramadık benim sözümden çıkmazdı amaaann boş ölmüşün arkasından konuşup duruyorum evet zor çok zor aramak yazmak istiyorum ama biliyorum dahada şımaracak bazen diyorum nasılsa kaybettin konuş içini dök bilmiyorum burda hepiniz yazma dediniz yazmayacağım güçlü olacağım

Bu sefer kırıcı konuşur kalbini kırar.Bulaşma hiç bence.E tabi yanımızdakilwre güven yok.Ne sevgiliden ne kocadan çok eminiz diyemeyiz.Dememeliyiz de.

boga burcu mu bu adam? bana çok tanıdık geldi de

sürekli o gelmek istediginde sen istememişsin, daha dogrusu müsait degilmişsin bunun intikamını alıyor olabilir. keşke basında sessiz kalmayıp haddini bildiren bir cevap yazsaydın 10 gün geçtikten sonra bir sey demenin anlamı yok su an. ama onu en iyi sen tanırsın. eger o cümleyi kurana kadar ilgisinde azalma farketmediysen bilinçli yapmış olabilir. gercekten hislerinden emin olmadıgı için oyle yazdıysa da son günlerdeki konusmalarınızı hatırlamaya calıs mutlaka renk vermiştir

Saol canım son günlerde ilgisi azalmıştı benim içinde rutinleşmişti ben iyileşme derdindeydim tabi o sıkılmış olabilir bu arada genel olarak çok ilgili saygılıydı

k.bakmayın ama bende sizi aramazdım

birde peşinde koştuktan sonra vs. bunlar tehlikeli şeyler nasıl mı tehlikeli ona kendini çok önemli birşey hissettirirseniz p.posu havaya kalkar
sizi ezer

bence ümidinizi kesin

çocuk değilsiniz yetişkin iki insanın 2-3 saatten fazla arada mesefa yoksa görüşemiyorsa her ay hiç başlanmasın taraftarıyım

erkek arkadaşınızın arkadaşı olsam
sizin için sanki peri padişahın kızı çoluk çocuk mudur insan 1-2 saatte olsa görüşür uzaktan gelecek olan sensin yok görüşemem çıkamam diyen o
der sizi arattırmazdım

sizin yaptığınız hepten yanlış
adam haklı
bu saattten sonra sizinle sağlıklı iletişim kurmaz zorlmayın bence başka bakının

Bence işi bitirmenin kibar versiyonu zaman istemek.

Eehh sorry ama isteseydi gelirdi deniliyor, kaçan kovalanır deniliyor. Doğru tespitler ama sizin için geçerli.
İsteseydiniz görüşürdünüz vakitlice, şimdi kaçanı siz kovalayın durun, adam keyfinizi bekleyecekti...

Evet vakitlice görüşmek konusunda hata yaptım adam haklı bu konuda akşam iş çıkışı bile gelir istesem ama uzadı ve gitti

Sakın peşinden koşma.Uğraşma.Elinde olmayan nedenlerden dolayı buluşamamışsınız evet ama madem böyle bi şey yapıp ses çıkarmıyor sen de hiç oralı olma ne hali varsa görsün.Uzak mesafa ilişkisi sonuçta ne bekliyordunuz?

Sen konuşma bence gönlünü eyleyecek bulmuş o bayatladi ama yuzyildir aynı masal zaman istiyorum yada sana layık değilim vs.... behbeh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…