Bir i olmuştur bencedeAtma Can'ım atma.Böyle ilişkiler yürümez zaten.Daha görüşmeden yıpranmış.Ertelenmiş...O çocuktan hayır gelmeZ.25 yaşındayım ama tecrübelerim bunu gösteriyor malesef.Seninle görüşmeden devam ediyorsa mutlaka biri olmuştur.
Olmasa da konuştukları olmuştur.Evlisine güven yok dibimizdeyken.Uzaktaki neler yapmaz.O kadar değerli gösterme onu aramıyorsa arama.Kesinlikle ters teper.Gözünde değerin düşer.Boşver dengesiz Ada'ma ihtiyacın yok.İyi biri denk gelir merak etme.Bir i olmuştur bencede
Neee dibindekinemi güven yok allahım valla kızlar ben güvendim tertemizdi benim için ikimizde birbirimizi bulduğumuz için şanslı sayıyorduk kendimizi 1.5 ay görüşmemiz için göbeğimiz çatladı bu aşamaya getirinceye kadar dedi dönmek yok dedi başaramadık benim sözümden çıkmazdı amaaann boş ölmüşün arkasından konuşup duruyorum evet zor çok zor aramak yazmak istiyorum ama biliyorum dahada şımaracak bazen diyorum nasılsa kaybettin konuş içini dök bilmiyorum burda hepiniz yazma dediniz yazmayacağım güçlü olacağımOlmasa da konuştukları olmuştur.Evlisine güven yok dibimizdeyken.Uzaktaki neler yapmaz.O kadar değerli gösterme onu aramıyorsa arama.Kesinlikle ters teper.Gözünde değerin düşer.Boşver dengesiz Ada'ma ihtiyacın yok.İyi biri denk gelir merak etme.
Bu sefer kırıcı konuşur kalbini kırar.Bulaşma hiç bence.E tabi yanımızdakilwre güven yok.Ne sevgiliden ne kocadan çok eminiz diyemeyiz.Dememeliyiz de.Neee dibindekinemi güven yok allahım valla kızlar ben güvendim tertemizdi benim için ikimizde birbirimizi bulduğumuz için şanslı sayıyorduk kendimizi 1.5 ay görüşmemiz için göbeğimiz çatladı bu aşamaya getirinceye kadar dedi dönmek yok dedi başaramadık benim sözümden çıkmazdı amaaann boş ölmüşün arkasından konuşup duruyorum evet zor çok zor aramak yazmak istiyorum ama biliyorum dahada şımaracak bazen diyorum nasılsa kaybettin konuş içini dök bilmiyorum burda hepiniz yazma dediniz yazmayacağım güçlü olacağım
Siz evlisiniz galibaBu sefer kırıcı konuşur kalbini kırar.Bulaşma hiç bence.E tabi yanımızdakilwre güven yok.Ne sevgiliden ne kocadan çok eminiz diyemeyiz.Dememeliyiz de.
Evet Can'ım 3 yıl olcak yakında.:)Siz evlisiniz galiba
Allah daim etsin hep sevilin inşallahEvet Can'ım 3 yıl olcak yakında.:)
Amin Can'ım inşallah sende çok sev ve Sevil.Aynı şeyleri yaşayıp dogru kişiyi bulduk biz de :) Kimse vazgeçilmez degildir unutmaAllah daim etsin hep sevilin inşallah
Saol canım son günlerde ilgisi azalmıştı benim içinde rutinleşmişti ben iyileşme derdindeydim tabi o sıkılmış olabilir bu arada genel olarak çok ilgili saygılıydıboga burcu mu bu adam? bana çok tanıdık geldi de
sürekli o gelmek istediginde sen istememişsin, daha dogrusu müsait degilmişsin bunun intikamını alıyor olabilir. keşke basında sessiz kalmayıp haddini bildiren bir cevap yazsaydın 10 gün geçtikten sonra bir sey demenin anlamı yok su an. ama onu en iyi sen tanırsın. eger o cümleyi kurana kadar ilgisinde azalma farketmediysen bilinçli yapmış olabilir. gercekten hislerinden emin olmadıgı için oyle yazdıysa da son günlerdeki konusmalarınızı hatırlamaya calıs mutlaka renk vermiştir
Zaman ver dediğinde tepkiniz ne olduEski erkek arkadaşım 1 senenin sonunda bana biraz zaman ver, dönecem dedi ve gitti. Ben evlendim üstüne o hala dönecek
Zaman ver dediğinde tepkiniz ne oldu
Bence işi bitirmenin kibar versiyonu zaman istemek.1.5 ay tlf görüştüm o yüzyüze görüşüp ciddi ve gercekçi olmasını istedi ama ben yıllardır ertelediğim burun ameliyatımı araya sokunca yüzyüze görüşme gecikti hastayım vs. iş sorunlarım var vs erteledim ama ona değerli olduğunu sürekli hisettirdim saygı sadakat kusur işlemedim oda çok pozitifti ben erteleyince tamam bekleriz diyor sorun yapmıyordu ama bigün bu konuyu konuşurken öyle bi ters tepki verdiki sürekli erteliyorsun ben gelmem artık dedi gelirsen sen gel müsait olursam görüşürüz dedi
aklıma koydum neredeyse süpriz yapıp gidecektim ama hep engel çıktı
neyse bu yumuşadı tabi ben bayabir peşinden koştuktan sonra tamam gelicem dedi işten izin alıcam cuma gelicem dedi bi gün öncesi baya hazırlandım ve ona çok mutluyum dedim hava kar yağmasına rağmen sorun değil gelicem dedi bende vazgecmemen cok güzel dedim(buna bozuldum olabilirmi sanki o peşimden koşuyo izlenimimi verdim)ve
akşam napıyosun dedim "ben gelmiyorum senden biraz müsade istiyorum hislerim yeterli gelmiyor beni yanlış anlama lütfen biraz kendimi dinleyeceğim " demiş o an yıkıldım sanki dünya başıma yıkıldı cvp vs. hiçbirşey yapmadım sustum 10 gün oldu tık yok kızlar nolur yardım edin ne yapmalıyım sessiz kalmaya devammı edeyim yoksa yine benmi adım atmalıyım.
Evet vakitlice görüşmek konusunda hata yaptım adam haklı bu konuda akşam iş çıkışı bile gelir istesem ama uzadı ve gittiEehh sorry ama isteseydi gelirdi deniliyor, kaçan kovalanır deniliyor. Doğru tespitler ama sizin için geçerli.
İsteseydiniz görüşürdünüz vakitlice, şimdi kaçanı siz kovalayın durun, adam keyfinizi bekleyecekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?