zaman isteyen erkek...

bugün defalarca aradı açmadım.son aramasında açtım ve soğuk konuştum.problem ne gibilerinden sordu uzatmadım.sonra konuşalım dedi ve kapattık

bugün günaydın mesajı atmış ben de yanıtladım,seni görmek istiyorum dedim hayırdır dedi hayır dedim bugün olmaz dedi yarın geleyim dedi ben de olur dedim başka da ne mesaj attı ne aradı dünden beri de face sohbeti açıp duruyor halbuki bana face i kullanmadığını söylemişti

Senden ayrilmak istemiyor ama keyfine göre arayıp sorucak anlaşılan. Bazı erkekler sıkmaya gelmiyor. Rahat bırakıcaksın. Üzüldügünü kesinlikle göstermemem lazım. Bence o zaman isteyişini çoktan geçti seni aradığına gore seninle olmak istediğini netleştirmiş kafasında. Sen neden hala orda kalmışsın bilmiyorum. Konuşmak istiyorsun durumu net olarak açıklamasını istiyorsun ve tedirginsin herhalde ama bence rahatla. Bekleme. Konuşmaz bunlar. Arıyorsa soruyorsa onun için ortada problem yok sen böyle davranmaya devam edersen sorun çıkartan suçlu olursun. Hepsi aynı beaaa.

az önce aradı normal hal hatır şu bu konuştuk...ne olcağız biz böyle...bebeler gibi...ne bir arada ne ayrı oluyor...oyalıyor mu beni deniyor mu alıştırıyor mu anlamadım...

bir insanla hiçbir şey yaşamadan nasıl zaman ihtiyaç duyulur kı?
bir şeyler yaşarsın, aranız bozuk olur ve insanın düşünmeye ve zamana ihtiyacı olur anlarım, ama bu gereksız zaman ihtiyacı niye.

Cnm senın bır sucun yokk.. karsına normal bı adam cıkmamıs ...yanı bunlar esin olabilecek kapasıtede degılmıs de gec bnce..zaten erkek sevıyorsa senı bırakmaz zamanda ıstemez ...bnm esim ılk tanıstıgımız zamanlarda benı sıkıstırıp duruyordu nezaman annenlere dıcen ıstemeye gelcez dıye ...agırdan alan bndım zaman ısteyende bndım ...Bırak gitsinler zaten onlardan bı halt olmaz afedersınız....

kızlar bugün benle görüşmeye geldi ve barıştık...yine evlilik hayalleri kurmaya başlamış paşam...ona güvenmediğimi belirttim...yalnız bir süre daha deneyeceğim...bakalım zaman ne gösterecek...

ya işte bize de bu final yakışırdı...dün ve bugün ilgisiz olunca nedenini sordum mesaj atmadı,aradım açmadı.bugün ulaşmazsan bu iş biter diye mesaj attım.on dakika kadar sonra aradı.kapattım.on dakika sonra ben aradım.ilgisizliği için sebep yokmuş,yok aradığımı görmemiş filan...geri zekalı görmediysen bile ben arayım,mesaj atayım şu kıza niye demiyorsun.baktım hala gayet rahat,ben de sana inandım,güvendim dedim ama kırdın şu iki ayda yirmi yıl yıprandım dedim,özeti bu mu dedi pişkin pişkin.hiç alttan alma yok.ben sinirlendikçe çık dışarı hava al dedi.ben de nefes alacağım yük kalksın da üstümden dedim,demek ben face den,öğrenciden,sohbetten,yoldan önemsizim dedim.yüzüne telefonu kapattım.face ten sildim.cep telefonumdan sildim.arama kaydından bile sildim.ohhh rahatım...

durumumuz aynı benim ki de ilgisiz aramaz sormaz ben mesaj atarım atar onun kpss ve askerlik var onu takıyor ilk başlarda çok tartıştık o olmaz dedi durdu ben üstüne gittim. falan şu son bir haftadır iyi konuştuk cuma gecesi aradı telefonda azarladı falan neyse bende dolmuştum zaten ağladım belli etmedim öylece kapattık sabahı bunu faceden ayrıldığımı yazdım. bütün içimdekileri döktüm en sonda hoşcakal dedim buda telefonuma hoşcakal madem yazmış daha da cevap vermedim dün hiç aramadı bu gün sabah demin aradı ne yapıyorsun ders yapıyorum dedim he iyi falan dedim neden aradım kapatayım madem dedi annesi hasta idi onu sordum. konuştuk o sırada bizim dışardan eskici geçiyordu en son bir şey dedim anlamadım dedi tekrarladı yine anlamadım sonra kızdı kırk kere söyletiyorsun bir şeyi bende dedim canın sıkılıyor beni arayıp stres mi atıyorsun iyi tamam kapatıyorum dedi kapattı ne demek oluyor bu anlamadım

çarşamba her şey süperdi.buradan gayet güzel ayrıldı,ulaştın mı diye aradım konuştuk,akşam mesaj attım yanıtladı.ertesi gün günaydın mesajı atmadı,ben attım yanıtladı,bir tane daha attım yanıtladı,sonra baltım ki soğuk hayırdır yine düşünüyor musun gibilerinden mesaj attım.yanıtlamadı.işten çıkınca aradım,açmadı.mesaj attım bugün bana uşaltın ulaştın yoksa biter sonzuza dek diye...hemen aradı,kapattım sinirden.sonra ben aradım,hiç bir sorun yok filan dedi,benim sinirim geçmedi,senden kurtulcam gibilerinden ne varsa saydım,telefonu suratına kapattım,face den sildim,telefonunu da sildim.arama kaydı şu bu ne varsa sildim...pişman mıyım çok değil...acı var tabii...birleşsek yine olmayacak biliyorum...en çok korktuğum da bir anıma denek gelip onu aramak...

tamam telefonu ben kapattım yüzüne,ben köpürdüm,ben agresiftim,ben pimpirikliydim,face ten de ben sildim seni...ama ben acıyorum,kanıyorum,yaralıyım...yaktığın yürek çıra değil...

ben salağım günlüğüm valla...bil bakalım ne yaptım,fatura detaydan numarasını bulup ona mesaj attım.özür dilerim o gün terbiyesiz davrandım diye.onu face ten sildiğime göre hayatımda istemiyormuşum,suçu sadece telefonla ilgilenmemekmiş filan.tekarar özür dileyip,hayatımda her anda onu istediğimi,ama bir arada olamadığımızı,onu Allah a emanet ettiğimi yazdım.o da sonra konuşuruz bunları demiş.başkaca mesaj atmadım.

önce çocuk deli olurken senin için,sen ımm şey emin değilim,ay şu şöyle bu böyle diye bir türlü karar veremezsin.tam bir ay zarfında alışırsın hoop ilgini belli edersin,çocuk sıkılmıştır,kibarlığından da bitirelim diyemez.sen üstüne düşersin,konuşalım konuşalım diye bıktırırsın.çocuk beklerken,sessizce face ten telden silersin.bir kaç gün ölürsün acıdan.sonra fatura detaydan numarasını bulursun mesaj atarsın,yetmedi ararsın.çocuk seni suçlar sen sildin face ten diye...eh be akılsız temmuzsendromu...tam tamına iki ilişkinde de böyle oldu... aferin hiç ders almıyorsun...terk ediyorsun bari gururlu ol.

Bu adamdan size hayır gelmez, seven insan neden ara vermek istesin.
Kusura bakmayın ama sizde de suç var. Telefondan ve faceden sildiysen neden sonra tekrar arıyorsun.
Biraz dik bir duruş sergilemeniz gerekli.

Bu adamdan size hayır gelmez, seven insan neden ara vermek istesin.
Kusura bakmayın ama sizde de suç var. Telefondan ve faceden sildiysen neden sonra tekrar arıyorsun.
Biraz dik bir duruş sergilemeniz gerekli.

çok haklısınız ben adam olmam...hatalarımdan ders almıyorum çünkü.

birkaç kez mesajlaştık,birkaç kez de telefonda görüştük yirmi beş gün geçti fiilen ayrılmamızdan...geçen gün görüşüp vedalaşalım dedi ben ayrılamam senden dedim yanıtlamadı mesajımı...ilk konuşmalarımızda yumuşakken,son telefon görüşmemizde umarsızdı,rolleri değişmiştik aslında...pişmanım köpekler gibi...düşünüyorum da adam aldatmadı,yalan söylemedi,olumsuz konuşmadı,eleştirmedi,sesini yükseltmedi...en soğuk hitabı canımdı...hatanın yüzde doksan dokuzu bende...onu düşünmeye sevkeden de ben,geri döndüğüne pişman eden de ben,terkeden de ben,şimdi geri isteyen de...ne yapsın ki bu kadar şımarık,kararsız,sert kızı....

salı gün mesajlaştık galiba barışacağız biz...ama dün ve bugün ses seda yok paşamdan...eh be kızım nasıl güvenip barışacaksın bilmem

çok tatlısın.. monologlarını okurken gülümsedim. çok benzer şeyler yaşamişiz. ki yaşanılası şeyler. şimdi sen kendini yiyorsun ya hatalarımdan ders çikarmiyorum ben diye, düşünme bunları, boşver. aslında her ilişki kendine özgüdür. birinde uyguladiğin diğerinde tutmaz. reçetesi yok bu işlerin.. yaşa gitsin.. gönül meselesinde fazla hesap kitap yapılmamalı.. içinden gelmiş.. yapmişsin.. bu ne gurursuzluk ne onursuzluk.. içinden ne geliyorsa yap onu..

Bak 5 senelik nişanlım aylarca kapımda sabahladı affetmedim ihanetini, sonra 2 aylık adamın gözüme soka soka yaptiği her sadakatsizliği sineye çektim.. ne oluyor bana da dedim, ben onursuzum da dedim, kendimden de nefret ettim.. ne oldu sonunda dengemi buldum ve yapılması gerekeni yaptım.. ama içim rahat işte. senin şuan için rahat değil, çünkü yarım kalmış. bi ilişkiyi ne olursa nasıl olursa olsun sonuna kadar yaşama taraftariyim.. biteceği yere kadar gitsin.. yarım kalmasın.. o yüzden suçlama artık kendini..

o da gitmiyor.. sen de gidemiyorsun.. e o zaman bırak seni senin istediğin şekilde değil de kendi istediği gibi sevsin.. gittiği yere kadar gitsin.. ha için soğur.. artık almaz gönlün bu adamı.. işte o noktada kes at..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…