zaman isteyen erkek...

elinden geleni sonuna kadar yap.. ama "son" un neresi olduğunu iyi hesapla, benim gibi bıktırma adamı... kafasını yedim yedim sıkıldı ara vermek istedi, ben de bitirdim iki haftadır konuşmuyoruz. ama sanırım bu dönemde yapabildiğim en iyi şey hiç iletişime geçmemek oldu... sen de biraz yokluğunu hissettirebilirsin...

tam bir ay önce mesaj atmıştım böyle bitirmeyelim,kıyma bize diye...o da ben de senle olmak istiyorum, uygun bir zamanda bir araya gelip nasıl toparlarız konuşalım yazmıştı.ben de görüşürüz hoşça kal yazmıştım...o gün bugündür ikimizden de ne mesaj,ne arama olmadı...bazen diyorum zorlayım,üzerine gideyim bu işin.bazense diyorum ki erkek az severse,bitecek,yine biter.o yüzden çabalama diyorum kendime...ne dersiniz kızlar? umut var mı? bir mesaj atsam mı yoksa uğraşmasam mı?

bence uğraşma. hevesi az belli ki. diyeceğini demişsin. "kıyma bize.." <<< bu söz çok ağir bir söz.. dayanamaz seven bir adam. canım ilişkide erkeğin daha çok sevmesi, daha hevesli olması lazım.. yoksa yürümüyor.

burcu canım sağol desteğin için ben de zor olsa da tutmalıyım kendimi diye düşündüm hem araya zaman girdi gerçekten sevse istese bu kadar ayrı kalamazdık.olmuyorsa olmuyor

şunu anladım ki canım gönül meselelerinde erkeğin şevkinin fazla olması lazım.. şimdiden böyle hevessizse ilerde karşılaşacağiniz büyük engellerde yorulur pes eder.. seneler sonra iyice alışıp umut bağlayip yapayalnız kalmaktansa şimdi onsuzluğa kendini alıştırman daha iyi. Bak ben 5 sene hevesi az biriyle itekleye itekleye götürdüm.. sonra yıkıldık bittik.. üzerinden 1 sene geçti ben hala kendimi toparlayamadım... keşke diyorum keşke ilk gittiğinde düşmeseydim üstüne.. hiç dön demeseydim.. hiç beni bırakma kıyma bize demeseydim................

burcu destek ol bana...bugünlerde zor tutuyorum kendimi aramamak,mesaj atmamak için...aklım biliyor sürünsem de değişmeyecek...ama bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum...

kızlar şimdi hayatımda yormayan uğraştırmayan bir adam var...inş kocam da olur bu adam...

kızlar şimdi hayatımda yormayan uğraştırmayan bir adam var...inş kocam da olur bu adam...

Konunu baştan sona kadar okudum. Bence her adamda aynı şeyi yapıyorsun gibi bir his uyandırdı bende. Hemen işi ciddiye bindirme hayalleri kuruyorsun. Gerçi çoğu kızda vardır bu durum (bende dahil) hemen ileriyi, evlenmeyi düşünmek, karşımıza çıkan adamlarla gelecek planlamak... Kendimizi bunlara çabuk inandırıyoruz, inandığımız olmayınca da kendimizi kahrediyoruz.
Sana tavsiyem önceki ilişkilerinde yaptığın hataları şimdi ki sevgiline yapma. Çabuk hayal kurma, her şeyi sindirerek yaşa. Evlilik fikrine hemen kapılma. İlginle boğma. Bırak o seni şımartsın.
Sevgiler.

sevgilimle sinemaya gidecektik avm deyiz filmi seçtik bileti aldık,tam oradan ayrılıp bir şeyler atıştıracaktık ki...bir adam ilişti gözüme...önünde de bir kız...ta kendisiydi zaman isteyen erkeğin...tam o sırada kurabiyem de koluma giriverdi uzaklaştık...biraz ilerde bir masaya oturduk.ben lavaboya gittim,dağılmıştım,belli etmemeye çalıştım kurabiyeye...ben geldim oturdum.kurabiye lavaboya gitti...masada tekim...eski sevgilim kızla elele yaklaşmasın mı...aksi gibi masada yalnızım...başımı gömüp telefonla uğraştım...baştan sona o farketti mi bilmiyorum ama ben dağıldım resmen....bir milyonluk şehirde...nasıl da tesadüf edersin vay be...hem de ikimiz de çiftken...başkaları için sıradandır belki ama beni sarstı...paylaşmak istedim kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…