- Konu Sahibi deniz_1988
-
ekimde 1 sene oldu daha gittiğinde 8 aylık evliydik çok istedik çocuk olmadı allahın bi bildiği varmış demekki her işte bi hayır varhayır hiç görüşmedik
oda aramadı arasa ne değişecek ki
siz ne kadarlık evliydiniz çocuk var mı?
bende gitmeyi düşündüm ama bir türlü gidemiyorum
anlattıkça boğuluyorum sanki
o gücü bulamıyorum kendim de
siz nasıl atlattınız bu süreci
neler yaptınız?
evet herşeyde bir hayır varekimde 1 sene oldu daha gittiğinde 8 aylık evliydik çok istedik çocuk olmadı allahın bi bildiği varmış demekki her işte bi hayır var
cunku bız turk kadınları evımıze baglıyızevlilik olmamasına rağmen acı çekiyorum
sence ben onu seviyor muyum cute
neden hem bu kadar nefret duyarken hemde evde varlığını arıyorum ki..
evet alışkanlık zorluyor bizi
yoksa neyi özleyip neyine yanayım bu adamın diyorum
bana güzel bir hayat güzel bir evlilik yaşatmadı ki
omuzumda ki bir kamburdan kurtuldum başka bir kamburla yaşıyorum sanki
ve bu psikolojiyi en kısa zamanda atlatmak istiyorum
hafta sonu kıyafetlerinin olduğu dolabı düzenledim ağladım ağladım...
aylar öncesine kadar bebeğim olsun diye çırpınırken şimdi boşanıyorum
sanki hayat beni ordan oraya savuruyor..
Umarım eşyaları biran önce gider.
Ben ellerimle toplamıştım tüm kıyafetlerini,ailesinden gelen hediyeleri.
Çok ağlamıştım ama bana iyi gelmişti.
Eşyalar gidince bir nebze rahatlamıştım.
Psikoloğa gerekirse de psikiyartiste mutlaka gitmelisin.
İnan çok faydası oluyor,ben her ikisine de gittim 1,5 sene.
benim davam çekişmeli olacakBen aşırı zorlandım.
Düşün bir de çalışmıyorum o dönem.
Evden sadece doktora gitmek için babamın zorlamasıyla hatta onun bırakmasıyla ve almasıyla çıkıyordum.
Günlerce gecelerce evden çıkmıyordum.
Hiç kimseyle konuşmuyordum.
İşin komiği ben hemen dava açmıştım çabucak boşanmak istiyordum ama bir yandan da barışacakmışız gibi hissediyordum.
Çok karmaşık duygular yaşıyor insan bu süreçte.
Onunla ara ara görüştüm bana göre en büyük hatam o oldu. Daha çok yıprandım çünkü.
Karşılıklı ağlaşmalar ağır geldi.
Dua et bol bol. Allahım yardım ediyor bana inan.
Davanı da aç derim. Süreç uzadıkça da acı da artıyor. Yani bende öyle olmuştu.
kız kardeşim kalıyor geceleri yanımda ama bir süre sonra yanlız kalıcamcunku bız turk kadınları evımıze baglıyız
evımıze baglıyız derken fızıksel olarakta baglıyız yanı bır erkegın varlıgındakı evden bahsedıyorum ıcınde yasananlardan degıl.
sen suanda kımınle yasıyorsun?
bu sözleriniz beni umutlandırdıhayatın bizi oradan oraya savurduğu doğru. ama iyi de olsa kötü de olsa savruluyoruz işte... şöyle düşünmeyi denesen? bundan daha kötüsü olamaz diye :) umarım bundan sonrası için daha doğru kararlar alırız ve bizde huzura, mutluluğa kavuşuruz. psikiyatriye de gitmek için korkma. inan anlatamam diye düşünme. zaten sen anlatmıyorsun, o anlattırıyor :) bu işin uzmanı onlar. bizim nasıl bir psikolojide olduğumuzu bildiklerinden, damara göre şerbet verip bizi dinlendiriyorlar. inan objektif birinin yardımı çok çok çok daha fazla oluyor.
birde naçizane tavsiyem; ben ilk olarak aile hekimime gittim. böyle böyle sorunum var, ilaç kullanmak istemiyorum bana psikolog tavsiyesinden bulunun diye. para hiç problem değil yeter ki iyi olayım dedim. ama hekimimin söylediği senin psikologluk mu psikiyatrilik mi olduğuna ancak bir psikiyatrist karar verebilir dedi. ve beni devlet hastanelerinden tanıdığı bir uzmana yönlendirdi. ilk görüşme de ilaç başlamadık ama sonrasında faydası olabileceğini düşündü ve ilaca başladık. o da sadece 20 mg. inan doktoruma gideceğim günü iple çekiyorum. iyi ki var diyorum...
bende 7 - 8 aydır gidiyorum ve iyi ki gitmişim diyorum. bugünler elbet geçerdi de doktorumla çok daha kolay geçiyor...
ben böyle düşünemiyorumailemle kalıyorum en büyük destekçim onlar
avukat açacak davayıNeden dava açmadığını anlayamadım?
Zaten bugün başvursan duruşma tarihi için de bekleyeceksin.
bu sözleriniz beni umutlandırdı
bu hafta bende iş yerimden izin alıp gideceğim
benim psikyatriste gitmem daha doğru olur
uyku sorunumuda çözer diye düşünüyorum
bişey daha var merak ettiğim takribi ne kadar zaman sonra boşanabilirim
boşanma,maddi-manevi tazminat ve nafaka bunlar için dava açılacak
süreç çok uzun olur mu?
mahkeme nasıl olacak bende gidecek miyim duruşmalara?
bilenler aydınlatırsa sevinirim
çok haklısın ailem en büyük destekçimbu dönemi atlatırken onları yanında hissetmen sana artı güç verir çekme kendini kesinlikle en ufak konuşmaları senin canını acıtıyor tahmin ediyıorum tahammül edemiyorum demişsinya aynı durumdayım ama iyiki varlar diyorum ya olmasalardı diyorum ben bazı konuşmalar illaki sıkıyo canımızı bi mucize olsa dimi rüya olsa herşey uyanınca yanımızda olsa bu kadar şey yaşanmamış olsa
yarın veya ertesi güne randevu alacağımmadem öyle hiç vakit kaybetme. iş yerinde işlerim ne zaman müsait olur diye de düşünme. 2 saatte halledersin işini. gerekirse bi saat erken gelirsin veya bi saat geç çıkarsın işi halledersin. moralin iyi olmazsa işine de verimli olamazsın değil mi?uyku sorunun için bişi diyemeyeceğim çünkü bende de aynı sorun vardı. geceleri çok fazla sıçrıyordum. onun için uyku ilacı verdi ama bana yaramadı. uykuyu çok seven ben ilacı içince yataktan çıkmak istemedim. ara görüşme yaptık ve durumu izah edince ilacı bıraktırdı. ama o da zamanla geçti :)
umutsuz yaşayamayız ki? umudunu asla ama asla kaybetme.
gel-gitlerine de yenilme. çünkü çok zorlu bir süreç ve gel-gitlerin olacak. bu süreci yaşamaktan korktuğundan eski günlerine katlanmaya razı olacaksın. şimdi sakin ve sabırlı ol, geleceğe odaklan.
avukatla bunlarla ilgili bişey konuşmadıksüreç uzun olur elbette, karşı taraf iddalarına karşı direnirse... ama yok orta yolu bulup, anlaşırsanız ne ala.. ilk duruşmaya gitmen gerekir, hakimin seni görmesi için. mahkemede ki duruşun, tavrın çok önemli. kararlı olmalı ve gözükmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?