- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi deniz_1988
-
işte o üzülüp zırladığım anda bana yaşattıkları gelse aklıma tek damla göz yaşı akıtmam o aşağılık adam içinDenız seni döverim
saka bır yana ağladıgın,özledıgın,uzuldugun o şerefsız degıl canım hayallerın,umutların......ben asla onunla barısmak ıstediğni sanmıyorum zaten....ona sarılmak ıstedıgınıde.....onca yaptıgından sonra bır kaış suda boğmak daha mantıklı......
sen sadece olagan bır surecı yasıyorsun....kolay degıl bır yuvanın yıkılması....ama gececek ....zaman herseyın ılacı
bırgun senden cok guzel haberler alacağımıza inanıyorum...yeter kı basını dik tut
bilana canım seni hep takipteydim zatenRabbim kolaylık versin..Başlıktada dediğin gibi inan zaman su gibi geçecek emin ol...
Çok benzer duyguları yaşadım ilk başlarda nefret ettim, asla barışmama imkansızdı üzerinde 2 sene geçmesine rağmen yer yer aramıyor değilim, tamamen alışkanlıktan ibaret...
öyle an geliyor ki aynı ortamlarda farklı insanlarla başka masalarda oturuyorsun, önceden dipdibe olduğun adamla şarkılardaki gibi 2 yabancı oluyorsun..Biraz için cız ediyor sonra sohbetine devam ediyorsun..
Tek çare ZAMAN...inan geçiyor...
işte o üzülüp zırladığım anda bana yaşattıkları gelse aklıma tek damla göz yaşı akıtmam o aşağılık adam için
yuva yıkılması çok zormuş ama o adamla da olacak gibi değildi
hiç kullanmadığım çeyizlerim,eşyalarım evim acı veriyor bana
hayallerime heveslerime üzülüyorum boşuna 2,5 sene kahrını çektim
düzelir diye çırpındım durdum..
bilana canım seni hep takipteydim zaten
güçlü duruşun kararlılığın beni hep etkiledi
sen neler yaptın bu süreçte
senin dava da uzun sürdü bildiğim kadarıyla
nasıl güçlü olabilirim?
Allah yardımcınız olsun,inşallah bundan sonra ki hayatınız mutlu huzurlu geçer
sizi gerçekten hakeden biriyle..
kitap okumak ve psikiyatr aklımda bulunan 2 şey
daha sonra başka şeylerde bulabilirim yeter ki kafam dağılsın düşünmeyeyim
yarın avukatla görüşme olacak
bi yandan hemen bitsin gitsin diyorum bi yandan da isterse yıllar alsın intikamımı alayım sürünsün diyorum
hayırlısı olsun artık
evet dediğiniz gibi bin şükür ki
ailem sağlıklı ve başımda vede bana sonuna kadar destekçi..
hmm anladım
ben gitmemeyi hiç görmemeyi tercih ederim tabi
avukat 8 ay 1 sene de son bulur dava dedi
ücreti abim konuştu
abimin arkadaşıymış
1,750tl istemiş
ödemesini babam yapar herhalde
Canımsın...Kararlılığını ve dik duruşunu sende kaybetmemişsin, bunda istikrarlı ol...Hep derler bir uğraş bul kendine ben spora yazılmayı tercih etmiştim sanada tavsiye ederim...Şimdide yaratıcı drama derslerine gidiyorum ve tiyatro yapmaya karar verdim ..işte o üzülüp zırladığım anda bana yaşattıkları gelse aklıma tek damla göz yaşı akıtmam o aşağılık adam için
yuva yıkılması çok zormuş ama o adamla da olacak gibi değildi
hiç kullanmadığım çeyizlerim,eşyalarım evim acı veriyor bana
hayallerime heveslerime üzülüyorum boşuna 2,5 sene kahrını çektim
düzelir diye çırpındım durdum..
bilana canım seni hep takipteydim zaten
güçlü duruşun kararlılığın beni hep etkiledi
sen neler yaptın bu süreçte
senin dava da uzun sürdü bildiğim kadarıyla
nasıl güçlü olabilirim?
inşallah bende senin gibi güçlü olurum ve asla geçmişi düşünmeden hayatımı kurabilirimCanımsın...Kararlılığını ve dik duruşunu sende kaybetmemişsin, bunda istikrarlı ol...Hep derler bir uğraş bul kendine ben spora yazılmayı tercih etmiştim sanada tavsiye ederim...Şimdide yaratıcı drama derslerine gidiyorum ve tiyatro yapmaya karar verdim ..Yeni ortamlara gir kendini evlere kapatma ama tabi acınıda yaşa ağlamak mı istiyorsun dibine kadar ağla sonra yıka eliniyüzünü çık dışarı hayatın tadına var...
Evet benim davam çekişmeli sürdü 1,5 sene kadar bu biraz yıpratıcı olabiliyor ama sen daha değerlisin bunu unutma...Benim ailem çok destekti umarım seninkilerde öyledir çünkü onlarında büyük faktörü oluyor...
İnan hayat onlarsız daha güzel ve bugün ayrıldığına şükredeceğin günlerde gelecek emin ol
uhde abla en çokta bu geldi aklıma o gittikten sonrainsanı zorlayan en zorlu dönem bu.. kolay atlatılmıyor doğru yaşadıkların film şeridi gibi geçer gözünün önünden çok yeni herşey evet zaman bunun ilacı fakat bu zamanı en aza indirmek senin elinde.. elbette azını yaşayacaksın en dibini göreceksin acının ondan sonrası zaten kendine gelip feraha çıkma dönemi.. avazın çıktığı kadar bağır ağla zırla istediğin kadar hırpala kendini bu senin en doğal hakkın.. yılların gitti onun acısı, yaşamak isteyipte yaşayamadığın zamanlarını çaldı senden onların acısını çıkart..
dışarı çık amaçsızca gez dolaş nefes almanın, özgürlüğünün ne kadar huzurlu olduğunu göreceksin, kafanda bugünde adam nereye borç yapmış, nasıl düzelecek yada düzelir mi gibi düşüncelerin kalmadı onlara sevin..
en güzeli ne biliyormusun bilgisayarın başında bir gölge yok artık bunu düşün...
zamanını onu düşünerek değilde bundan sonraki hayatını nasıl yoluna koyabilirsin, neler yapmak istiyorsun bunlara odaklanırsan daha çabuk atlatırsın...
bunların hepsi geçecek bir gün geriye dönüp baktığında hiç bir şey hissetmeyeceksin...
Allahım nasıl pislikler bunlarinşallah bende senin gibi güçlü olurum ve asla geçmişi düşünmeden hayatımı kurabilirim
ailem destekçi çok şükür
her zaman yanımda oldular zaten
benim davamda uzun sürecek gibi çünkü çekişmeli olacak
karşı tarafta istiyor boşanmayı ama tazminat nafaka vs. bunlarda sorun çıkarabilir.
o adam evden gidince iftira atmış bana sözde ben onu aldatıyormuşum
kız kardeşi msj attı bana geçen hafta bu tarz şeyler söyledi
avukata verdim numarasını onun içinde ayrıca dava açılacak
çok kızıyorum kendime neyine üzülüyorum neyini özlüyorum ki bu adamın
vampir gibi kanımı içti yıllarca
inşallah kolayca kurtulurum ve hayatıma bakarım bende
zaman sadece biraz zaman demiş sezen ablamız bi süre daha ondan sonra çok şükür bin şükür seni benden alana şarkılarını tütüreceksin her günNe yapmalıyım,ne düşünmeliyim hiç bilmiyorum..
Aslında yabancı olduğum bir psikolojide değil ama neden zorlanıyorum?
Kendisi gitmek istemeseydi ne kadar daha sürerdi bu yalandan evlilik..
İlk günlerde çok ağladım ama o ağlayışların yerini şaşkınlık aldı.
Şaşırıp kalıyorum .'Bunları ben mi yaşadım,Ne yani bitti mi şimdi?' diye..
Eşyaları hala evde duruyor,başta öfekenden mi bilmiyorum ama hiç üzülmüyordum o gittiği için şimdiyse alışkanlıktan mıdır yoksa kendime itiraf bile edemesem sevdiğimden midir,özlüyorum..
Yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum..Uyusamda kabuslarla uyanıp ona sarılmak istiyorum ama o yok..
Bu sondu artık barışma ihtimalimiz yok asla barışmak istemiyorum
peki o zaman neden ağlıyorum ?neden onunla uyumayı onunla yemek yemeyi özlüyorum?..
Aslında şu sıralar istemeyeceğim tek şey duygusala bağlamak
ama elimde değil acı çekiyorum işte..
Allah aşkına boşanmış arkadaşlarımdan yorum istiyorum
nasıl atlattınız bu süreci?
ne yapmak bana iyi gelir,mutlu bekarlık hayatıma nasıl geri dönerim?
Nasıl insanların konuşmalarına kulak tıkayıp önüme bakabilirim?
uhde abla en çokta bu geldi aklıma o gittikten sonra
artık borsaya bakıyor mu diye düşünmeden geçireceğim günlerim olacak
her ay yeni bir borç süprizi olmayacak hayatım da
acaba düzelir mi değişir mi diyerek kendime sorular sorarak yıpratacağım yıllarım olmayacak
ama işte gelecek kaygısı da sarıyor bu dönemde
tamamen vesvese biliyorum
intihar etmeyi düşündürecek kadar bunalımdayım
düzelmek iyileşmek istiyorum
benden çaldığı hayallerimi istiyorum sadece hayattan
çabasız ümitsiz olmak istemiyorum
burda yapılan yorumlar güç verdi bana
allah hepinizden razı olsun
yarın başka birgün olacak
artık önüme bakacağım kendim için yaşayacağım
5 para etmez bir kumarbaz için değil
bugünüme çok şükür
allah bugünümü aratmasın diye dua edeceğim..
Uhde abla yaşadıklarımı başkası yaşasa böyle şeyler söylese tepki gösterirdimne için intihar edeceksin??? kim için?? neden ??? evet bu soruları sordun mu kendine ... cevabın ne oldu..
adi şerefsiz kumarbaz bir adam için kendi hayatını nasıl yok sayarsın???
bu hayat senin o adamın geçmiş yıllarını aldığı gibi gelecek yıllarını da elinden almasına nasıl izin verirsin intiharı düşünerek..
bunu senden duymamış olayım..
ailen yanında, büyük bir şehirdesin sorumlu olduğun bebeğin yok bunları bir düşünsene ne kadar şanslısın...
olmadı bitti evliliğin bu kadar ... acabalar keşkeler geride kaldı...
bundan sonra kendim için ne yapmalıyım?? ne almalıyım?? nereye gitmeliyim ?? bunların düşüncesi olacak..
hiç kimse için hayatından vazgeçmeye değmez unutma...
senin yaşadıklarının en beterini yaşadım hiç bir zaman intihar gibi bir düşüncem olmadı.. seninde olmayacak.. burada hep beraber bu zor dönemi atlatacağız.. mutluyum dediğin günleri birlikte yakalayacağız.. sen çok değerlisin unutma...Uhde abla yaşadıklarımı başkası yaşasa böyle şeyler söylese tepki gösterirdim
ama işte o kadar zor geliyor ki bazen herşey
olmadık şeyler düşünüp konuşabiliyorum
inşallah atlatıcam
psikolojimde düzelecek ve ben önüme bakıcam
o adam yüzünden bırak intihar etmeyi parmak oynatılmaz
allahından bulsun
hakkımı allah sorsun
inşallah hayırlı kapılar açar rabbim
ablamında çok mutsuz bir evliliği var
bana her fırsatta keşke senin yerinde olsam diyor
2 tane çocuğu var ve katlanıyor tüm sıkıntılara
ama işte öyle bir düşüncede oluyorum ki bazen bundan kötüsü olamaz
en kötü bu bende bunu yaşıyorum diyorum
allah affetsin
ama inanıyorum bir zaman sonra mutluluğumu huzurumu paylaşıcam burda sizlerle
Ne yapmalıyım,ne düşünmeliyim hiç bilmiyorum..
Aslında yabancı olduğum bir psikolojide değil ama neden zorlanıyorum?
Kendisi gitmek istemeseydi ne kadar daha sürerdi bu yalandan evlilik..
İlk günlerde çok ağladım ama o ağlayışların yerini şaşkınlık aldı.
Şaşırıp kalıyorum .'Bunları ben mi yaşadım,Ne yani bitti mi şimdi?' diye..
Eşyaları hala evde duruyor,başta öfekenden mi bilmiyorum ama hiç üzülmüyordum o gittiği için şimdiyse alışkanlıktan mıdır yoksa kendime itiraf bile edemesem sevdiğimden midir,özlüyorum..
Yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum..Uyusamda kabuslarla uyanıp ona sarılmak istiyorum ama o yok..
Bu sondu artık barışma ihtimalimiz yok asla barışmak istemiyorum
peki o zaman neden ağlıyorum ?neden onunla uyumayı onunla yemek yemeyi özlüyorum?..
Aslında şu sıralar istemeyeceğim tek şey duygusala bağlamak
ama elimde değil acı çekiyorum işte..
Allah aşkına boşanmış arkadaşlarımdan yorum istiyorum
nasıl atlattınız bu süreci?
ne yapmak bana iyi gelir,mutlu bekarlık hayatıma nasıl geri dönerim?
Nasıl insanların konuşmalarına kulak tıkayıp önüme bakabilirim?
Canim ablam allah razi olsunnnsenin yaşadıklarının en beterini yaşadım hiç bir zaman intihar gibi bir düşüncem olmadı.. seninde olmayacak.. burada hep beraber bu zor dönemi atlatacağız.. mutluyum dediğin günleri birlikte yakalayacağız.. sen çok değerlisin unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?