- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
9,9 buçuk gibi kalkıyorum. Depresyon diyemem ama modum düşük evet..Aklıma üç ihtimal geldi:
Geç kalkıyor olabilir misiniz? Geç uyanınca o günden pek hayır gelmiyor.
Depresyonda olabilir misiniz?
Fazla uyuyor olabilir misiniz? ( Eğer depresyondaysanız bu kendini fazla uyuma şeklinde de gösterebilir).
Günü saatlere bölün. Ya da daha iyisi prgınızı haftalık yapın, aynı gün içinde farkli seylere çalışmayın. Dikkatiniz dağılabilir. Yeni konuya kanalize olamayabilirsiniz. Haftanın günlerine bölüştürün. Ya da yarım gün, yarim gün şeklinde olsun. Ama illa ki bir prg olsun.Zaman yönetimini iyi yapabiliyor musunuz? Ben tüm gün evde olmama rağmen yetmiyor, olmuyor. Akşam da eşim gelince onunla oturuyorum vakit geçirmek için. Elim mı yavaş anlamadım. tw izlemem. Sosyal medya hesabımı da kapattım beni oyalamasin diye ama yok olmuyor. Verimsiz bir şekilde gün geçiyor. Ben mi yavaşim acaba.
Mesela internetten 3 konuda birşeyler öğrenmem lazım biri ingilizce diğeri excel diğeri işle ilgili. Ama ben sadece İngilizce bakabilyorum. Bunun dışında DIY projeleri çok ilgimi çekiyor ama vakit yok. Herhalde çalışan biri olsam hicbisey yapamam.Kişisel bakimim da aksıyor çoğu zaman çünkü hep bugün vakit yok yarın yaparım diyorum. Ajanda da kullandım olmuyor. En son çare günü saatlere bölmek ama o da robot gibi
Yazının özeti. Hiç bişey yapmıyorum ama zaman yetmiyorZaman yönetimini iyi yapabiliyor musunuz? Ben tüm gün evde olmama rağmen yetmiyor, olmuyor. Akşam da eşim gelince onunla oturuyorum vakit geçirmek için. Elim mı yavaş anlamadım. tw izlemem. Sosyal medya hesabımı da kapattım beni oyalamasin diye ama yok olmuyor. Verimsiz bir şekilde gün geçiyor. Ben mi yavaşim acaba.
Mesela internetten 3 konuda birşeyler öğrenmem lazım biri ingilizce diğeri excel diğeri işle ilgili. Ama ben sadece İngilizce bakabilyorum. Bunun dışında DIY projeleri çok ilgimi çekiyor ama vakit yok. Herhalde çalışan biri olsam hicbisey yapamam.Kişisel bakimim da aksıyor çoğu zaman çünkü hep bugün vakit yok yarın yaparım diyorum. Ajanda da kullandım olmuyor. En son çare günü saatlere bölmek ama o da robot gibi
Resmen benbir de ben de asiri yavasimdir hani yataktan kalkayim rutin bakimi yapip masanin basina geceyim falan 2 saate yakin vaktimi alir cok oyalanirim.
Benimde masaya geçmem iki saatimi alıyor. Kahvaltim bile uzun sürüyor sanki bin çeşit yiyorum halbuki yumurta başladım yanına peynir zeytin 15dkda yemek lazım benim 40 dk gidiyor. Cidden bir problem varben de ayni durumdayim. birkac haftadir asiri modum dusuk hicbir sey yapmak istemiyorum. master yapiyorum yapmam gereken tonlarca sey var bir suru okumam var ama ben su an baska bir konuda yaprak dokumu necla diye bir sey gordum aa o neymis derken simdi dizinin kisa kisa videolarini izliyorum ve saat sabah 5.30
sonra da gun bana yetmiyor, yetisemiyorum vs diye geziyorum ortada. boyle olabilir misiniz yani onceliklerinizi belirleyemiyorsunuzdur belki. bir de ben de asiri yavasimdir hani yataktan kalkayim rutin bakimi yapip masanin basina geceyim falan 2 saate yakin vaktimi alir cok oyalanirim. cevaplari okuyacagim belki benim de isime yarar.
Kitap okuma, dizi ama bir bölüm bile bitiremiyorum ingilizce bakiyorum 40dk anca sürüyor , yemek yapıyorum bitti. Kafam çok dağılıyor. Eve saksı alacaktım yok terziye gidecektim yok şunu yapacaktım diye düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum.ama önce bu günlerde ne yaptığınızı ve zamanın neden yetmediğini yazın
yani 9.30 da kalktınız kahvaltı yaptınız saat 10
saat 10 dan eşinizin 18 de geldiğini farz etsek kalan 8 saatte ne yapıyorsunuz
bunu yazın ki eliniz mi ağır planlama mı yapamıyorsunuz bilelim
geçen bir konuya ayrıntılı gün planı yazmıştım bulursam kopyalayayım
YouTube a düşersem o bataktan çıkamıyorum. Aksine şaka gibi insanların günlük rutinlerini izliyorum. Zitliga bakar mısınızBen telefonu elime alıyorum bişeye bakayım diye sonra elimden bi bırakıyorum aradan 2 saat geçmiş. Bu olabilir mi sorun?
Benimde masaya geçmem iki saatimi alıyor. Kahvaltim bile uzun sürüyor sanki bin çeşit yiyorum halbuki yumurta başladım yanına peynir zeytin 15dkda yemek lazım benim 40 dk gidiyor. Cidden bir problem var
YouTube a düşersem o bataktan çıkamıyorum. Aksine şaka gibi insanların günlük rutinlerini izliyorum. Zitliga bakar mısınız
Kitap okuma, dizi ama bir bölüm bile bitiremiyorum ingilizce bakiyorum 40dk anca sürüyor , yemek yapıyorum bitti. Kafam çok dağılıyor. Eve saksı alacaktım yok terziye gidecektim yok şunu yapacaktım diye düşünüyorum. Ama sadece düşünüyorum.Bazı günler temizlik günü o gün hicbisey yapamıyorum. Ama benim yemekler uzun sürüyor 4de başlıyorum çünkü yeni yeni yemek yapmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?