- Konu Sahibi hopeless__
-
Seven erkek zaman istemez. Zaman bahane sadece...
Biraz bunalmıştır ilgiden ilgilenmekten kafasını dinlemek istemiştir
Evet bencede öyle.bir erkek suçlu olduğu halde zaman istiyorsa biraz etrafa bakayım sen dur geri gelirim ben diyor bence... ama bunun değiştirmenin bir yolu da yok mu sence? bence var
bence bi çeşit ayrılık bahanesidir neyin zamanı bu diye sorgulamadın mı hiç? bitirirdim yerinde olsam bi etrafa bakınıp geleyim senden iyisini bulamazsam dönerim demekle eş değer bence
Evet bencede öyle.
Değiştirmenin bir yolu olduğunu sanmıyorum.
Önemli olan bir daha gelmek istediğinde seni bulamayacak olmasını bilmesi ya da bulamaması.
ben de bunu söylüyorum ya zaten... ama canım unutuyorsun galiba biz kızız. Kızların bir erkeğin yanına bıraktığı nerde görülmüş?isteği tabiki kabul edildi. Neden biliyor musun? O ben ağlayacağım üzüleceğim onu bekleyeceğim gebereceğim zannediyor. Ama ben o sırada kendimde değişiklikler yapıp sosyal medyada paylaşmayı planlıyorum face,whatsapp,twitter gibi... yani bak ben bir konu açtım ayrılık sonrası yapılacaklar diye orda bir çeviriyi paylaşmıştım onu aramaz sormazsan bu evrede ve hayatına devam ediyor izlenimi verirsen merak ediyorlar :)
ben kadınların güçlü olduğuna inanmıyorum açıkçası çünkü çabuk yılan bi yapımız var. öyle listeler falan sonra uçuyo gidiyo bende acı çekmek de normal geliyo hatta kendimi obsesif diye adlandırırım ama abartmadan güçlü görünmeyi hep yaparım o da ayrı dostlar güçlü görsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?