Zamane erkekleri ne istiyor?

dishekimim

Primum non nocere
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
613
354
133
MERHABA.. Ben 24 yaşında bir kadınım. Henüz bekarım ve okuyorum. Hayatımda en uzun süren ilişkim 2.5 yıl sürdü. Daha sonra da kendimi zor toparlayabildim. Toparladıktan sonra hayata devam etmeye çalıştıkça karşıma çıkan erkekler beni hayattan resmen soğutur oldu. Kimisi sadece gönül eğlendirmeye yer arıyor. Kimisi yalan dolanla kendini olduğundan farklı lanse edip seni etkilemeye çalışıyor. Ben istiyorum ki güvenebileceğim sadık saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişki yaşayıp onun tüm zerresini tanımak öğrenmek benimsemek istiyorum. Sonra diyorlar ki vay efendim kadınları anlamak çok zormuş! Neresi zor efendim neresi zor? Bu kadınlar size ne etti? Hele de en çok şu ilk buluşmadan sonra arayıp sormayanlara kıl oluyorum. Ne yapmam gerek bende mi hata yani niye hep hüsranla son buluyor.. Artık ben de düzenimi kurmak istiyorum..

İlk görüşmeden sonra genelde çok begendilerse geri dönüş yaparlar. Onun dışında karaktermis vs pek önemli değil. Karaktere sonradan bakıyorlar bence. 24 yasinizdasiniz valla daha kimler çıkar karşınıza

Hanımefendi iyi insan sayısı gerçekten az diye düşünüyorum.Denk gelmek gerekiyor.Bu gönül rğlendirme mevzuları doğru.Yani insanlar can sıkıntısı geçirmek için bile insanlarla görüşüyor sonra sıkılıyor vs.Ama kadın erkek olayı değil aslında.Devir değişti.Kadınlardan da var bu bahsettiğim şekilde.Ben hep eskilere hayranım mesela eski devirdeki insanların hayatlarına sevgilerine.İnsanlar ömür boyu tek bir kişiyi sevebilmişler vs.Günümüzde her şey çok ucuzladı bence.Kimse kimseyi fazla umursamıyor.Yani bir erkek bir kadından yeterli ilgi göremesin hemen başkasına sarıyor.O sardığı kişinin de bir kalbi olduğunu üzülebikeceğini düşünmüyor.Çünkü sadece kendini önemsiyor.İşte arada sardıkları o kişiler biz olabiliyoruz üzücü oluyor bu da.Çözüm nedir inanın bilmiyorum.Allah tan hayırlısını isteyin dua edin

24 yaş kimi zaman daha erken gibi kimi zaman artık geçmiş gibi geliyor.. Sanki aradığım insanı artık bulamayacakmışım hissi oluşuyor zaman zaman umutsuzluğa düşüyorum..

bu bahsettiğiniz erkeklerle nerede tanışıyorsunuz?
tanıştığınız yer de önemli bence.

bir de kendinizi sorgulamanızı öneririm zira 1 kişi bozuk çıkar 2 kişi bozuk çıkar karşıma çıkan herkes bozuk manyak vs diyorsanız orada sıkıntı var demektir.

Çok haklısınız aslında böyle yapan kadınlar da var günümüzde.. Ben bile hızlarına yetişemiyorum bazen.. Ancak onların da mutlu olduklarını düşünmüyorum. Ya da eğer mutlu olduklarını düşünüyorlarsa gerçek mutluluğu tatmadıklarındandır.. Gerçekten insan eskilere imrenmeden edemiyor. 70-80 yaşına gelip hala el ele dolaşanlar var gördüğümde içim ısınıyor onları. Şimdilerde kimin eli kimin cebinde belli değil. Tek kelimeyle her şey BASİTleşti. Arada kaynayanlar da bizler gibiler oldu..

Kadınıyla erkeğiyle, adam gibi adam bulmak zor artık dostum. İnsanların kaç yüzü var ben çözemedim. İnsan tiksiniyorda.. Allah herkesin karşısına kendi gibi insan çıkartsın diyorum.
İnanın sevgilisi olan adam bile dışarıda sevgilisi yokmuşcasına hareket edip hala ortam peşinde geziyor.. Evli olanlar aldatma heyecan peşinde.. Bu zamanda aslında aşık bile olmamak gerek ya hadi neyse..

24 yaş kimi zaman daha erken gibi kimi zaman artık geçmiş gibi geliyor.. Sanki aradığım insanı artık bulamayacakmışım hissi oluşuyor zaman zaman umutsuzluğa düşüyorum..
Aramayın işte aramayın.Karşınıza çıkar bir gün.Pek tanımadığınız insanlarla görüşmeyin zaten hayalkırıklığı olur.İnsanları gözlemleyin uzun süre.

Daha çok gencsin mutlaka iyileri çıkacaktır hepsi aynı değil sadece şansına böyle odunlar çıkmış..
Ayrıca seçilme seç onlar senin aramani beklesin sen uğraşma

Zaten acaba çekiyor muyum diyorum kendimi bile sorguluyorum artık. Ancak şöyle bir durum var bana kalırsa: ayıptır söylemesi eli yüzü düzgün güzel bir kadın sayılırım, vücudum falan gayet beğenilir, mesleğim de Türkiye şartlarına göre en iyi mesleklerden biri. Şimdi böyle bir durumda bir kere erkeklerin çoğu (özellikle düzgün olup da kendine güvenemeyenler yani nasıl desem karşıma çıksa benim kabul etmeyeceğini düşünenler) karşıma gelip teklifte dahi bulunmuyorlar. Benim karşıma çıkanlar bana kalırsa daha çok eli yüzü düzgün hali vakti yerinde ama bu özelliklerinden dolayı da zamanında birçok kız tarafından pohpohlanıp bir yerleri kaldırılmış erkekler.. Öyle olunca bunların da huyu bozuluyor artık düzenli bir şey değil eğlenmece takılmaca istiyorlar.

Daha çok gencsin mutlaka iyileri çıkacaktır hepsi aynı değil sadece şansına böyle odunlar çıkmış..
Ayrıca seçilme seç onlar senin aramani beklesin sen uğraşma
Çok haklısınız.. Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ruhu güzel insan.. Allah sizin de karşınıza hep iyileri çıkarsın inşallah

ben de aynı seyı dusunuyorum. kimiyle gorusuyorum hemen evlenmek istiyor boguyor, darlıyor, yangından mal kaçırırmış gibi ustume dusuyor trip atıyor ben soguyorum. kimi de evlenme yası gelmis adamın mesela ben hoslanıyorum ama amacı baska oluyor. evlenene kadar biraz daha takılıp gezmek istiyorlar o ara cok tehlikeli cunku tek kalemde harcarlar o yuzden bu tip erkeklerin ilk görusmeden sonra aramaması daha hayırlı. muhtemelen seni ilk bulusmadan sonra bır daha aramamalarının sebebi oyle eglenip takılabilecekleri kız aradıkları icin senin oyle olmadıgını anlayınca yan cizmeleridir.
ben de 24 yasındayım ve seni cok iyi anlıyorum canım ben de uzun iliskimden sonra bir turlu belimi dogrultamadım o da her gun baska kızla takılıyor. mesele boyle adamların gunluk takıldıgı kızlardan olmamak.
o yuzden beni aramıyorlar deme, bırak onlar senin aramanı beklesin.

Zaten ne olursa insanın beklemediği zaman olurmuş derler ya..
Kesinlikle sadece bekleyin derim.Yoksa yorulacaksınız.İyi biri çıktığında da karşınıza uzun süre güvenmeyeceksiniz inanmayacaksınız.Aslında bunları haketmiyor olacak.Dinlenin siz.Zaten bazen hiçbir şey yapmamak daha güzel

iyi de tam tersini neden düşünmüyorsun?
yani kızlardan da tonla abazanın ilgisinden bir yerleri kalkanları yok mu?

belki onlar da bu kızlardan bıkıp kendilerini böyle sunmaya başladılar. sen sadece kendi yönünden bakma olaya.

erkeğin eli yüzünün düzgün olması karakterli olduğu anlamına gelmiyor bir de.. o teklif edersen kabul etmeyeceğini düşünenlere de biraz açık kapı bırak ilgini çeken birisi varsa, konuşma ortamın varsa.

Çok haklısınız.. Aynı süreci yaşadığımız için beni çok iyi anlamışsınızdır. Anlattıklarım kadar anlatmadıklarım da var ama size anlatmama bile gerek yok.. Kime ne zararımız dokunmuş bu zamana kadar karıncayı bile incitmeyen narin kadınlarız. Üzülüyor insan..

Bazen diyorum bekarlık gerçekten sultanlık aman boşver keyfine bak. Sonra bi çift görüyorum geziyorlar paylaşıyorlar yeri geliyor beraber üzülüyor yeri geliyor beraber seviniyorlar. İnsan imreniyor.. Allah ne verirse hayırlısını versin ne diyelim

Çözüm nedir çözümüde varmı bilmem ama, eskiden emek verilirmiş.
Erkekler kadını elde etmek için uğraşır 40 takla atarmış, genel konuşmuyorum tabiki ama biliyoruz ki kadınlar da en az erkekler kadar değişti malesef, şimdi kadınları elde etmeye gerek yok, bir çoğu zaten elde edilmiş şekilde gidiyorlar erkeklere. Kolay yani herşey, erkeğin bekleyeceği sabredeceği birşey bırakmadılar, hop dedim mi adamın kapısındalar. Böyle kadınlar varken de adamlar senin gibi yuva kurmak, sevmek sevilmek niyetinde olan elde etmesi uğraştırıcı gerçek duygular isteyen kadınlarla uğraşmıyorlar. Ha uğraşırlar, ama diğerleriyle gönüllerini eğlendirip yorulup yaşları geçtiğinde düzgün kız telaşına giriyorlar.

Erkekler kadar kadınlarında suçu büyük, hatta daha büyük bence. Çünkü onlara sizinle eğlenebilicek yüzü, bu cesareti malesef ki hemcinslerimiz verdi.. Bunun erkeğin karakteriyle ilgisi var mı tabiki var, ama gel diyene davetkar olana gitmeyecek kaç tane erkek var ki..

En basiti sosyal medya kullanıyoruz hepimiz, ufacık kızların profillerine bakın, cüretkar fotoğraflar, binlerce davetkar fotoğraflar.. Böyle seçenekler varken adamlar seninle benimle uğraşmıyorlar ki, onların sunduklarını daha cazip buluyorlar..

Bunu çok yaşadım, aynı yaştayız seninle, çok şükür aylardır muhteşem giden ve diğer erkeklerden farkını hemen belli eden birisiyle bir ilişkim var, fakat bundan önce bütün arkadaşlarım evlendi, nişanlandı. Bende mi bir sorun var diye çok düşündüm,çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu. Kime denk gelsem ya gönül eğlendirmek istedi, ya başka şey. Hepsinden aynı cümleleri duydum, sen çok ciddisin, ben bağlanamam, ben evlilik düşünmem, takılalım, ilişkiye isim koymayalım.

Sorun sende değil, sorun şu ki seçenek çok ve adamlar uğraşmıyorlar! Kolayı varken zora gitmiyorlar.

Tabi en başta kısmet, benimki dibimdeymiş yıllardır gördüğüm bildiğim tanıdığım insanmış, ama vakti gelmeden olmuyor, bilemezsin ki.

Rabbim en hayırlısını versin, dilerim gönlüne göre bir eş nasip olur sanada.

Erkek bir girişimde bulunmadığı sürece ben adım atmayı tercih etmiyorum açıkçası.. O yüzden olacağı varsa oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…