Zamane erkekleri ne istiyor?

ben de aynı seyı dusunuyorum. kimiyle gorusuyorum hemen evlenmek istiyor boguyor, darlıyor, yangından mal kaçırırmış gibi ustume dusuyor trip atıyor ben soguyorum. kimi de evlenme yası gelmis adamın mesela ben hoslanıyorum ama amacı baska oluyor. evlenene kadar biraz daha takılıp gezmek istiyorlar o ara cok tehlikeli cunku tek kalemde harcarlar o yuzden bu tip erkeklerin ilk görusmeden sonra aramaması daha hayırlı. muhtemelen seni ilk bulusmadan sonra bır daha aramamalarının sebebi oyle eglenip takılabilecekleri kız aradıkları icin senin oyle olmadıgını anlayınca yan cizmeleridir.
ben de 24 yasındayım ve seni cok iyi anlıyorum canım ben de uzun iliskimden sonra bir turlu belimi dogrultamadım o da her gun baska kızla takılıyor. mesele boyle adamların gunluk takıldıgı kızlardan olmamak.
o yuzden beni aramıyorlar deme, bırak onlar senin aramanı beklesin.

neden herşeyi erkeğe yoruyorsunuz?
o kızlar da günlük takılacak erkek arıyor zaten yani bir çeşit kazan-kazan durumu?
ne bu kadınları geri planda görme eğilimi?

siz tüm masraflarımı erkek ödesin diye tuttururken ''düzgün'' oluyorsunuz ama diğer kızlar gezecek adam arayınca ''tu kaka'' oluyor öyle mi?

belli yaşa gelmiş bir erkeğin cinsellik istemesi de gayet normal. siz kabul etmezsiniz ama bu isteği neden yadırgıyorsunuz ki?

Çözüm nedir çözümüde varmı bilmem ama, eskiden emek verilirmiş.
Erkekler kadını elde etmek için uğraşır 40 takla atarmış, genel konuşmuyorum tabiki ama biliyoruz ki kadınlar da en az erkekler kadar değişti malesef, şimdi kadınları elde etmeye gerek yok, bir çoğu zaten elde edilmiş şekilde gidiyorlar erkeklere. Kolay yani herşey, erkeğin bekleyeceği sabredeceği birşey bırakmadılar, hop dedim mi adamın kapısındalar. Böyle kadınlar varken de adamlar senin gibi yuva kurmak, sevmek sevilmek niyetinde olan elde etmesi uğraştırıcı gerçek duygular isteyen kadınlarla uğraşmıyorlar. Ha uğraşırlar, ama diğerleriyle gönüllerini eğlendirip yorulup yaşları geçtiğinde düzgün kız telaşına giriyorlar.

Erkekler kadar kadınlarında suçu büyük, hatta daha büyük bence. Çünkü onlara sizinle eğlenebilicek yüzü, bu cesareti malesef ki hemcinslerimiz verdi.. Bunun erkeğin karakteriyle ilgisi var mı tabiki var, ama gel diyene davetkar olana gitmeyecek kaç tane erkek var ki..

En basiti sosyal medya kullanıyoruz hepimiz, ufacık kızların profillerine bakın, cüretkar fotoğraflar, binlerce davetkar fotoğraflar.. Böyle seçenekler varken adamlar seninle benimle uğraşmıyorlar ki, onların sunduklarını daha cazip buluyorlar..

Bunu çok yaşadım, aynı yaştayız seninle, çok şükür aylardır muhteşem giden ve diğer erkeklerden farkını hemen belli eden birisiyle bir ilişkim var, fakat bundan önce bütün arkadaşlarım evlendi, nişanlandı. Bende mi bir sorun var diye çok düşündüm,çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu. Kime denk gelsem ya gönül eğlendirmek istedi, ya başka şey. Hepsinden aynı cümleleri duydum, sen çok ciddisin, ben bağlanamam, ben evlilik düşünmem, takılalım, ilişkiye isim koymayalım.

Sorun sende değil, sorun şu ki seçenek çok ve adamlar uğraşmıyorlar! Kolayı varken zora gitmiyorlar.

Tabi en başta kısmet, benimki dibimdeymiş yıllardır gördüğüm bildiğim tanıdığım insanmış, ama vakti gelmeden olmuyor, bilemezsin ki.

Rabbim en hayırlısını versin, dilerim gönlüne göre bir eş nasip olur sanada.
Yazdıklarınla ruhumu dinlendirdim resmen teşekkür ederim her kelimen için.. Allah seni ve yanındaki insanı tüm kötülüklerden korusun ve eğer gerçekten senin için hayırlısıysa bir daha hiç ayırmasın inşallah. Darısı başıma arkadaşım.. Çok haklısın sözlerinde..

o kızlar da günlük takılacak erkek arıyor zaten yani bir çeşit kazan-kazan durumu?

siz tüm masraflarımı erkek ödesin diye tuttururken ''düzgün'' oluyorsunuz ama diğer kızlar gezecek adam arayınca ''tu kaka'' oluyor öyle mi?

belli yaşa gelmiş bir erkeğin cinsellik istemesi de gayet normal. siz kabul etmezsiniz ama bu isteği neden yadırgıyorsunuz ki?
Ben hayatımda asla masrafımı bir erkeğe ödetmedim. Rica ediyorum genelleme yapmayınız bu şekilde. Cinsellik konusunda da herkesin fikri farklı olabilir herkesim doğrusu da kendinedir. Tek bir doğru yoktur bu konuda o yüzden kimseyi yargılamayınız. Konuşmaya başladığınızdan beri tüm yorumlarınızda yapıcı değil yıkıcı bir hava seziyorum pek hoş değil açıkçası

Çözüm nedir çözümüde varmı bilmem ama, eskiden emek verilirmiş.
Erkekler kadını elde etmek için uğraşır 40 takla atarmış, genel konuşmuyorum tabiki ama biliyoruz ki kadınlar da en az erkekler kadar değişti malesef, şimdi kadınları elde etmeye gerek yok, bir çoğu zaten elde edilmiş şekilde gidiyorlar erkeklere. Kolay yani herşey, erkeğin bekleyeceği sabredeceği birşey bırakmadılar, hop dedim mi adamın kapısındalar. Böyle kadınlar varken de adamlar senin gibi yuva kurmak, sevmek sevilmek niyetinde olan elde etmesi uğraştırıcı gerçek duygular isteyen kadınlarla uğraşmıyorlar. Ha uğraşırlar, ama diğerleriyle gönüllerini eğlendirip yorulup yaşları geçtiğinde düzgün kız telaşına giriyorlar.

Erkekler kadar kadınlarında suçu büyük, hatta daha büyük bence. Çünkü onlara sizinle eğlenebilicek yüzü, bu cesareti malesef ki hemcinslerimiz verdi.. Bunun erkeğin karakteriyle ilgisi var mı tabiki var, ama gel diyene davetkar olana gitmeyecek kaç tane erkek var ki..

En basiti sosyal medya kullanıyoruz hepimiz, ufacık kızların profillerine bakın, cüretkar fotoğraflar, binlerce davetkar fotoğraflar.. Böyle seçenekler varken adamlar seninle benimle uğraşmıyorlar ki, onların sunduklarını daha cazip buluyorlar..

Bunu çok yaşadım, aynı yaştayız seninle, çok şükür aylardır muhteşem giden ve diğer erkeklerden farkını hemen belli eden birisiyle bir ilişkim var, fakat bundan önce bütün arkadaşlarım evlendi, nişanlandı. Bende mi bir sorun var diye çok düşündüm,çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu. Kime denk gelsem ya gönül eğlendirmek istedi, ya başka şey. Hepsinden aynı cümleleri duydum, sen çok ciddisin, ben bağlanamam, ben evlilik düşünmem, takılalım, ilişkiye isim koymayalım.

Sorun sende değil, sorun şu ki seçenek çok ve adamlar uğraşmıyorlar! Kolayı varken zora gitmiyorlar.

Tabi en başta kısmet, benimki dibimdeymiş yıllardır gördüğüm bildiğim tanıdığım insanmış, ama vakti gelmeden olmuyor, bilemezsin ki.

Rabbim en hayırlısını versin, dilerim gönlüne göre bir eş nasip olur sanada.

Son derece yanlış ve sığ bir bakış açısı.
Kadını av erkeği de avcı yerine koyan bir yaklaşım bu. Ondan sonra erkekler neden haşin davranıyor dersiniz. avcı olarak görülen erkek o saatten sonra iyi davranır mı ''Av''ına?

Eskiden her şey düzgün olsaydı bugün anneler kızlarına ben yaşayamadım sen yaşa demezlerdi. o yüzden eskiyi özlemeyi bırakın. eskiden olsa belki burada bunları bile yazamayacaktınız.

kadınları ''elde edilecek'' bir nesne olarak betimlemeniz de mide bulandırıcı. kimse kimsenin kapısında değil ayrıca yoksa bunca sapık abaza yolda yiyecek gibi bakmazlardı kadınlara. bir tane de onların kapısında olurdu onla uğraşırlardı. yani çok yanlış yerden yanlış şeyler çıkarıyorsunuz.

bir erkeğin cinsellik odaklı ilişki araması normaldir. bir kadının da cinsellik odaklı ilişki araması normaldir. bu ne erkeği ne de kadını yanlış yapmaz. insanlar yaşam şartlarını eleştirmez bizim işimiz değil. size böyle tipler denk gelirse reddeder geçersiniz. beklentiler uyuşmamıştır çünkü ama bunu isteyen kızları ya da erkekleri yanlışlamak size düşmez.

isteyen de profiline istediği resmi koyar.

kızların değerini düşürdüğü yok. değeri düşüren bu tarz yoz yorumlardır.
aaa profiline davetkar resim koymuş değeri düştü diye düşünen sizsiniz. o kız hayatından memnun. vücuduna güveniyor.

sorun sizin yani onların değil.

Ben hayatımda asla masrafımı bir erkeğe ödetmedim. Rica ediyorum genelleme yapmayınız bu şekilde. Cinsellik konusunda da herkesin fikri farklı olabilir herkesim doğrusu da kendinedir. Tek bir doğru yoktur bu konuda o yüzden kimseyi yargılamayınız. Konuşmaya başladığınızdan beri tüm yorumlarınızda yapıcı değil yıkıcı bir hava seziyorum pek hoş değil açıkçası

Yalnız o yorum size değildi. :))

Yazdıklarınla ruhumu dinlendirdim resmen teşekkür ederim her kelimen için.. Allah seni ve yanındaki insanı tüm kötülüklerden korusun ve eğer gerçekten senin için hayırlısıysa bir daha hiç ayırmasın inşallah. Darısı başıma arkadaşım.. Çok haklısın sözlerinde..

Dert etme yani, çok irdeledim bende neden neden diye hatayı kendimde aradım ağır oldum ciddi oldum olmadı cilveli kaprisli eğlenceli oldum olmadı, ödün vermedim olmadı ödün verdim olmadı anlayışlı hatun oldum olmadı, denemediğim kalmadı ama yok yok yok. Benim kısmetim heralde yok dedim, iğrenç yüzlerini gördüm insanların sayısız defa. Tam o sıralarda bi boşvermişlik olayına kapıldım, sosyal medya hesaplarımı dahi kapattım insanlardan o kadar nefret ettim yani, ev iş kardeşimin okulu dışında kafamı dahi çıkarmazdım. Nolduysa ben boşverdikten sonra oldu, hoop diye beni girdiğim yerden bi el çekti sanki, allahım dedim bu erkekse diğerleri ne, hele o çabalarıma üzülüyorum, olucağı varsa oluyor nasıl davrandığın hiç mühim değil, daha ağzından bir kez sen şöylesin böylesin duymadım, içimden geldiği gibiyim ona, rol yapmaya olmadığım gibi davranmaya hiç gerek yokmuş meğer.

Birilerini değiştiremezsin belki ama kendini değiştir. Birçok erkeğin gerçek yüzünü gördün, malesef ki durum bu, eminim ki yalanları ezberledin ve artık seni kimse şaşırtmıyor, bazen iğrenerek surat ekşiterek bakıyorsun onlara.

Şimdi boşver hepsini, kendine zaman ver kendini dinle, kendinle takıl yani bir süre. Nolucaksa o boşverdiğin zamanda olucak çünkü. Sevgiyi buluncada git ama peşinden, tut yani kıyısından köşesinden.

Bildigim kadariyla evlenme niyetleri yoksa Eger ilk etapta takilmak maksadli iliski yasiyorlar,sonrada yas biraz gecince,ailede biraz israr edince evlenme maksadiyla bit iliskiyi dusunuyorlar,bu asamada DA tabi guzel,becerikli,olgun,kendi her halti isledigi halde kavga cikarmayan uysal,sakin,anne ve bacisininda gonlunu hos edecek hanim hanimcik,bir o kadar da bakimli,eline erkek eli degmemis,helalinden bir kiz arayisi icerisine girerler...ama geneli kendini ve ailesini bulunmaz hint Kumasi zanneder,erkekler cok sey isterde biz kadinlar azicik ilgi,iki cift guzel soz,birazcikda guven verilmesini isteriz ama yinede hep biz zor oluruz...

Son derece yanlış ve sığ bir bakış açısı.
Kadını av erkeği de avcı yerine koyan bir yaklaşım bu. Ondan sonra erkekler neden haşin davranıyor dersiniz. avcı olarak görülen erkek o saatten sonra iyi davranır mı ''Av''ına?

Eskiden her şey düzgün olsaydı bugün anneler kızlarına ben yaşayamadım sen yaşa demezlerdi. o yüzden eskiyi özlemeyi bırakın. eskiden olsa belki burada bunları bile yazamayacaktınız.

kadınları ''elde edilecek'' bir nesne olarak betimlemeniz de mide bulandırıcı. kimse kimsenin kapısında değil ayrıca yoksa bunca sapık abaza yolda yiyecek gibi bakmazlardı kadınlara. bir tane de onların kapısında olurdu onla uğraşırlardı. yani çok yanlış yerden yanlış şeyler çıkarıyorsunuz.

bir erkeğin cinsellik odaklı ilişki araması normaldir. bir kadının da cinsellik odaklı ilişki araması normaldir. bu ne erkeği ne de kadını yanlış yapmaz. insanlar yaşam şartlarını eleştirmez bizim işimiz değil. size böyle tipler denk gelirse reddeder geçersiniz. beklentiler uyuşmamıştır çünkü ama bunu isteyen kızları ya da erkekleri yanlışlamak size düşmez.

isteyen de profiline istediği resmi koyar.

kızların değerini düşürdüğü yok. değeri düşüren bu tarz yoz yorumlardır.
aaa profiline davetkar resim koymuş değeri düştü diye düşünen sizsiniz. o kız hayatından memnun. vücuduna güveniyor.

sorun sizin yani onların değil.

Yorumumda hiç bir noktada yanlış, hata demedim bunlara. Erkekler onlar varken seni beni tercih etmek istemiyorlar dedim. Ayrıca elde etmek iğrenç değil, bi insanın sevgisi ilgisi için çabalamak bence güzel birşey. Ben şahısların değeri düştü demedim, ama insan ilişkilerinin kötüye gittiği, insanların birbirini kullandığı, bir çok insanın birbirine art niyet taşıdığı ortada bence.
Bu benim şahsi fikrim zaten, sizinki ise bambaşka demekki. Yargılamadım birilerini, ben bu şekilde düşünüyorum ve bana göre yanlış, ama size ona göre doğru olabilir, beni ilgilendirmez bu.

Seçenek çoğaldı, kimsenin emek vermesine gerek kalmadı bir ilişki için, herkes işin kolayına kaçmayı cazip buluyor bence.

Şahsen benim kız kardeşim ya da evladım 16-17 yaşında profillerine cüretkar fotoğraflar eklese, binlerce insanla takipleşse, vücuduna güveniyor diye sergilese benim tepkim büyük olurdu, benim doğrum bu ama sizin doğrunuz elbette farklıdır.

MERHABA.. Ben 24 yaşında bir kadınım. Henüz bekarım ve okuyorum. Hayatımda en uzun süren ilişkim 2.5 yıl sürdü. Daha sonra da kendimi zor toparlayabildim. Toparladıktan sonra hayata devam etmeye çalıştıkça karşıma çıkan erkekler beni hayattan resmen soğutur oldu. Kimisi sadece gönül eğlendirmeye yer arıyor. Kimisi yalan dolanla kendini olduğundan farklı lanse edip seni etkilemeye çalışıyor. Ben istiyorum ki güvenebileceğim sadık saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişki yaşayıp onun tüm zerresini tanımak öğrenmek benimsemek istiyorum. Sonra diyorlar ki vay efendim kadınları anlamak çok zormuş! Neresi zor efendim neresi zor? Bu kadınlar size ne etti? Hele de en çok şu ilk buluşmadan sonra arayıp sormayanlara kıl oluyorum. Ne yapmam gerek bende mi hata yani niye hep hüsranla son buluyor.. Artık ben de düzenimi kurmak istiyorum..

şunu söylemeden geçemeyeceğim
hemcinslerimi ben bile anlayamıyorum çoğu zaman...

Yorumumda hiç bir noktada yanlış, hata demedim bunlara. Erkekler onlar varken seni beni tercih etmek istemiyorlar dedim. Ayrıca elde etmek iğrenç değil, bi insanın sevgisi ilgisi için çabalamak bence güzel birşey. Ben şahısların değeri düştü demedim, ama insan ilişkilerinin kötüye gittiği, insanların birbirini kullandığı, bir çok insanın birbirine art niyet taşıdığı ortada bence.
Bu benim şahsi fikrim zaten, sizinki ise bambaşka demekki. Yargılamadım birilerini, ben bu şekilde düşünüyorum ve bana göre yanlış, ama size ona göre doğru olabilir, beni ilgilendirmez bu.

Seçenek çoğaldı, kimsenin emek vermesine gerek kalmadı bir ilişki için, herkes işin kolayına kaçmayı cazip buluyor bence.

Şahsen benim kız kardeşim ya da evladım 16-17 yaşında profillerine cüretkar fotoğraflar eklese, binlerce insanla takipleşse, vücuduna güveniyor diye sergilese benim tepkim büyük olurdu, benim doğrum bu ama sizin doğrunuz elbette farklıdır.

yazdıklarınız yeterli zaten ekstra bu yanlış demeniz gerekmez. zaten bu yorumun da sonunda kızım olsa tepkim büyük olurdu diyorsunuz o yaştaki bir gence büyük tepkilerin ters tepeceğini hatırlatırım. gerçi çok uzun süre ama belki hatırlarsınız.

insan ilişkileri konusunda evet alternatiflerin çoğalması değiştirdi dengeleri ancak eskiden alternatifler azken öyle sağlam ilişkiler olduğunu düşünmüyorum. zorunluluktan yapılan işler vardı ki o sebepler bugün kadınlar kendi kızlarına eğitim ve yaşam konusunda özgürlük sağlamaya çalışıyorlar. kendi yaşayamadıkları o kadar çok şey var ki...

ilişkiler de halen emek olayı var bu arada. yani merhaba deyip kimse yatağa atlamıyor merak etmeyin. ancak bir insanın sevgisi ilgisi için çabalamayı sadece kendinize istiyorsunuz erkek de biri benim için çabalasın derse ne olacak?

yazdıklarınız yeterli zaten ekstra bu yanlış demeniz gerekmez. zaten bu yorumun da sonunda kızım olsa tepkim büyük olurdu diyorsunuz o yaştaki bir gence büyük tepkilerin ters tepeceğini hatırlatırım. gerçi çok uzun süre ama belki hatırlarsınız.

insan ilişkileri konusunda evet alternatiflerin çoğalması değiştirdi dengeleri ancak eskiden alternatifler azken öyle sağlam ilişkiler olduğunu düşünmüyorum. zorunluluktan yapılan işler vardı ki o sebepler bugün kadınlar kendi kızlarına eğitim ve yaşam konusunda özgürlük sağlamaya çalışıyorlar. kendi yaşayamadıkları o kadar çok şey var ki...

ilişkiler de halen emek olayı var bu arada. yani merhaba deyip kimse yatağa atlamıyor merak etmeyin. ancak bir insanın sevgisi ilgisi için çabalamayı sadece kendinize istiyorsunuz erkek de biri benim için çabalasın derse ne olacak?

Hayır karşılıklı çabadan bahsediyorum. İlişki iki kişi yaşanıyorsa ikiside emek vermeli. Arkadaşımız erkeklerden yakındığı için erkeklerden bahsediyorum, yoksa kadın birşey yapmasın adam deli gibi dönsün etrafında demiyorum.

Anaokulu öğretmeniyim, çocuk ve ergen psikolojisi hakkında hem okulda aldığım eğitim, hem hala zaman buldukça katıldığım seminerler var. Ama malesef bazı gençlere benim aldığım eğitim dahi sökmüyor. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü bunun en büyük örneği kendi kız kardeşim, onun arkadaşları..

Hayır karşılıklı çabadan bahsediyorum. İlişki iki kişi yaşanıyorsa ikiside emek vermeli. Arkadaşımız erkeklerden yakındığı için erkeklerden bahsediyorum, yoksa kadın birşey yapmasın adam deli gibi dönsün etrafında demiyorum.

Anaokulu öğretmeniyim, çocuk ve ergen psikolojisi hakkında hem okulda aldığım eğitim, hem hala zaman buldukça katıldığım seminerler var. Ama malesef bazı gençlere benim aldığım eğitim dahi sökmüyor. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü bunun en büyük örneği kendi kız kardeşim, onun arkadaşları..

yeni bir dönemdeyiz. bu dönemde bir süre alışma evresi olacak hem gençler hem yetişkinler için. ayrıca eski bilgilerin yetmediği zamanlar da olacak. bekleyelim görelim.

Ben istiyorum ki güvenebileceğim sadık saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişki yaşayıp onun tüm zerresini tanımak öğrenmek benimsemek istiyorum.

Ben bunu yaptım sanıyordum,tanıdım sanıyordum ama ,konuşardan bakabilirsin sonu ne oldu.Hiçbir erkeği zerresine kadar tanıyamazsın. Kaldı adam kalmadı günümüzde .Özellikle 35 yaş ve altı,niye bilmiyorum ama adam gibi adam yok resmen..

Ben bunu yaptım sanıyordum,tanıdım sanıyordum ama ,konuşardan bakabilirsin sonu ne oldu.Hiçbir erkeği zerresine kadar tanıyamazsın. Kaldı adam kalmadı günümüzde .Özellikle 35 yaş ve altı,niye bilmiyorum ama adam gibi adam yok resmen..

adam gibi adamdan kastınız nedir?
ilişkiniz kötü gitti diye herkesi karalamak neden?

adam gibi adamdan kastınız nedir?
ilişkiniz kötü gitti diye herkesi karalamak neden?
Şöyle söyleyeyim ;29 yaşındayım, bir çok ilişkim oldu. Çevrem çok geniş ve çoğu evli veya ilişkisi var. Şu anda, geçmişte ve dolaylı yoldan tanıdığım insanlar arasında bir tane bile tam anlamıyla evet adam gibi adam, yasla sırtını, güven buna, gözün arkada kalmaz çok mantıklı akıllı bir adam diyeceğim adam yok. Ki bunlar boş beleş insanlar değil doktor, öğretmen, memur, avukat, mühendis falanlar. Evet benim ilişkim kötü gitti ki çok güveniyordum,ben yaparım o yapmaz diyordum,yedirdi bana lafımı en masum görüneni

Şöyle söyleyeyim ;29 yaşındayım, bir çok ilişkim oldu. Çevrem çok geniş ve çoğu evli veya ilişkisi var. Şu anda, geçmişte ve dolaylı yoldan tanıdığım insanlar arasında bir tane bile tam anlamıyla evet adam gibi adam, yasla sırtını, güven buna, gözün arkada kalmaz çok mantıklı akıllı bir adam diyeceğim adam yok. Ki bunlar boş beleş insanlar değil doktor, öğretmen, memur, avukat, mühendis falanlar. Evet benim ilişkim kötü gitti ki çok güveniyordum,ben yaparım o yapmaz diyordum,yedirdi bana lafımı en masum görüneni

29 yaşındasınız.
çok ilişkiniz oldu.
hepsi berbat, dandik tiplerdi ama siz harika bir insansınız. hep diğerlerinin suçu yani?

kusura bakmayın biri kötü çıkar ikisi kötü çıkar. hepsi kötü diyorsanız tercihlerinizde ya da bu erkekleri bulduğunuz yerlerde ciddi sıkıntılar var demektir.

1. alan razı veren razıysa herkes kendi kalitesinde kendi seviyesinde insanla takılır. zaten ben günlük takılacak kız arayan erkeğe basit diyorum onlara kendini kullandırtan kadına da basit diyorum. kadınları geri planda görme eğilimim var evet, kadınları aşağılıyorum, bence kadınlar gayet gucsuz ve zayıf varlıklar bu sitede de butun orneklerini görüyoruz, surekli kandırılıp hor görülen ezilen kadınlar degil mi. bundan da zevk alan. hem bu da benim düşüncem. SA NA NE

2. tabii ki erkeğin ödemesini isterim, sonra burada kocam altınlarımı aldı, kocam para vermiyor evde oturtturuyor, kocama ailem borc verdi geri odemiyor zor durumdayım diye konu acmak istemiyorum. kaldı ki zaten su an normal erkek arkadaslarımla cıktıgımda da erkekler oduyor genelde hesabı. daha once de dedigim gibi bu bir centilmenliktir, görgudur, benim standartım bu. maddi manevi gösterecek. benim zaten param var, mesele parası olmayıp eskort gibi dolanan kızlardan olmamak. kaldı ki ödetirim ödetmem. SA NA NE

3. ben kimsenin cinsellik istedigini yadırgamıyorum, zaten benim de onceden 3 senelik bir iliskim oldu ve cinselligin yasanması gayet dogal, 3 senelik iliski olup cinsel iliski yasamamak bence sorun. sonra burada vajinismus oldum napıcam diye konu acarsınız bu yasa gelip de cinsel iliski yasamadıysanız. ben sadece gunubirlik iliskileri dogru bulmuyorum, zaten burada da bahsettigim alan razı veren razı dedigim insan tipi bu. herkesin kendi zevki. ben kendimi o seviyeye indirmiyorum, normal de karsılamıyorum. isteyen istedigi gibi takılsın, benim düşüncem bu. SA NA NE

İnanın sevgilisi olan adam bile dışarıda sevgilisi yokmuşcasına hareket edip hala ortam peşinde geziyor.. Evli olanlar aldatma heyecan peşinde.. Bu zamanda aslında aşık bile olmamak gerek ya hadi neyse..

+1
Düzgün ne adam ne kadın var artık. Düzgün insana rastlamak gerçekten çok çok zor.

Back
X