- 26 Kasım 2013
- 491
- 573
- 63
- Konu Sahibi dishekimim
Çözüm nedir çözümüde varmı bilmem ama, eskiden emek verilirmiş.
Erkekler kadını elde etmek için uğraşır 40 takla atarmış, genel konuşmuyorum tabiki ama biliyoruz ki kadınlar da en az erkekler kadar değişti malesef, şimdi kadınları elde etmeye gerek yok, bir çoğu zaten elde edilmiş şekilde gidiyorlar erkeklere. Kolay yani herşey, erkeğin bekleyeceği sabredeceği birşey bırakmadılar, hop dedim mi adamın kapısındalar. Böyle kadınlar varken de adamlar senin gibi yuva kurmak, sevmek sevilmek niyetinde olan elde etmesi uğraştırıcı gerçek duygular isteyen kadınlarla uğraşmıyorlar. Ha uğraşırlar, ama diğerleriyle gönüllerini eğlendirip yorulup yaşları geçtiğinde düzgün kız telaşına giriyorlar.
Erkekler kadar kadınlarında suçu büyük, hatta daha büyük bence. Çünkü onlara sizinle eğlenebilicek yüzü, bu cesareti malesef ki hemcinslerimiz verdi.. Bunun erkeğin karakteriyle ilgisi var mı tabiki var, ama gel diyene davetkar olana gitmeyecek kaç tane erkek var ki..
En basiti sosyal medya kullanıyoruz hepimiz, ufacık kızların profillerine bakın, cüretkar fotoğraflar, binlerce davetkar fotoğraflar.. Böyle seçenekler varken adamlar seninle benimle uğraşmıyorlar ki, onların sunduklarını daha cazip buluyorlar..
Bunu çok yaşadım, aynı yaştayız seninle, çok şükür aylardır muhteşem giden ve diğer erkeklerden farkını hemen belli eden birisiyle bir ilişkim var, fakat bundan önce bütün arkadaşlarım evlendi, nişanlandı. Bende mi bir sorun var diye çok düşündüm,çok yalnız hissettiğim zamanlar oldu. Kime denk gelsem ya gönül eğlendirmek istedi, ya başka şey. Hepsinden aynı cümleleri duydum, sen çok ciddisin, ben bağlanamam, ben evlilik düşünmem, takılalım, ilişkiye isim koymayalım.
Sorun sende değil, sorun şu ki seçenek çok ve adamlar uğraşmıyorlar! Kolayı varken zora gitmiyorlar.
Tabi en başta kısmet, benimki dibimdeymiş yıllardır gördüğüm bildiğim tanıdığım insanmış, ama vakti gelmeden olmuyor, bilemezsin ki.
Rabbim en hayırlısını versin, dilerim gönlüne göre bir eş nasip olur sanada.
Piyango yine kadınlara patladı desene. En büyük suç tabiki kadinlarin davet ediyorlar erkekciklerde geliyo ne yapsindi. Asüfteler aklına giriyor adamlarimizin sahip çıkalım litfennn.
Allahim bi tane erkek muhabbetinde acaba deniyor mudur ki abi erkek milleti çok bozdu internette ona buna yazıyo her gördüğüne agzi sulaniyor biz böyle olmasak her şey farklı olurdu diye. ??
Erkeğe göre de kadin suçlu kadina göre de en büyük kadin suçlu ya bu kadinlar size etti gerçekten.