Zamane erkekleri ne istiyor?

MERHABA.. Ben 24 yaşında bir kadınım. Henüz bekarım ve okuyorum. Hayatımda en uzun süren ilişkim 2.5 yıl sürdü. Daha sonra da kendimi zor toparlayabildim. Toparladıktan sonra hayata devam etmeye çalıştıkça karşıma çıkan erkekler beni hayattan resmen soğutur oldu. Kimisi sadece gönül eğlendirmeye yer arıyor. Kimisi yalan dolanla kendini olduğundan farklı lanse edip seni etkilemeye çalışıyor. Ben istiyorum ki güvenebileceğim sadık saygı ve sevgi çerçevesinde bir ilişki yaşayıp onun tüm zerresini tanımak öğrenmek benimsemek istiyorum. Sonra diyorlar ki vay efendim kadınları anlamak çok zormuş! Neresi zor efendim neresi zor? Bu kadınlar size ne etti? Hele de en çok şu ilk buluşmadan sonra arayıp sormayanlara kıl oluyorum. Ne yapmam gerek bende mi hata yani niye hep hüsranla son buluyor.. Artık ben de düzenimi kurmak istiyorum..
24 sandığın kadar büyük değil:) yeni birileri karşına çıkar elbet
evet biraz ama erkekler garip artık katılıyorum..

Adam gibi adam diyoruz ya işte onlardan bulmak tamamen şans meselesi bu devirde.
Zamane erkekleri ne istiyor ? Güzel olsun,akıllı olsun(ama ondan akıllı olmayacaksınız yoksa egoları zedeleniyor) kendi parasını kazanıyor olsun,her dediğime evet desin,yeri geldiğinde tüm sorumluluğu alsın,bir gözü kapalı olsun,bir kulağı duymasın,ailemle iyi anlaşsın vs vs daha say say bitmez bu liste.

zamane erkeklerin böyle olmasi onların sucu degil. Kendi hemcinslerimiz maalesef. Arz talep meselesi. Alan veren memnun cook insan var. Zamane erkekleri de her kadını ayni kefeye koyuyor. Sanirim ondan bu bizlerdeki arayis.

Hemcinslerimiz çok yanlış büyütüyor erkek çocuklarını.
Mesela kızlarını oğullarına hizmet ettirmeleri, kendileri etmeleri.
Burada başlıyor kadınlar erkeklerin bir gerisinde olur fikirleri.

Ne istiyorlar?
Naparlarsa yapsınlar susacak kadın,
Ev işleri mükemmel yapan kadın,
Hem içi hem dışı güzel kadın,
Çocuk doğuracak kadın,
Aynı zamanda çalışacak kadın,
Birşey yaparken beyinden izin alan kadın,
Beyinin izni ile giyinebilen kadın,
Cinsel hayatı mükemmel kadın,
Ailesiyle yaşayacak yada ona yakın olacak kadın,
Saymakla bitmez.

Bunlardan birkaç tanesine takık olmayan adamlar var. Onlar da nadir.
Şunu biliyorum ki roller değişmiş.
Kadınlar daha güçlü erkekler daha ezik bir halde.
Kadını kontrol edemeyince, kadın akıllı güçlü ve dikse psikolojik şiddetler başlıyor sonra dayak, aldatma
Eee boşluğa düştüm??

Evlenmeyin kardeşim, gereksiz.
Bu ülkede kadınlar kendi karakterini yaşayamıyor
Hesap vermesi gereken, değişmesi gereken hep kadınlar...

Son derece yanlış ve sığ bir bakış açısı.
Kadını av erkeği de avcı yerine koyan bir yaklaşım bu. Ondan sonra erkekler neden haşin davranıyor dersiniz. avcı olarak görülen erkek o saatten sonra iyi davranır mı ''Av''ına?

Eskiden her şey düzgün olsaydı bugün anneler kızlarına ben yaşayamadım sen yaşa demezlerdi. o yüzden eskiyi özlemeyi bırakın. eskiden olsa belki burada bunları bile yazamayacaktınız.

kadınları ''elde edilecek'' bir nesne olarak betimlemeniz de mide bulandırıcı. kimse kimsenin kapısında değil ayrıca yoksa bunca sapık abaza yolda yiyecek gibi bakmazlardı kadınlara. bir tane de onların kapısında olurdu onla uğraşırlardı. yani çok yanlış yerden yanlış şeyler çıkarıyorsunuz.

bir erkeğin cinsellik odaklı ilişki araması normaldir. bir kadının da cinsellik odaklı ilişki araması normaldir. bu ne erkeği ne de kadını yanlış yapmaz. insanlar yaşam şartlarını eleştirmez bizim işimiz değil. size böyle tipler denk gelirse reddeder geçersiniz. beklentiler uyuşmamıştır çünkü ama bunu isteyen kızları ya da erkekleri yanlışlamak size düşmez.

isteyen de profiline istediği resmi koyar.

kızların değerini düşürdüğü yok. değeri düşüren bu tarz yoz yorumlardır.
aaa profiline davetkar resim koymuş değeri düştü diye düşünen sizsiniz. o kız hayatından memnun. vücuduna güveniyor.

sorun sizin yani onların değil.

Kendinizle çelişiyorsunuz önce diyorsunuz ya kadın nesne değil erkek nesne değil. Sonra da diyorsunuz ki sadece cinsellik odaklı bir ilişki düşünmek yanlış değil eee sadece yatmak kalkmaksa asıl bu nesne olarak görmektir.. Çok tutarsızsınız

Niye ille de biri olsun diye uğraşıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. 24 yaşına kadar ne kadar çok erkekle tanışıp görüşmüşsünüz. Böyle ille de biri olsun diye uğraşıp duranlar bir sürü çürük elma erkekle karşılaşıp eliyorlar. Sonra şikayet... Biraz akışına bırakın hayatı. Bırakın karşınıza çıksın, yavaş yavaş bir şeyler gerçekleşsin. Yok bu olmadı şu olsun, o olmadı buna bakalım diye diye gezerseniz böyle ağlanırsınız. Karşınıza çıkan her erkeğe potansiyel eş gözüyle bakmayın yani siz de.

1. alan razı veren razıysa herkes kendi kalitesinde kendi seviyesinde insanla takılır. zaten ben günlük takılacak kız arayan erkeğe basit diyorum onlara kendini kullandırtan kadına da basit diyorum. kadınları geri planda görme eğilimim var evet, kadınları aşağılıyorum, bence kadınlar gayet gucsuz ve zayıf varlıklar bu sitede de butun orneklerini görüyoruz, surekli kandırılıp hor görülen ezilen kadınlar degil mi. bundan da zevk alan. hem bu da benim düşüncem. SA NA NE

2. tabii ki erkeğin ödemesini isterim, sonra burada kocam altınlarımı aldı, kocam para vermiyor evde oturtturuyor, kocama ailem borc verdi geri odemiyor zor durumdayım diye konu acmak istemiyorum. kaldı ki zaten su an normal erkek arkadaslarımla cıktıgımda da erkekler oduyor genelde hesabı. daha once de dedigim gibi bu bir centilmenliktir, görgudur, benim standartım bu. maddi manevi gösterecek. benim zaten param var, mesele parası olmayıp eskort gibi dolanan kızlardan olmamak. kaldı ki ödetirim ödetmem. SA NA NE

3. ben kimsenin cinsellik istedigini yadırgamıyorum, zaten benim de onceden 3 senelik bir iliskim oldu ve cinselligin yasanması gayet dogal, 3 senelik iliski olup cinsel iliski yasamamak bence sorun. sonra burada vajinismus oldum napıcam diye konu acarsınız bu yasa gelip de cinsel iliski yasamadıysanız. ben sadece gunubirlik iliskileri dogru bulmuyorum, zaten burada da bahsettigim alan razı veren razı dedigim insan tipi bu. herkesin kendi zevki. ben kendimi o seviyeye indirmiyorum, normal de karsılamıyorum. isteyen istedigi gibi takılsın, benim düşüncem bu. SA NA NE

Ergenler gibi SA NA NE diye dolanacaksan yorum yapmayacaksın hanımefendi bir şey diyorsan karşıt görüş olacağını da bileceksin. işine gelmeyince sanane demek olmaz. daha fikrini savunacak özgüvenin yoksa papağan gibi ezbere konuşma :KK66:

1- kadının ezilmesi sana göre bir şey. evet kadınlar çokca sorun yaşıyor ama erkeklerin de ne kadar sorun yaşadıklarını bilmiyorsun çünkü bakma gereği duymuyorsun hayatı at gözlükleriyle bakan birisin belli ki..
ayrıca burada yazan bir çok kadının da yanlı yazdıklarını düşünüyorum anlatmadıkları bazı detaylar var. geçen bir kadının kocası yazmıştı da kadının yediği ne haltlar varmış öğrendik.
Yani yaşanılan sorunlar varken bunlara çözüm aramak varken sadece kadını para yeme aracı olarak görme eğilimi erkeğin bahsettiğin ezme eğilimi arttırıyor farkında değil misin?
tutturmuşsun ben öyle gördüm diye yahu erkek de öyle görüyor ailesinden kadına hayatı zehir ediyor. aileden her gördüğümüz doğru olsaydı bu sorunları yaşamazdık..
bir erkek ya da kadın günübirlik ilişki arayabilir. bu ne erkeği ne de kadını basit yapar. asıl basit olan bu zihniyettir. insanların tercihlerine saygı göstermeyi bilmiyorsunuz.

2- her şeyi erkek ödesin ki ben maddi sorun yaşamayayım anlayışı bahsettiğin sorunları azaltmaz aksine arttırır çünkü erkeğin eline koz veriyorsun her şeyi ben ödüyorsam altınını da alırım evde de oturturum diye düşünür erkek baştan mesajı vermişsin. centilmenlik anlayışınız erkeğin hesap ödemesi olarak oturmuş kafanda saçma sapan bişey olmuş. ayrıca kocan olacak kişiyle ayrı gayrı hesabın olmayacak ama şimdiden altının derdine düşmüşsün resmen. iğrenç bişey. centilmenlik manevi bir kavramdır parayla ölçülmez.
parayla ölçersen erkeği tepene çıkartırsın. o bahsettiğin konuları açmamak için ödettiğin tüm paraları senden fitil fitil geri alır evlenme aşamasında ya da evlendikten sonra. en ideali bir erkek bir sen ödemendir ki minnet duyma.

3- cinselliğin tek geceliği uzun ilişkisi olmaz. tek gecelik ilişki yaşamak istemezsin anlarım ama tercihi bu yönde olanlara basit gibi hakaretler etme hakkı vermez bu sana.

işte yanlış aile görgüsü bunlara yol açıyor..

Kendinizle çelişiyorsunuz önce diyorsunuz ya kadın nesne değil erkek nesne değil. Sonra da diyorsunuz ki sadece cinsellik odaklı bir ilişki düşünmek yanlış değil eee sadece yatmak kalkmaksa asıl bu nesne olarak görmektir.. Çok tutarsızsınız

Size cinselliği tu kaka olarak öğrettikleri için cinselilk odaklı düşünmeyi farklı algılıyorsunuz. sadece yatmak kalkmak amaçlı bir ilişki karşındakini nesne olarak görmeyi gerektirmez. bu kişisel bir tercihtir. ayrıca cinsel nesne olarak algılamak geçmiyor o yorumda düzgün oku.

Erkekler salt guzellige bakiyorlar artik. Ne kariyerin onemli onlar icin, ne zekan ne de karakterin. Zamanla mutasyon gecirdiler dogrudur ama bu daha cok kotu yonde oldu. Gercekten sevmek isteyen, o yuzden birliktelik yasamak isteyen cok az. Bunda sosyal medyanin da, kizlarin daha cok ulasabilir olmasinin da etkisi var.

Kisacasi, erkekler (gezip tozacaklari kadinlar + yemegini utusunu yapacak namuslu bir kadin) istiyorlar. Evlenseler de bu onlari durdurmuyor. Keyiflerine bakiyorlar.

Umrumda mi degil. Ben derin sularda inci tanemi ariyorum zaten. :KK45:

Son düzenleme:
Ergenler gibi SA NA NE diye dolanacaksan yorum yapmayacaksın hanımefendi bir şey diyorsan karşıt görüş olacağını da bileceksin. işine gelmeyince sanane demek olmaz. daha fikrini savunacak özgüvenin yoksa papağan gibi ezbere konuşma :KK66:

1- kadının ezilmesi sana göre bir şey. evet kadınlar çokca sorun yaşıyor ama erkeklerin de ne kadar sorun yaşadıklarını bilmiyorsun çünkü bakma gereği duymuyorsun hayatı at gözlükleriyle bakan birisin belli ki..
ayrıca burada yazan bir çok kadının da yanlı yazdıklarını düşünüyorum anlatmadıkları bazı detaylar var. geçen bir kadının kocası yazmıştı da kadının yediği ne haltlar varmış öğrendik.
Yani yaşanılan sorunlar varken bunlara çözüm aramak varken sadece kadını para yeme aracı olarak görme eğilimi erkeğin bahsettiğin ezme eğilimi arttırıyor farkında değil misin?
tutturmuşsun ben öyle gördüm diye yahu erkek de öyle görüyor ailesinden kadına hayatı zehir ediyor. aileden her gördüğümüz doğru olsaydı bu sorunları yaşamazdık..
bir erkek ya da kadın günübirlik ilişki arayabilir. bu ne erkeği ne de kadını basit yapar. asıl basit olan bu zihniyettir. insanların tercihlerine saygı göstermeyi bilmiyorsunuz.

2- her şeyi erkek ödesin ki ben maddi sorun yaşamayayım anlayışı bahsettiğin sorunları azaltmaz aksine arttırır çünkü erkeğin eline koz veriyorsun her şeyi ben ödüyorsam altınını da alırım evde de oturturum diye düşünür erkek baştan mesajı vermişsin. centilmenlik anlayışınız erkeğin hesap ödemesi olarak oturmuş kafanda saçma sapan bişey olmuş. ayrıca kocan olacak kişiyle ayrı gayrı hesabın olmayacak ama şimdiden altının derdine düşmüşsün resmen. iğrenç bişey. centilmenlik manevi bir kavramdır parayla ölçülmez.
parayla ölçersen erkeği tepene çıkartırsın. o bahsettiğin konuları açmamak için ödettiğin tüm paraları senden fitil fitil geri alır evlenme aşamasında ya da evlendikten sonra. en ideali bir erkek bir sen ödemendir ki minnet duyma.

3- cinselliğin tek geceliği uzun ilişkisi olmaz. tek gecelik ilişki yaşamak istemezsin anlarım ama tercihi bu yönde olanlara basit gibi hakaretler etme hakkı vermez bu sana.

işte yanlış aile görgüsü bunlara yol açıyor..

cok bos konusmussunuz. uzun uzun laf sokucam diye. parmaklarınızı yormanıze degmemis cunku okumadım bile. ilk cumlesini ve son cumlesini okumam kapasitenizi anlamama yetti. size iyi eglenceler :D

cok bos konusmussunuz. uzun uzun laf sokucam diye. parmaklarınızı yormanıze degmemis cunku okumadım bile. ilk cumlesini ve son cumlesini okumam kapasitenizi anlamama yetti. size iyi eglenceler :KK70:

işime gelmedi demiyor da hasbam sen uzun uzun yazarken bişey yok ama bize gelince zoruna gidiyor herhalde :KK70:
korkma fazla sert yazmayacağım sen üzülme diye :)

bir erkek kardeşim var allah senin gibi para yiyici kızlardan uzuk tutsun onu :KK49:

Bence erkekler de ne istediklerini bilmiyorlar.

Anlik duygular, balon gibi şişen ve kisa surede fos diye sönen gecici hevesler.

İleriyi dusunmeden yapilan hareketler, verilen umutlar.. Sonra ben aslinda onu, şunu , bunu kastetmemistim seklindeki yan çizmeler.

İstedikleri zaman ortaya cikmalar, istemedikleri zaman yok olmalar.. Bir nevi karabatak gibi.

Yukarda bir yerde bir arkadaş da yazmis, bence de guzellik onlar icin cok önemli.

işime gelmedi demiyor da hasbam sen uzun uzun yazarken bişey yok ama bize gelince zoruna gidiyor herhalde :KK70:
korkma fazla sert yazmayacağım sen üzülme diye :)

bir erkek kardeşim var allah senin gibi para yiyici kızlardan uzuk tutsun onu :KK49:
valla isime gelmedi okumadım yemin ederim. bayram gunu yemin ettim yalansa carpılayım. cok uzun geldi. sen tatmin olduysan sorun yok.

Bu işler şans işi galiba. Bir arkadaşım chatten buldu evlendi. Ulan bi de ben indireyim bu programı belki hayatımın aşkını bulurum dedim. Neyse efendim gayet iyi birini buldum konuşuyoruz filan. Dedim rude kızım hayatının aşkı geliyor galiba. Sonra er kişi ben tek gecelik arıyorum güzelim diyince beynimden vurulmuşa döndüm :KK53: Birbirimize uygun olmadığımızı anlayınca bu macerayı da kapattım :süslü:

Neyse efenim kimisi seninle gezmek cinsellik yaşamak ister kimisi de cidden evlenmek ister. Daha gençsin doğru kişi muhakkak karşına çıkacaktır.

Maalesef devir oyle bir hal aldı ki kimse ne istedigini bilmez , buldugunuda anlamayaz hale geldi.. iliskiler o kadar basit ki . Olmayinca ufle gitsin diye dusunen zihniyet çoğaldı.. Rabbim hayırlı insanla karşılaştırsın inşallah..

Hepsi demeyeyim, genelleyince kızılıyor:)) çoğu erkek hormon güdümlü yaşıyor.
Aldatmalarınında, başladıkları ilişkileri devam ettirmemelerinde sebebi bu.
Kadın duygusal bağ kurmak, sadakat, saygı ve ilgi görmek isterken, erkek hormonları tarafından yönetilir.

Back
X