- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
İcine birşey girmedigine eminsen korkma canm zaten adetin son günleriymis muhtemelen adet kanı o öyle kolay bozulacak bişey değil egerki çok supheliysen bir doktora görün istersen bunda bişey yok aynı durumda ben olsam bu şüphe ile asla duramam gidip direk muayene olurdumBozuk para kadar büyüklükte peçetede kandı. Allah kahretsin ya aklıma her allahın günü geliyor yaşadığım iyi bir ilişkinin içinde bazen aklıma geliyor bu nişanlımla ilişkime zarar veriyor noldu neden böyle oldun yüzün düştü diyor bana hep
Ben gitmeye korkuyorum. Düşünmeye de gittikçe korkuyorum. Bozulmadın mı diyosunuz siz şimdiİcine birşey girmedigine eminsen korkma canm zaten adetin son günleriymis muhtemelen adet kanı o öyle kolay bozulacak bişey değil egerki çok supheliysen bir doktora görün istersen bunda bişey yok aynı durumda ben olsam bu şüphe ile asla duramam gidip direk muayene olurdum
Biliyorum ama yine de bu ülkede bu önemli bir konuLütfen hayatınıza bütünüyle sahip çıkın. Kendinize kızıp durmayın. Kimseye kan borcunuz yok. Değerinizi bununla belirleyecek davarlardan uzak durun.
Önemsemeyen insanlar da var. Herkes saman kafalı değil.Biliyorum ama yine de bu ülkede bu önemli bir konu
Biliyorum ama ben hayatımdaki kişiye kimseyle birlikte olmadım dedim. O gece geldiğinde nolacakÖnemsemeyen insanlar da var. Herkes saman kafalı değil.
Baştan bunu onemsemeyen insanla birlikte olmalıydın. Ayrica hiç ilişkiye girmemiş kadinlardan da bazen kan gelmiyor. Koca davar değilse değerini bununla biçmiyor.Biliyorum ama ben hayatımdaki kişiye kimseyle birlikte olmadım dedim. O gece geldiğinde nolacak
Ben o gün bozulmuşum sanırım siz de böyle anladınızBaştan bunu onemsemeyen insanla birlikte olmalıydın. Ayrica hiç ilişkiye girmemiş kadinlardan da bazen kan gelmiyor. Koca davar değilse değerini bununla biçmiyor.
Ne diyim yaÜsluba bak. Pes.
Kapattırın orayı. Kullanım dışı olarak kalsın. Ağzınız da ordan konuşuyor.Ne diyim ya
Hayir ben oyle bir sey demiyorum. Kendinize allah belami versin diyorsunuz, ona kızıyorum. Ayrica zar öyle bozulan, patlayan bir şey değil. En doğru cevabı muayene olup anlarsınız. Ama dikim işlerini kendine kazanç kapısı yapan yerler gitmeyin. Bir açilma yoksa bile sırf para için hasta farketmeden zarar verdiklerini duydum.Ben o gün bozulmuşum sanırım siz de böyle anladınız
Hanfendi rahatsızsanız yazmayın.Kapattırın orayı. Kullanım dışı olarak kalsın. Ağzınız da ordan konuşuyor.
Hem muayene olarak hem de dikim işlemi olarak sanırım gitmeyeceğim.Hayir ben oyle bir sey demiyorum. Kendinize allah belami versin diyorsunuz, ona kızıyorum. Ayrica zar öyle bozulan, patlayan bir şey değil. En doğru cevabı muayene olup anlarsınız. Ama dikim işlerini kendine kazanç kapısı yapan yerler gitmeyin. Bir açilma yoksa bile sırf para için hasta farketmeden zarar verdiklerini duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?