- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Bugün bende yaptım adetim dün akşam bitti diyelim gece yaptım ve çocukluktan beri 20 seneye yakındır yapıyorum kan geldi korktumHer hangi birşey gitmediyse nasıl bozulacak ki?
Adet dönemindeymişsin hem bir de stres yapınca öyle kan gelmiştir.
Ayrıca ben yaşamadım ama yaşayanlar o ilk kanın öyle koyu pıhtı gibi olmadığını açık pembe renk bi kan olduğunu söylüyorlar.
Yani için rahat olsun bu kadar takma
Adet kanıdır eminim. Hormonlar coşuyor ve haliyle boşalmayla birlikte içerde ne var ne yoksa geliyordurBugün bende yaptım adetim dün akşam bitti diyelim gece yaptım ve çocukluktan beri 20 seneye yakındır yapıyorum kan geldi korktum
Ne alaka?Her önüne gelenle yatarsan olacağı bu işte, nişanlanacağın çocuk için çok üzülüyorum sadece, sense haketmişsin daha beter ol.
Nasıl adet bitmişti 6 gün sürüyorAdet kanıdır eminim. Hormonlar coşuyor ve haliyle boşalmayla birlikte içerde ne var ne yoksa geliyordur
Bende mastürbasyon yaptım pişmanım yarın doktora gidecegimHem muayene olarak hem de dikim işlemi olarak sanırım gitmeyeceğim.
Bunu da sanırım artık evlendiğimde anlayacağım neyazıkki
Doktor ne dediBende mastürbasyon yaptım pişmanım yarın doktora gidecegim
Ben kşmseyle yatmadım, kimseyle o şekilde de birlikte olmadım düzgün konuşHer önüne gelenle yatarsan olacağı bu işte, nişanlanacağın çocuk için çok üzülüyorum sadece, sense haketmişsin daha beter ol.
Benimki de mi öyle oldu acaba ya. Sonrasında bi daha sildiğimde hiçbişi gelmedi amaAdet kanıdır eminim. Hormonlar coşuyor ve haliyle boşalmayla birlikte içerde ne var ne yoksa geliyordur
Sorun yoktur. Adet kanıdır. İçine bile girmemiş. Kendiniz harap etmeyin artık. Çok içinizde kalacaksa doktora gidin. Ona göre de nişanlınızla konuşun. Ama o kadar basit bir şey değil. Kanasa o an kanardıZamanında bir olay başıma gelmişti. Ben bunu hep kendim yaptım diye yazdım ama yanlış biriyle yanlış şeyler yaşadım.
Yakınlaştık ve bana hunharca davrandı. Elini orama sokmadı ve cinsel birliktelik olmadı. Ama biraz sert dokundu ama asla içime bişi girmedi. Sert okşadı diyebilirim.
Adetimin son zamanıydı ama kahverengi geliyordu kan gelmiyordu. Olaydan sonra Ben de daha sonrasında saatler sonra kendimi temizlediğimde ufak bi parça kan geldiğini gördüm.
Psikolojim alt üst oldu. Ben cinsel birliktelik bile gerçekleşmeden bozuldum sandım. Kendisiylede bi daha görüşmedim bana ben bişi yapmadım o öyle kolay bozulan bişi değil dedi ama ben psikolojik olarak mahvoldum burada bile konu açarken sanki önceden bunu kendim yapmışım gibi yazdım. Bunu yazarken bile kalbim çok hızlı atıyor ve utanıyorum allah belamı versin diyorum.
Acaba bozuldum mu bilmiyorum. Ertesi günü oramda ciddi yanma vardı. Bi cok kişiye farklı şekilde anlatarak özellikle evli arkadaşlarıma acaba bozuldu mı diye sordum ama herkes hayır öyle şey olmaz dedi.
Sizin fikriniz nedir? Ben mahvoldum çünkü. Şimdi sözlüyüm 2-3 hafta sonra da nişan kesicez. Müstakbel nişanlım bu durumu bilmiyor ama ben evlendiğimde onun yüzüne bakamamaktan çok korkuyorum
Valla ben o andan sonra oturup kalktım ettim. Eve geldim çamaşırımda bir şey yoktu. Tuvalete girdim sildim bozuk para kadar kan geldi. Sonra yine sildim hiçbişi gelmedi. Ertesi günü çok yanmam vardı. Anlamadım neden yandı. Ama çok yandı o yüzden de bozuldum sanıyorum.Sorun yoktur. Adet kanıdır. İçine bile girmemiş. Kendiniz harap etmeyin artık. Çok içinizde kalacaksa doktora gidin. Ona göre de nişanlınızla konuşun. Ama o kadar basit bir şey değil. Kanasa o an kanardı
Çok bastırdıysa yanma ondandır. Dışarıdan bastırmayla bozulavak bir şey değil. İmkansız. Parmak sokunca bile bozulmuyor. Dediğim gibi takıyorsanız hastaneye gidinValla ben o andan sonra oturup kalktım ettim. Eve geldim çamaşırımda bir şey yoktu. Tuvalete girdim sildim bozuk para kadar kan geldi. Sonra yine sildim hiçbişi gelmedi. Ertesi günü çok yanmam vardı. Anlamadım neden yandı. Ama çok yandı o yüzden de bozuldum sanıyorum.
Adetin son kalıntısıdır. 20 senedir yapıyorsanız hemen bozulmayacağını da bilirsinizBugün bende yaptım adetim dün akşam bitti diyelim gece yaptım ve çocukluktan beri 20 seneye yakındır yapıyorum kan geldi korktum
İlk gecenizi zehir etmeyin. Bi şey yoktur emin olunHem muayene olarak hem de dikim işlemi olarak sanırım gitmeyeceğim.
Bunu da sanırım artık evlendiğimde anlayacağım neyazıkki
Gerçekten mi..İlk gecenizi zehir etmeyin. Bi şey yoktur emin olun
Bazıları parmakla bozulur diyor hatta o yüzden kızlar tampon kullanamaz yaÇok bastırdıysa yanma ondandır. Dışarıdan bastırmayla bozulavak bir şey değil. İmkansız. Parmak sokunca bile bozulmuyor. Dediğim gibi takıyorsanız hastaneye gidin
"Yakınlaştık ve bana hunharca davrandı. Elini orama sokmadı ve cinsel birliktelik olmadı. Ama biraz sert dokundu ama asla içime bişi girmedi. Sert okşadı diyebilirim." bak bunu sen yazmışsın..Ben kşmseyle yatmadım, kimseyle o şekilde de birlikte olmadım düzgün konuş
Hanfendi rahatsızsanız cıkın konudan"Yakınlaştık ve bana hunharca davrandı. Elini orama sokmadı ve cinsel birliktelik olmadı. Ama biraz sert dokundu ama asla içime bişi girmedi. Sert okşadı diyebilirim." bak bunu sen yazmışsın..
ben rahatsız değilim, yazdıklarınla yorumların çok çelişkili, hem birisine özel bölgelerini hunharca dokundurmuşsun hem bunu yazınca bana sinirleniyorsun.Hanfendi rahatsızsanız cıkın konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?