Zamanla insan değişiyor....

Ama ben ayrilmak istemiyorum ki henüz..... Ben sadece eskisi gibi olsun istedim. Hic mi umut yok, hersey mi tükendi? Sizce onun sevgisi bittiyse, yada biseyler artik eskisi gibi degilse sorumlusu ben miyim :/ ?

Çok önemli bi konuya deyinmissin, dedigin hersey dogru.
Aliskanlik var mesela. Birbirimize cok alistik. Ayrica birbirmizden baska özelimizde kalmadi sanirim. Ne o arkadaslariyla bi araya geliyo artik nede ben.....

Evli ve çocuklu asosyal ailelere dönmüşsünüz
Ama sizde arada 2. veya 3. şahıs olan çocuk rengi yok
Tabiri caiz ise birbirinize anlatacağınız dedikodunuz
Merakla izleyecek tepkileriniz kalmamış
Artık birbirinizi kitap gibi okuyorsunuz
Buda modunuzu ışığınızı filan söndürüyor
Çaresi ne bilmiyorum ama benim gördüğüm durum bu

Dediginizi deneyecegim. Tesekkürler :)

Ama ben ayrilmak istemiyorum ki henüz..... Ben sadece eskisi gibi olsun istedim. Hic mi umut yok, hersey mi tükendi? Sizce onun sevgisi bittiyse, yada biseyler artik eskisi gibi degilse sorumlusu ben miyim :/ ?
Yani sizi üzmek istemem ama bence öyle.Keşke bu kadar tüketene kadar diretmeseydiniz.
Istersen mücadele edebilirsin tabi ama soğuk durdukça kızacaksın eskiden böyle değildin diyeceksin kavgalar başlayacak.Sonucun değişme ihtimali yok pek
Ama yerinde olsam madem istiyorum oturup bunları anlatırdım ona kaprislerimle seni bunalttım der özür dilerdim.Bundan sonra böyle olmasın der ikinci bi şans isterdim.Sana vereceği tepki kurtarıp kurtaramayacagınla ilgili fikir verir sana zaten.Ona göre davranırsın sende

Sen karsindakininde insan olduğunu unutmuşsun bence. Beni seviyor mu diye kendimi cektim, bana deger veriyor mu diye kendimi çektim... Gelirse seviyordur?

O adam düsünmez mi ben bu kıza bu kadar ozenli davraniyorum, ilk adimi hep ben atiyorum ama karsiliginda tek bir adim göremiyorum? Neden bikezde benim yaptigimi O yapmiyor?
Gercekten bir ömur boyle surebileceğini mi zannettin. Asla ama asla kimse bir ömür böyle bir iliskinin içinde kalamaz.

Istedigin kadar güzel ol, karsindaki adam istedigin kadar aşık olsun, biyerden sonra yürümez. Şu aşamaya gelindiyse artık karsindakinin icinde biseyler kopmuş demek ki.

Birlikteliginizin devami icin harekete gecin yeter ki..
Ha sen atmissin ilk adimi , ha o atmis..
Ne fark eder..
Yeter ki kurtarmak isteyin..
Yeter ki kurtulmak isteyin..

Birlikteliginizin devami icin harekete gecin yeter ki..
Ha sen atmissin ilk adimi , ha o atmis..
Ne fark eder..
Yeter ki kurtarmak isteyin..
Yeter ki kurtulmak isteyin..

Gururumu ezemiyorum bir türlü Son olaydan sonra, yani perşembeden beri yazmadi bile. Harekete gecerim gecmesine, ama bu kadar soguk davraninca da icimden gelmiyo

Henüz 1.5 yıllık ilişkiniz olduğundan olabilir mi acaba?

Amaaaan ne bileyim. Sanirim hic bir iliski ilk günkü gibi kalmiyo zaten, bi kere insanlar degisiyo zamanla. Eninde sonunda herkes yipraniyo illa.....
Buna kesinlikle katılmıyorum. Eğer iki taraf gerçekten de birbirinin ruh ikizi değilse bu dediğiniz evet olağan bir durum. Fakat aksini düşünecek olursak imkansız gibi birşey. 1.5 yıllık ilişkim var 2 aydır sözlüyüz 2 ay sonrada kısmet olursa nişanımız var ama buna rağmen hala gözlerimize baktığımızda gözlerimizin içi güler. Tartıştığımız zamanlarda karşılıklı çabalarız, onu hala eskisi gibi seviyormuyum soğudum mu diye korkar sorar sorar durur. Ve şuda var aileler devreye girmesine ve parmağıma yüzüğü takıp cümle aleme sözlendiğimizi duyurmamıza rağmen hala beni garantileyip de alttan almayarak rahat davranmamıştır. Bir erkeğe gidebileceğini de vazgeçebileceğinide hissettireceksin. Kalbinin kırık olduğunda bir uzak dur sessiz kal bakalım gör bak neler oluyor haaa gerçekten seviyorsa zaten adım atar korkar hayırdır ya bu kız benden soğuyormu yoksa diye bi düşünür ama sevmiyorsa bu yaptığın ona bir yol açar oda aynısını devam ettirir ikinizden birisi pes edip bitti diyene kadar...[/QUOTE]

Sanirim bu durumda ben onu eskisi gibi kullanamiyor oluyorum :))
Saka bir yana, ben de degistim sanirim. Tam olarak neyim degisti bilmiyorum ama, ikimizinde degistigini, hic birseyin eskisi gibi olmadigini hissediyorum.

değişmeyen tek şey değişimin kendisidir sorun değişime ne kadar adapte olup olmadığımızla alakalı

felsefik sözlerle gidiyoruz hayırlısı bakalım :)))

Karşı taraf yorulmuş sanki,haklı olarak.

Bilemiyorum düzelir mi ama sizin çok çaba göstermeniz gerektiği açık.

Yorumlarin neredeyse hepsi benim hatali oldugumu gösteriyo.... Baska neden aramayayim mi yani sorunum icin, mesela asosyallik, monotonluk gibi? Olay tamamen bende mi bitiyo acaba?? Suçlu hissetim simdi kendimi...

Yorumlarin neredeyse hepsi benim hatali oldugumu gösteriyo.... Baska neden aramayayim mi yani sorunum icin, mesela asosyallik, monotonluk gibi? Olay tamamen bende mi bitiyo acaba?? Suçlu hissetim simdi kendimi...

Olaya dışarıdan bakın,yazdıklarınıza göre ilişkinin başlarında hep o çabalamış,siz hep ondan bir şeyler beklemişsiniz.Ee o da bir insan sonuçta,aşık bile olsa her şeyin bir sınırı var insan bir süre sonra ''neden hep ben çabalıyorum'' demez mi ? Bunu gördükten sonra da soğumaya başlar,bu kaçınılmaz son.
Hala toparlayabilirsiniz bence ama dediğim gibi çok çaba göstermeniz gerek daha önce yapmadığınız şeyler yapın beraber,bir kursa falan katılın ne bileyim ikinize özel bir şeyler yapın ve ilgiyi sadece karşıdan beklemeyin bundan sonra,siz de dikkat edin.

kavga mıettiniz ben olayı anlamadım
kavgada kim hatalıysa o dönüş yapmalı?
kavga etmediyseniz monotonluksa bahsettiğiniz hadi gezelim deyin bi olmaz mı başbaşa bir yerlere gitseniz yeşillik güzel hava da soğuk gerçi güzel bir cafeye gidin ya da?

Peki, tavsiyenizi dikkate alicam kesinlikle. Tesekkürler :))

Son olayi ben bile anlamadim ki... anlatsam gülersiniz, cok sacma oldugu icin anlatmaya bile utaniyorum
Neyse anlatayim bari, olaya aciklik gelsin
Bi yerde oturduk kahve iciyoruz. Iste sohbet falan ediyoduk. Sonra elini versene dedi. Bende neden ne yapacaksin dedim Önce ne yapacagini söyle sonra veririm dedim.
Aslinda elimi vermeye utandim. Cünkü o gün ellerim berbat görünüyodu, kullandigim birkac ilac dokunmustu ve derimi mahvetmisi.
Bende acaba o mu dikkatini cekti, görmek mi istiyo diye cekindim.
O da bosver dedi, ne yapacagini söylemedi kizdi. Kalkana kadar konusmadi, yüzüme bile bakmadi. Dogal olarak bende bakmadim
Sonra arabada niye konusmuyosun dedi. Bende "ben mi konusmuyorum?"dedim. Daha da baska bisey demedim, o da demedi. Olay bu. Sacmalik dalinda oscarlik bi olay resmen. Ama 3 gündür konusmadik bu sacma olay yüzünden

ama elini vermemişsin çocuğa nedenini anlamamış ki
sonra da konuşmadığını düşünmüş
senin ondan soğumaya başladığını sanıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…