- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Gözlem ve deneyimlerime göre öyle olduğuna inanıyorum.. sevgi aşktan daha derin, daha başka birşey. Aşk geçici körlük sevgi kalıcı mutlulukÖylemidir gerçekten
Adam sana ilgi gösterip severse değer verirse bağlanırsın
Zaman ver görüş biraz
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..
Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
Zamana birakip tanıyın..Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..
Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
Bu anlattıkların gibiyse bende kaçırma. Bu devirde çünkü doğru düzgün birini bulmak çok zor. Bende eşimle tanıştım. Baktim doğru düzgün biri. Sonra annemle tanıştırdım oda çok beğendi onayını alincada fazla uzatmadan evlendim. İyi evlenmisim diyorum:)
Tabi ki aşk güzel şey kıpırtı güzel şey ama gelip geçici...geçmeyen vardır sayilirdir eminim..çok sanslilar . Dönüp dolaşıp geleceğin yer sevgi saygı efendilik .O yüzden bu devir de düzgün bir adam bulduysan kaçırma derim ben tanimaya bak
Şöyle sorayım içimde bir kıpırtı yok şuan ama hani gerçekten iyi bir insan gibi birazda acaba ben mi bir şeyler için zorlamalıyım zorlama derken hani böyle durup dururken birini sevip bağlanılmaz heralde emek mi vermek lazım yani.. kafam karıştı bilemedim
Ben de şöyle söyleyeyim. İlk görüşte aşık olduğum ve sevgili olduğum biri vardı. Beni aldattı sonra onla evlendi tabi çok pişman olduğu döndüğü zamanlar oldu ama ben istemedim.ben de liman gibi sığındığım biriyle evliyim şuan.tam da anlattigin biri gibiydi. Aslında niyetim evlilik değildi ama tanikca sevdim. beni sevisini , önem verisini , değerimi hissettirisini sevdim. . Ama hiç heyecandan karnimda kelebekler ucusmadi diğeri gibi. Bazen o duygunun özlemi oluyor mu? Oluyor . Ama asla eşime değişmezdim kimseyi. Çünkü bana değer veriyor saygimiz sevgimiz var gayet güzel giden evliliğimiz var :)
Bdv de neler okuyoruz. Diğeriyle devam etseydim ne olacaktı? Eminim bdv de eşim beni yine aldattı konusu acacaktim.
Ayyy nerden nereye geldim ama yaşamış biri olarak paylasmak istedim :))
Ben şahsen katakulliye gelerek evlendiğimi düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Nedengüldüm ama kusura bakmayın komiğime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?