Zamanla mı sevilir ?

İlk görüşte aşk maalesef yanıltıcı oluyor. Tanıştığımız akşam heyecandan sabaha kadar uyuyamadığım birisi olmuştu mesela, sonu çok kötü bitti.
İlk görüşme karar vermek için çok erken, ben genelde şöyle yapıyorum; ilk görüşte itici geldiyse zaten ikinciye görüşmüyorum. İlk görüşmede nötr isem, yani ne çarpıldım ne de itici geldiyse devam ediyorum. En son bu şekilde birisiyle iki ay görüştüm. İyi birisi zamanla bi şeyler hissederim belki dedim ama yok, sıfır heyecan sıfır etki sıfır ilerleme. Bitirdim.Hiç de pişman olmadım:)

Ben hem ilk görüşte aşkı, hem de zamanla oluşan sevgiyi yaşadım. Allah bu duyguları yaşamak isteyen herkese yaşatsın. ilişki uzun soluklu düşünülmüyorsa, ki ilk etapta düşünülmez zaten, ilk görüste aşk zaten bişeyleri başlatır ve şarttır da çoğu zaman. Ama söz konusu uzun süreli ilişki veya evlilikse zamanla oluşan sevgiye şans vermek gerekir bence. Kriterleriniz uyuşuyorsa, ortak zevkleriniz falan varsa bence tanımaya devam edin. Sevgi hemen oluşmaz, bilirsiniz. Kimleri kimleri ilk etapta beğenemedik, kaldı ki ruhlarını tanıyana kadar. Bundan 20 sene sonra aşk tutku vs kalmayacak belki, baki olan sevgi.:)

Aslında tamda şuan senin gibiyim. Mantığıma tamamen uyan ama his olarak ilk görüşte hissetmediğim biri ile durum değerlendirmesi yapıyorum ama şu varki ilgisi verdiği değer ile sanırım bu iş güzele gidecek gibi oluyor.

Eski sözlümde sevdim aşık oldum da ne oldu koca bir hiç. O zaman güzel bir çekim ile birbirimizden ayrı duramayacak bir heyecan ile başladık ama ailesi sayesinde bir anda bitti herşey.

Belkide yapı meselesi üniversite zamanında bir çocuk vardı bir erkek nasıl aşık olur ondan öğrenmiştim ve zamanla onun sevgisine karşı bencede birşeyler oluşmuştu. Bazı şeyler değer görmek ile de oluşabilir karşındaki kişiye ve kendine şans ver ve hakkında hayırlısını dile zaten doğru olan kendisini gösterecektir

Zamana bırakabilmek gerekiyor sanırım da bu zaman ne kadar olmalı acaba ?

Sizinde inşallah hakkınızda hayırlısı olur umarım çok sevilip seversiniz

Alışmakta yeter mi
Bilemiyorum ki ? Eskileri dinliyorum da sanki sevmekten öte eslerine alismislar ve zamanla merhamete dönüşmüş. Ama ilk evlendikleri surec cok sancılı olmuş . Bu yuzden bende onlarin evliliklerine aliskanlik diyorum.

Zamana bırakabilmek gerekiyor sanırım da bu zaman ne kadar olmalı acaba ?

Sizinde inşallah hakkınızda hayırlısı olur umarım çok sevilip seversiniz

Aslında gidişat size bu zamanı belirler. Birlikte biraz vakit geçirin bakalım mutlu olabiliyor musunuz? Onla uzun uzadıya telefonda bile olsa sohbet edebiliyor musunuz eğer bunlar gerçekleşiyor ise zamanı uzatın ama değişen birşey yoksa hiç zorlamayın

Çok haklısınız dikkate alıcam

Peki şuan hiçbir şey hissedilmeyen insanda zamanla sevilir mi yoksa karşı tarafa haksızlık mı oluyor ?
9 yıldır birlikteyiz ve şuan nişanlıyız. İlk tanıştığımızda ben öyle pek bir şey hissetmemiştim o benden hoşlanmış ilk başta daha yakından tanımak sevgili olmak istedi ben kabul etmedim üstünden 7 ay geçti nasıl oldu bilmiyorum bir sabah toplu bir mesaj atmıştım o şekilde yeniden konuşmaya başladık. Konuşup tanıdıkça çok sevdim. 9 yıl boyunca illa ki tartışmalar kavgalar oldu ama 2 gün bile ayrılmadık. Şimdi düşününce diyorum ki neden ilk tanıştığımızda hemen pas vermedim ki :)

Vallahi evlilikte en önemli görüştüğünüz kişide ki özellikler. O kadar çok isterdim ki karşımda sohbet edebileceğim bwni anlayan dinleyen fikir alışverişi yapabileceğimiz yapan bir eşimin olması velhasıl kelam saygı olmayınca diğer bütün duygular silinip süpürülüyor. Size değer veriosa sonuna kadar gidin

Zamanla güzel olur huyu iyi mi tavırları hoş mu sinirlilik durumu var mı bunları öğrenmek lazım dış görünüşü çok seversin zamanla huyu güzel çıkarsa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…