Zamanla mı sevilir ?

İlk görüşte aşk dediğimiz şey aslında şema kimyası. Şema kimyası, bize alışkın olduğumuz sancılı süreci yeniden yaşatacak kişiyle karşılaşınca meydana gelen etkileşime deniyor özetle. :)

Bence zamanla sevilir ve aşık olunur. Ilk görüşte tanıyamazsın sadece hoşlanti olabilir. Ben erkek arkadaşımdan ilk başta cok hoşlanmamıştım reddetmiştim sonra tanıdıkça sevdim zamanla aşık oldum. Ama insan cabalayarak sevmeye ya da aşık olmaya çalışmaz. Farketmeden oluverir.. Alt-yapı olmalı yani biraz hoşlanman lazım ve de mantıklı düşünüp sana uygun özellikleri ve uygun olmayan özelliklerine iyice bakmalisin..

Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?

Bu anlattıkların gibiyse bende kaçırma. Bu devirde çünkü doğru düzgün birini bulmak çok zor. Bende eşimle tanıştım. Baktim doğru düzgün biri. Sonra annemle tanıştırdım oda çok beğendi onayını alincada fazla uzatmadan evlendim. İyi evlenmisim diyorum:)

Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..

Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
Zamana birakip tanıyın..

Ben ilk goruste aska hic inanmiyorum. İlk goruste birinden etkileniyorsak o yalnizca karsimizdakinin dis gorunusunu begenmemizden kaynaklanir. Onemli olan karakteri, huyu, davranislari olduguna gore tanimadan da bunlari hicbir yolla ogrenemezsiniz. Bence insanlar kesinlikle tanidikca sevilir.

Eşimi ilk gördüğümde sevmedim çünkü sevgilisi vardı 😂 ne olduysa onlar ayrıldıktan sonra sohbet muhabbet derken iyi biri falan filan evlendik şimdi miniş bir kızımız var ve seviyorum gün geçiyor daha çok seviyorum gün geçiyor dövesim geliyor 😂 aşk kısmına gelince benimki aşk mıydı bilmiyorum ama yanında mutluydum ve yetiyordu. İlk zamanlar değil ama ilişkiye başladıktan sonra karnımda kelebekler uçuyordu ondan mıdır ilk sevgilim oluşundan mıdır bilinmez 🤔

Bu anlattıkların gibiyse bende kaçırma. Bu devirde çünkü doğru düzgün birini bulmak çok zor. Bende eşimle tanıştım. Baktim doğru düzgün biri. Sonra annemle tanıştırdım oda çok beğendi onayını alincada fazla uzatmadan evlendim. İyi evlenmisim diyorum:)

Bu anlattıklarım yeterli mi ki ? 😊

Tabi ki aşk güzel şey kıpırtı güzel şey ama gelip geçici...geçmeyen vardır sayilirdir eminim..çok sanslilar . Dönüp dolaşıp geleceğin yer sevgi saygı efendilik .O yüzden bu devir de düzgün bir adam bulduysan kaçırma derim ben tanimaya bak :KK66:

Şöyle sorayım içimde bir kıpırtı yok şuan ama hani gerçekten iyi bir insan gibi birazda acaba ben mi bir şeyler için zorlamalıyım zorlama derken hani böyle durup dururken birini sevip bağlanılmaz heralde emek mi vermek lazım yani.. kafam karıştı bilemedim 😃

Şöyle sorayım içimde bir kıpırtı yok şuan ama hani gerçekten iyi bir insan gibi birazda acaba ben mi bir şeyler için zorlamalıyım zorlama derken hani böyle durup dururken birini sevip bağlanılmaz heralde emek mi vermek lazım yani.. kafam karıştı bilemedim 😃

Ben de şöyle söyleyeyim. İlk görüşte aşık olduğum ve sevgili olduğum biri vardı. Beni aldattı sonra onla evlendi tabi çok pişman olduğu döndüğü zamanlar oldu ama ben istemedim.ben de liman gibi sığındığım biriyle evliyim şuan.tam da anlattigin biri gibiydi. Aslında niyetim evlilik değildi ama tanikca sevdim. beni sevisini , önem verisini , değerimi hissettirisini sevdim. . Ama hiç heyecandan karnimda kelebekler ucusmadi diğeri gibi. Bazen o duygunun özlemi oluyor mu? Oluyor . Ama asla eşime değişmezdim kimseyi. Çünkü bana değer veriyor saygimiz sevgimiz var gayet güzel giden evliliğimiz var :)
Bdv de neler okuyoruz. Diğeriyle devam etseydim ne olacaktı? Eminim bdv de eşim beni yine aldattı konusu acacaktim.
Ayyy nerden nereye geldim ama yaşamış biri olarak paylasmak istedim :))

Ben de şöyle söyleyeyim. İlk görüşte aşık olduğum ve sevgili olduğum biri vardı. Beni aldattı sonra onla evlendi tabi çok pişman olduğu döndüğü zamanlar oldu ama ben istemedim.ben de liman gibi sığındığım biriyle evliyim şuan.tam da anlattigin biri gibiydi. Aslında niyetim evlilik değildi ama tanikca sevdim. beni sevisini , önem verisini , değerimi hissettirisini sevdim. . Ama hiç heyecandan karnimda kelebekler ucusmadi diğeri gibi. Bazen o duygunun özlemi oluyor mu? Oluyor . Ama asla eşime değişmezdim kimseyi. Çünkü bana değer veriyor saygimiz sevgimiz var gayet güzel giden evliliğimiz var :)
Bdv de neler okuyoruz. Diğeriyle devam etseydim ne olacaktı? Eminim bdv de eşim beni yine aldattı konusu acacaktim.
Ayyy nerden nereye geldim ama yaşamış biri olarak paylasmak istedim :))

Maşallah maşallah nazar değmesin daha iyi olsun inşallah 😊

Bu yorumlardan anlaşılıyorki kestirip atmamalı biraz zaman geçirmeli 🙂

İlla ilk görüşte yıldırım düşecek değil bi kaç ay dene bence ama olmuyorsa çokta uzatma öyle yıllar sonra olan şey aşk değil alışkanlıktır

Olacağı varsa olur 3-5 ayda. O zamanda icin de kıpırtı yoksa zorlama derim. Bu dünyaya bir kere geliyoruz o beni seviyor bana değer veriyor diyerek kendini sevmeye zorlayıp icin de zorla birşeyleri kıpırdatmaya calisirsan sonrasında pişman olabilirsin. Çok seveceğin vede çok sevilecegin biri olmalı herşeyden önce saygı ve sevgi olmalı. Ama en basında da sana mantıklı gelmeli o insan. Yoksa üzüleceksek kendimizi zorlayacaksak eziyetten başka bsey olmaz. Onun yerine annemle ömür boyu yaşar giderim 😂

Back
X