zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

kahvaltım 2yk zeytinyağı 3 yumurtadan oluşan tava

fıstık peynir zeytin

limonlu sıcak su

emeklerin karşılığı hiç birzaman boş kalmazz

mrb:) allah istikrarını daim etsin darısı başıma:) bi kafa karışıklığı yaşadım şu anda 1 ayda yaklaşık 8-9 kilo mu verdin acaba?

tebrik ederim gerçektende azmin iradenin ve sabrın sonuçları. şuan kilo verecebileceğime daha çok inanıyorum. teşekkür ederim benim için çok iyi bir örneksin:116:

tebrik ederim gerçektende azmin iradenin ve sabrın sonuçları. şuan kilo verecebileceğime daha çok inanıyorum. teşekkür ederim benim için çok iyi bir örneksin:116:

ben teşekkür ederim. çok defa denedim ama motivasyon olmadan olmadığını gördüm. diyet arkadaşlarımın etkisi çok büyük

mrb:) allah istikrarını daim etsin darısı başıma:) bi kafa karışıklığı yaşadım şu anda 1 ayda yaklaşık 8-9 kilo mu verdin acaba?

amin canım iyi dileklerin için teşekkürler

mart ayının başından beri diyet yapıyorum. 1 ay spor salonuna gittim.

her hafta başka bi diyet uyguladım. başarılı olmadılar bazen pes edip bıraktığım bile oldu.

bazen ağladım.

son 1 aydır o kadar güzel bi program uyguluyorumki şuan hem çok dincim hemde günde net minimum 300 gr yağ gidiyo.

sürekli vücut yağ kas su analizi yapıyorumordan biliyorum . yakında onlarıda paylaşıcam:126::126::126::126::126:

Mrb canim bende 73 ile basladim 1 ayda 5 kilo verip 68 kilo oldum ben cumadan cumaya tartiliyorum boyum 157 2 sezeryan sonunda 50 den bu hale geldim.ama cok azimliyim sabah 1.5 saat aksam 1 saat spor yapiorum bende sizinle devam etmek istiyorum kabul edet misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BU ARADA BENİMDE HEDEFİM 55 VE COOOOK KARARLİYİM SAGOLSUN ESİMDE EN BUYUK DESTEKCİM

Tabi diyet arkadasim olabilirsin : )

Bu akasam 50 dk spor yapabildim az oldu ama yarin telafisi var.tao bo cardio yapmaya basladim cok hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…