zamanla resimlenecek 76 dan 55 e kilo verme yolculuğumm başladı bile

Tebrik ederim gercekten aftet beforelara baktim da cok cok farketmis :)
Dilerim hersey gönlünüzce olurr..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada siyahli resimdeki kollar sporda sürekli göğüs calistigim icin baya kol kasi oldu. Ama ömrü 3 ay sonra inceliyo

tebrik ederim gerçekten çok iyi kilo vermektesin bende çok heveslendim darısı başıma boyun kaç acaba çok daha zayıf görünüyorsun sanki spor kesinlikle etkili ama çok kolay gelsin böyle devam etmen dileğiyle istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın

Boyum 163 civari. Spor boyle zayiflatmiyo ama fit gosteriyo. Insallah hevesin hedefin olur : )

Inanmiyorummm!!! Canimmm cokkkkk super vermissinnnnn tebrik ederim!! Gaza geldimm. Oructa nasil kilo veriyorsun diyetini uyguluyorsun. Anlatirmisin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Inanmiyorummm!!! Canimmm cokkkkk super vermissinnnnn tebrik ederim!! Gaza geldimm. Oructa nasil kilo veriyorsun diyetini uyguluyorsun. Anlatirmisin

Tesekkur ederim. Karatay uyguluyorum. Sahuru kismiyorum doyana kadar yiyorum. Iftari cok hafif tutuyorum 2 kase corba 1 yemek tabagi salata yogurt. Sofrada sarma kadayif borek pilav varken yediklerim hafif sayilir : )

Aayy nasil dayanabilioorsun canim yaaaa

Boyum 163 civari. Spor boyle zayiflatmiyo ama fit gosteriyo. Insallah hevesin hedefin olur : )

aynı boyda sayılırız benden 2 cm uzunsun bennim tipimde seninki gibi o yüzden sordum boyunu bende şu an 70.5 falanım ama bir türlü 69 a inemedim burda kalıyorum hep sonra pes ediyorum yine alıyorum ama bu sefer pes etmemeye kararlıyım bir gün inerim nasılsa bu arada menünü beğendim ama neden kilo veremediğimi de anladım sofrada yemekler varken onlara hayır diyebiliyorsun yemiyorsun ya ben diyemiyorum 1 kaşık ondan 1 kaşık bundan diyip farketmeden yiyorum baya çok teşekkürle canım cevap için bende dur diyebilmeliyim artık

Ya 4 cocuklu kadinlarda yoktu benim göğüslerim halada buyukler 85 beden onlari dusundukce zaten bogazimdan gecmiyo ; ((((

Benimde gogusler 90:s kalca zaten soz etmiommm. Zenci poposu gibi ve cikik. Oeef bi zayiflasamm fizik tam guzel olcakta. Iste biii zayiflasamm :)))

Kiz iyi iste sorun etme deli

Kadin dedigin biraz etli butlu olcak

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah uyku sersemi ne yazmisim çıkık ne ya : )

Vucuduma gore orantisiz buyuk diyecektim :)))))

Hahahahaha bende dicektim baska nasil olacakti cikik olmayipta. Iyidir iyi turk kadinlarin cogu oyle. Gogus basen kalca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…