- Konu Sahibi LittleAngel
-
bogazim dügümlendi resmen nefes alamadim.Allah size sabirlar versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin
bugün okadar üzgünüm ve öyle büyük korkular içindeyim kisenin durumunu zaten biliyorum şimdi aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum. şimdi bu konuyu gördüm daha da içim yandı.
Allahım sana güç versin sabır versin canım,rabbim sana annelik duygusunu yaşatsın inşallah.evlatlarımızla sınamasın bizi,zor gerçekten,korkusu bile zor,Allah yaşatmasın kimseye,acılarını başka bir melekle dindirsin inşallah
allah razı olsun hepinizden.biliorum verende o ,alanda o...ama yanıyorum içim sızlıo düşünce aklıma.bi damla sütümü veremedim.ben hiç böle bişi olacak bilemedim.son akşam müzikle oynaya oynaya ütü yapmıştım.belki son nefesini veriodu yavrum oğlum ben nasıl oynadım...yavrum benim
ayyy canim benim yaakendinide suclama sakin bak kendin demissin alanda verende allah ,kendini bu kadar yipratmanin kimseye faydasi olmaz,hem ruhen hemde bedenen kendini iyi hissettigin zaman insallah allah sana oglunun acisini birazda olsa dindiricek bir bebek yine verir.
zaten kendimi bu ümitle teselli ediyorum.inşallah rabbim tekrar nasip ederde kucağıma alırım.inan gebelikte yaşadıklarım tarif edilmez bi şeydi.annelik kimbilir nasıldır??kucağına almak kokusunu içine çekmek.allahım geçinceğimden fazlasında gözüm yok..tek dileğim kucağıma alabileceğim bi bebek...allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
senin var mı çocuğun canım?
kötü düşünme kötüyü çağırır derler.bne sana dedim hareketlerini say gerekirse içine kurt düştü hemen git bi acile.nst ye bağlasınlar.canından kıymetlimi yavrundan.korkutma kendini herşey güzel olacak ben inanıyorum.bebeğini kucağına alınca derin bi ohh dieceksin canım .sıkma canını ve de bebğini.o şimdi herşeyi hissediyo biliosun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?