Zamansız kaybettiğim oğluma...

LittleAngel

Rabbihepliminessalihin
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
851
3
118
41
Kocaeli
Ağlarım usul usul
Seni uğurlarken son yolculuğa
Ağlarım gidişine
Karanlık bir sonbahar sabahında

Zamansız çekip gittin
Zamansız kapandı deniz gözlerin
Söyle üşüdün mü
Bir avuç toprak örtünce üstünü

Senmisin bu cansız yatan inanmam

Uyan n'olur uyan
O kadar çok şey varki yarım kalan
Uyan n'olur uyan
Yorulmuş olamazsın yaşamaktan

Uyan n'olur uyan
Çekip al beni bu zor karanlıktan
Hani zaman çare derler ya yalan ...

canım bi tanecik oğlum.özlemle beklediğim ama zamansız kaybettiğim.her ilki seninle tattığım.bi büyük gbi dertleştiğim meleğim.yoksun artık ve ben anlatamayacağım duygular içindeyim.gün geçtikçe hafifler die beklediğim acı,dahada dağlıyor yüreğimi.neden dayanmadı o minicik kalbin?ben mi bakamadım sana iyi?sevmedim mi? istemedim mi seni deli gibi?geleceğin günü bekledim dört gözle...

doğduğunda üşümesin die saracağım battaniyelerin dururken, ben nasıl koydum seni o buz gibi dolaba??üşümüyormusun o toprak altında??seni okşayamadan toprağını mı okşayacaktım hergün?allahım günaha giriyorum ama içimn yanıo,hergün güne sensiz uyanmak içimi yakıo?allahım sabır ver n'olur...

n 'olur allahım beni yarım kalan annelik duygusunu tattırmadan alma canımı..

allah sabir versin sana canim cok zor bi durum, melegin seni cennetin bas kösesinde bekliyor ,offf hic dayanamiyorum bebek ölümlerine

arkadaşım. Allah sana ve senin gibilere çok büyük sabırlar versin. İnan gözyaşlarımı tutamadım. Allahın takdiri. Sabret. cennette seni mutlaka bekleyecektir. belkide şefaatçiniz olacaktır. Allah sana tekrar bir evlat vererek acını biraz olsun hafifletsin diye dua ediyorum.

ağlayarak okudum.başınız sağ olsun arkadaşım.rabbim cennette kavuştursun... inşaallah size şefaatçi olur yavrunuz öbür alemde.lütfen böyle düşünerek teselli edin kendi kendinizi.insan anne olunca daha iyi anlıyor evlat sevgisini.hazreti allah en kısa vakitte tekrar hayırlı evlat versin inşaallah.mevlam sabreden kullarından eylesin.sevgilerimle....

Allah sabır versin..

Çok üzügü bir durum, bi annenin içini en cok yakacak birşey bebeğinin acısı..

Rabbim sıhhatli bebekler nasip edip dindirsin yüreğindeki sızıyı.

Lütfen kendini suçlama, herşeyde bir hayır vardır.. Ölüm de bile. Sen hayatının devamındaki yeni olacak bebeklerini düşün, düşün kü devan bir an önce kucağında olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim cok aci biliyorum bende yasadim. kalbi pit pit atarken ayrilmak zorunda kaldim bebegimden
tarif edilemez bir duygu. yazini okuyunca yuregimin yarasi bir daha kanadi.
Lutfen toparlamaya calis kendini biliyorum bu cok zor. Ama sansimizda yok.
Allah en kisa zamanda tesellisini koysun kalbine.
Bol bol dua et canim senin acini Allah tan baskasi dindiremez,
cok uzuldum. Allah sabir versin

rabbim acımı pylaşan herkesten razı olsun.dualarınızı eksik etmeyin.bu cuma gününün yüzü suyun hürmetine rabbim hepimizin duasını kabul etsin.meleğimede en kısa zamanda bi kardeş nasip etsin inşallah..

Söz verdim, ağlayamam.
ağlarsam üzülürmüsün.
söyle anne,
“Annesiz büyür mü bebekler ? “
Mavi boyalı bir odadayım.
Hafiften bir ışık .
Heryerde hastane kokusu.
Oysa burnumda senin kokun olmalı.
Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.
Ağlayamıyorum.
Ağlama üzülür diyorlar.
Söz verdim, ağlayamıyorum.
Peki ağlarsam üzülürmüsün?
Ağlamak istiyorum.
Gözlerimi kapatıyorum.
Gözlerini görüyorum.
ellerin yumuk yumuk.
Ellerini uzatıyorsun.
Uzanıyorum ellerine
Tam tutacakken kayboluyorsun.
Gözlerim açıkken görmek istiyorum seni.
Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsun.
Nisan yağmurları zamanı.
Gökyüzü sağanak sağanak.
Söz verdim gözlerime sağanak
yasak.
Ağlayamıyorum.
Kurt ,kuş
börtü böcek ,
toprak sırılsıklam .
Uyuyup kalmışım bir vakit
Burda duruyor pijaman ve patiklerin.
Çırılçıplak göndermişler seni.
Oysa Nisan yağmurları zamanı.
Nasıl üşür insan bilirim.
Anne ,
“Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini ? ”
Uyuyup kalmışım bir vakit.
yanımdasın.
Kollarımın arasında.
Mis gibi süt kokuyorsun.
bir yıldız kayıyor geceden.
Ağla diyorsun.
Ağla anne üzülmem.
Toplar göz yaşlarını bana getirir melekler.
Özlediğimde kayan bir yıldızda seyrederim yüzünü,
Senin yerine melekler uyutur beni.
Ve melekler senin ninnilerini söyler.
Ve melekler üstümü kanatlarıyla örter.
Üşümem.
Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler...

bugün okadar üzgünüm ve öyle büyük korkular içindeyim ki senin durumunu zaten biliyorum şimdi aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum. şimdi bu konuyu gördüm daha da içim yandı.
Allahım sana güç versin sabır versin canım,rabbim sana annelik duygusunu yaşatsın inşallah.evlatlarımızla sınamasın bizi,zor gerçekten,korkusu bile zor,Allah yaşatmasın kimseye,acılarını başka bir melekle dindirsin inşallah

bogazim dügümlendi resmen nefes alamadim.Allah size sabirlar versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin

bogazim dügümlendi resmen nefes alamadim.Allah size sabirlar versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin

allah razı olsun hepinizden.biliorum verende o ,alanda o...ama yanıyorum içim sızlıo düşünce aklıma.bi damla sütümü veremedim.ben hiç böle bişi olacak bilemedim.son akşam müzikle oynaya oynaya ütü yapmıştım.belki son nefesini veriodu yavrum oğlum ben nasıl oynadım...yavrum benim

kötü düşünme kötüyü çağırır derler.bne sana dedim hareketlerini say gerekirse içine kurt düştü hemen git bi acile.nst ye bağlasınlar.canından kıymetlimi yavrundan.korkutma kendini herşey güzel olacak ben inanıyorum.bebeğini kucağına alınca derin bi ohh dieceksin canım .sıkma canını ve de bebğini.o şimdi herşeyi hissediyo biliosun sende

ayyy canim benim yaakendinide suclama sakin bak kendin demissin alanda verende allah ,kendini bu kadar yipratmanin kimseye faydasi olmaz,hem ruhen hemde bedenen kendini iyi hissettigin zaman insallah allah sana oglunun acisini birazda olsa dindiricek bir bebek yine verir.

zaten kendimi bu ümitle teselli ediyorum.inşallah rabbim tekrar nasip ederde kucağıma alırım.inan gebelikte yaşadıklarım tarif edilmez bi şeydi.annelik kimbilir nasıldır??kucağına almak kokusunu içine çekmek.allahım geçinceğimden fazlasında gözüm yok..tek dileğim kucağıma alabileceğim bi bebek...allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
senin var mı çocuğun canım?

canim bebegini niye kaybettin bilmiyorum ama her iste bir hayir vardir derler belkide böylesi senin icinde onun icinde daha iyidir.Allah sanada tekrar nasib etsin canim benimde dünyalar tatlisi 20 aylik bir oglum var .Zaten yazini okuyunca biran kendimi koydum senin yerine allahim göstermesin kimseye sanada dayanma gücü versin insallah

biliyorum canım,her şeye de dikkat ediyorum artık gerisi Allah'a kalmış korur inşallah evladımı

canım benim Allah'ım sana hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah,güçlü olmalısın sende biliyorsun değil mi?o yine senin meleğin,senin yavrun,sen güçlü ümitli ol hayırlısı ile yeniden o duyguyu yaşa inşallah.seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah.Allah hepimize evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…