Zamansız kaybettiğim oğluma...

allahım bu nasıl bir acı böle...öldüğünü bile bile normal doğurmak..sen çok güçlü bir kadınsın ..her kadın yapamaz bunu...sezaryanla aldırır...bu senin sınavın tatlım...üzülme isyan etme allah sığın tek yar ve yardımcı o...allah en kısa zamada sana evlat mutluğu versin kolların dolsun inş...

zor seni anlıyorum yaklaşık bir yıl olacak bizde halamın kızını kaybettik...tek çocuktu..sonra olmamaıştı 17 yaşında bir findandı 1 hafta önce hep beraber doğum günün kutladık 1 hafta sonra kalp kirizinden kaybettik..anne olarak zor halamdan biliyorum ama senin inş. tekarar en kısa zamanda olur...muratın gerçekleşir

Allah sabırlar versin,gözlerim doldu inanin ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve tüylerim diken diken...2009 da bebeğini kaybetmiş bi anne olarak acınızı cok ıyı anlıyorum.Actığım konularda mevcut Nil imi kaybetmenin acısını yazmıştım.Acınız yenı belki 'zaman'dıyorum zaman herşeyin ilacı.Rabbim inşallah annelik duygusunu tattıracak sıze de zamanı gelınce.Ağlayın bence,yaşayın acınızı,yaşanmayan acılar içine çakılıp kalır ınsanın zaman gectıkce...bır kez gıttım kızımın mezarına,ilk ve son oldu.Şu an anneyım 2,5 aylık Ela'm benımle,Rabbım sıze de nasıp edecek ınsallah...cok guzel bı duygu..acılardan geçip mutluluga gelecek zaman sızın ıçınde ınsallah.Unutmayın ki miniğiniz cennetin kapısında sızı beklıyor olacak,sıze şefaatçi olacak inşallah ve annem olmadan gırmem dıyecek...Bu kadar üzülmeyin lütfen,ağlayın ama isyan etmeyin asla,hepimiz fani hepimiz ölümlüyüz,Rabbim çok sevdi yavrunuzu,o yuzden bu kadar erken aldı sızden,,,Her şeyde bi hayır vardır unutmayın..duygularınız degısecek her gecen gun,acının dıbıne vura vura kabuk tutacak yaranız.......zaman......ve suna ınanın kı annelık duygusunu tadacaksınız Allah ın izniyle,işte o zaman acı yerini tarıfsız bı mutluluga bırakacak....annelık ne biliyor musunuz???Aşk...sonsuz bı ask...

Son düzenleme:

çok sağol allah razı olsun duaların için.gerçekten zor ne denirki o kadar beklemişim ama nasip olmadımı olmuyo.rabbim tekrarını yaşatmasın,en kısa zamandada kardeşini göndersin inşallah.

kasım 8 gbi dondurulmuşlarımla tedaviye başlıcam allah nasip kısmet ederse.dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

çok sağol dualarınız için.ne güzel anlatmışınız.ama sanki zaman geçtikçe daha bi acıyor insanın canı.bir gün iyi iken bir gün sonra dibe vuruyor.rabbim inşallah acısını hafifletirde en kısa zamanda yani bi bebek nasip eder.kasım sonu gbi dondurulmuş embriyo transferim olacak inşallah.oğlumu kucağıma alamadım ama onu kucağıma almayı nasip eder rabbim inşallah.çooook istiyorum hele ki 8 ay taşımışım,hareketlerini hissetmişim...rabbim tekrar yaşatır inşallahda kucağıma alırım...

Gölgem bile beni terk etmişken, çok görmedim senin de gidişini...
Yollarını aşındırırken, benim olan karanlıklar bile terk etti beni.

Gülümsüyorum geride bırakılan tüm mesafelere
Kimseler bilmiyor en derinlerde saklı düşlerimi
Susuyorum seni anımsatan her kilometrede
İntihara meyilli gülüşlerimle kendime dönüyorum işte.

Bu yolun sonu, ya kendime gelirim
Ya kendimden de geçerim...

canımsın allah sabır versin..bitanecik kuzenimde geçen hafta 40 haftalık oğlunu kaybetti.doğuma 5 gün vardı kalbi durdu bebişimizin..o da suni sancı çekti 8 saat sonra doğurdu.fotoğraflarını çekti..nasip değilmiş.hamdolsun kuzenim güçlü toparladı kendini..Rabbim başka acı yaşatmasın sabret lütfen...

( Canım benim yaşayamayan anlayamazdır tahmin edebiliyorum. Başın sağolsun. Rabbim sabır versin. Meleğinin mekanı cennet olsun. ( Allah'ım düşmanıma bile en büyük acı olan evlat acısını ya$atmasın AMİN

Canım bebeğim bu sensiz 2. Bayramım.bu bayram kucağımda olacaktın ama olamadın.ben sensizlikle bir kez daha ezileceğim.bu bayram sana bayramlık alacaktım.sen yanımda çok mutlu olacaktım ama maalesef artık sadece mutlu rolü yapacağım.içim kan ağlayacak,yanacak ama ben maalesef sensizliğe alışmak zorundayım.bazen yeni bi bebek istediğim için sana haksızlık ettiğimi düşünüp üzülüyorum.ama napim be annem yarım kaldım.ne sütümü verebildim sana,ne koklayabildim.sadece toprağımı kazarlarken sardım kollarımla...ama doyamadım .doyamadım annem.koklayamadım seni...herşeyimle yarım kaldım.insanlar geceleri uyanan bebekleri için uykusuzluktan sızlanırken,gebelikte mide bulantılarından şikayetçiyken...allahım ben her gece uykusuzluğuda,9 ay boyunca kusmayada razıyım.yeterki yanımda olsaydın annem.seni asla unutamam ,sen benim ilkimsin,ilk göz ağrımsın.ama senin yokluğunu ancak kardeşinle hafifletebilirim.allahım yalvarırım tekrar gebe kalmayı bana nasip et.evladıma bişey olmasın ben dayanırım her acıya.allahım ne olur eşime ve bana yarım kalan annelik ve babalık duygusunu tatmayı nasip et.olacağım tedaviyi hakkımda hayırlı eyle.oğlumu kucağıma alamadım ama sen bana kardeşlerini almayı nasip et.

Bugün mezarında bayramlaştım senle yavrum.bayramın kutlu olsun

Allah sabır versin..inanılmaz uzuldum yasadıklarına,umarım tanrım sana bir an önce 2. meleğini gonderir ve acılarına merhem olur..
emin ol oglun suanda bir melek ve cennette seni bekliyor..biliyorum çok zor,yasamayan anlamaz ama lutfen guclu olmaya calış ve umidini kaybetme..
senin için dua ediyorum inan,umarım tanrı seni 2. meleğine bir an önce sıhhatle kavustursun..

Son düzenleme:

sağol allah razı olsun.dualarına kalbimin taaaa derinlerinden aminnnn diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…