- Konu Sahibi LittleAngel
-
canim bebegini niye kaybettin bilmiyorum ama her iste bir hayir vardir derler belkide böylesi senin icinde onun icinde daha iyidir.Allah sanada tekrar nasib etsin canim benimde dünyalar tatlisi 20 aylik bir oglum var .Zaten yazini okuyunca biran kendimi koydum senin yerine allahim göstermesin kimseye sanada dayanma gücü versin insallah
başın sağolsun Rabbim sabır versin cennette seni bekleyen bi bebeğin var artık
aslında net bilinmio.testlerimizin hepsi yapılmıştı ve bebeğim haftasından 2 hafta önde gidiodu.herşey normaldi aslında.bende 24. haftada şeker çıktı düzensizdi .diyet verdiler birde ölçüm cihazı.devamlı ölçüodum.kaybetmeden 1 hafta önce 218 çıkmıştı ama beni ciddiye almadılar.sonradan öğrendim şeker 200 buluosa gebelikte insülin veriliomuş ama bana vermediler.zaten 1 hafta sonra kaybettim kalbi durmuştu karnımda inanamadım .hatta bazen ben yaşadım mı bunları diyorum ben hamile kaldım mı??ben mi yaptım doğum falan diyorum..
en çok koyanda ne biliomusun?? ölü olduğunu bile bile doğuruyosun.sancı çekiosun...
2 gün suni sancı çektim..doktorun elleri arasında cansız bedenini gördüm oğlumun.daha ne anlatayım ki
Canim benim yaa inanki kendi cocuguma bisey olmus gibi uzuldüm senin adina bi anne icin ne kadar zor bi durum insan hasta olunca bile deliye dönüyoallah onun ömrünüde olucak cocuklarina verir insallah dua etmekten baska bisey gelmez elimizden.Bide eger seni rahatlatiyosa buradan yaz bol bol,kimi insan anlatarak rahatlar ben seni dinlerim bol bolda dua edicem senin icin tez zamanda hayirli saglikli bir evladin olsun diye
o yüzden açtım ya bu sayfayı.içimdekini anlatamıyorum.oldu bi kere napalım diolar.size bişey olmasın yine olur diolar.doğruda diolar ama napim üzülüyorum.kurduğum hayallerim hepsi yıkıldı.herşeyi geç canımdan koptu o benim.ben her dr muayenesini iple çektim.koşa koşa gittim...canım sıkıldı onla konuştum...bütün dünyam oldu ..sonrada o dünya başıma yıkıldı.
toplanıcam inşallah dualarınızla ve dualarımla.inşallah burdan güzel haberlerde veririm.oğluma kerdeş gelio die...
Ağlarım usul usul
Seni uğurlarken son yolculuğa
Ağlarım gidişine
Karanlık bir sonbahar sabahında
Zamansız çekip gittin
Zamansız kapandı deniz gözlerin
Söyle üşüdün mü
Bir avuç toprak örtünce üstünü
Senmisin bu cansız yatan inanmam
Uyan n'olur uyan
O kadar çok şey varki yarım kalan
Uyan n'olur uyan
Yorulmuş olamazsın yaşamaktan
Uyan n'olur uyan
Çekip al beni bu zor karanlıktan
Hani zaman çare derler ya yalan ...
canım bi tanecik oğlum.özlemle beklediğim ama zamansız kaybettiğim.her ilki seninle tattığım.bi büyük gbi dertleştiğim meleğim.yoksun artık ve ben anlatamayacağım duygular içindeyim.gün geçtikçe hafifler die beklediğim acı,dahada dağlıyor yüreğimi.neden dayanmadı o minicik kalbin?ben mi bakamadım sana iyi?sevmedim mi? istemedim mi seni deli gibi?geleceğin günü bekledim dört gözle...
doğduğunda üşümesin die saracağım battaniyelerin dururken, ben nasıl koydum seni o buz gibi dolaba??üşümüyormusun o toprak altında??seni okşayamadan toprağını mı okşayacaktım hergün?allahım günaha giriyorum ama içimn yanıo,hergün güne sensiz uyanmak içimi yakıo?allahım sabır ver n'olur...
n 'olur allahım beni yarım kalan annelik duygusunu tattırmadan alma canımı..
aslında net bilinmio.testlerimizin hepsi yapılmıştı ve bebeğim haftasından 2 hafta önde gidiodu.herşey normaldi aslında.bende 24. haftada şeker çıktı düzensizdi .diyet verdiler birde ölçüm cihazı.devamlı ölçüodum.kaybetmeden 1 hafta önce 218 çıkmıştı ama beni ciddiye almadılar.sonradan öğrendim şeker 200 buluosa gebelikte insülin veriliomuş ama bana vermediler.zaten 1 hafta sonra kaybettim kalbi durmuştu karnımda inanamadım .hatta bazen ben yaşadım mı bunları diyorum ben hamile kaldım mı??ben mi yaptım doğum falan diyorum..
en çok koyanda ne biliomusun?? ölü olduğunu bile bile doğuruyosun.sancı çekiosun...
2 gün suni sancı çektim..doktorun elleri arasında cansız bedenini gördüm oğlumun.daha ne anlatayım ki
başınız saolsun.seni anlayan biri olarak söylüyorum.ben 6 yıl önce 38 haftalık oğluşumu kaybettim.doğum için gün sayarken...suni sancıyla 2 gün sonra doğum yaptım.ben oğluşumu uzaktan yüzünü gördüm.doktorum göstermek istemedi.senin sebebi belli benim sebebpsiz kaybedişim.allah sabır versin diyorum.dayanması çok zor.ben acısını hala yaşıyorum.yaşıtlarını görünce hep şimdi şukadar olacak dı diyorum.onlar bizi cennetinde beklicek.orda sevip sarılıcaz,orda kokusunu içimize çekicez..
allah razı olsun canım .sen tekrar bebek sahibi olmuşsun ne güzel.2. side yolda galiba.rabbim kucağına almayı nasip etsin.sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?o yaşadıklarından bahsedersen sevinirim...
aslında benim bebeğiminde neden öldüğü belli değil.gebeliğimdeki tek sıkıntı şekerdi ondandır die ben yoruyorum,dr larda ondan olmuş olabilir diolar.kesin belli değil yani.çok acı bişey bu yaşanan unutulacak gbi değil,alışılacak gbi değil.rabbim yine sabrını verio ama deli gbi istiyorum tekrar gebe kalmayı kucağıma almayı.yarım kaldım çünkü..ben işe nasıl başlıcam diorum ,sanki ondan öncesi yoktu..hiç isyan etmedim...ağladım bilmeden belki nie neden ben die ağlamışımdır ama günah dediler onuda demedim.rabbim inşallah tekrar nasip ederek mükafatlandırır.
cnm benim 2.gebeliğimdi oğlum 2 yaşındayken 2.hamile kalmıştım.sıkıntılı ağrılar ve sürekli tekrarlayan enfeksiyonlar yüzünden sürekli antibiyotikler içiyodum.son hafta bebeğimin oynamalarında değişiklik hissetmiştim.sancılarım oluyodu.doktora gittim.nst ye bağlandım.sancın yok herşey iyi dedi.3 gün sonra bebeğimin oynamadığını fark ettim.doktora tekrar gittim.gittiğimde ölmüş dediler o minicik kalbi atmıyodu.ultrasonda bebğin ölüm sebebi belli değildi.doğumdan sonra doktor kordonu dolanmış 2 yerden kırılmış kan ve oksijen alamamış.aç kalmış ölmüş dedi.normal doğum yapmıştım.5 ay sonra ilk denememizde hamile kaldım.tekrarlayabilir dediler.kızım 7 aylık doğdu.şimdi allah izin verirse 3.bebiş geliyo.kayıbımdan sonra 2.hamilelğim.benim pisikolojim çok bozulmuştu.hamile kalınca biraz olsun avundum.ama unutamadım.
inş.sende tekrar sağlıklı bi bebk sahibi olusun...
yani bende iyiyim diorum ama değilim hep aklımda.şimdi doğsaydı şöyle olacaktı falan diorum.ve çevremde yakınım 4 tane falan hamiş vardı.hepsi doğdu aldılar kucağına.ve ben hep şimdi oda bu kadar olacaktı falan diorum.bende normal doğum yaptım ama benim oğlum tedavi ile olmuştu.1 hafta önce alışverişini yapmıştım.rabbim o aldıklarımı kullanmayı nasip etsin inşallah..bu günlerimi yanımda bebeğimle hatırlayacakmıyım acaba diorum.inşallah inşallah tekrar hamile kalırım tez zamanda...
çok sordum ama kızın neden 7aylık doğdu.bi sıkıntımı yaşandı?
Rabbim sabır versin.Tez zamanda kucağına sağlıklı bir bebek almanı nasip etsin.Yeni bir bebek acılarını biraz olsun unutturacaktır.Kendini suçlama rabbim ne yazdıysa o oluyor.Bizim elimizden çok fazla bişey gelmiyor.Yeni bir bebek düşünmeden önce sen yinede tüm tedbirlerin al.Bende tansiyon yüzünden neredeyse bebeğimi kaybediyordum.Şükür erken tesbit edildi 37.haftada doğurdum.Şeker tansiyon hamilelikte çok önemli.Kontrol altında olursan sorun yaşamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?