Zamansız kaybettiğim oğluma...

aslında net bilinmio.testlerimizin hepsi yapılmıştı ve bebeğim haftasından 2 hafta önde gidiodu.herşey normaldi aslında.bende 24. haftada şeker çıktı düzensizdi .diyet verdiler birde ölçüm cihazı.devamlı ölçüodum.kaybetmeden 1 hafta önce 218 çıkmıştı ama beni ciddiye almadılar.sonradan öğrendim şeker 200 buluosa gebelikte insülin veriliomuş ama bana vermediler.zaten 1 hafta sonra kaybettim kalbi durmuştu karnımda inanamadım .hatta bazen ben yaşadım mı bunları diyorum ben hamile kaldım mı??ben mi yaptım doğum falan diyorum..

en çok koyanda ne biliomusun?? ölü olduğunu bile bile doğuruyosun.sancı çekiosun...
2 gün suni sancı çektim..doktorun elleri arasında cansız bedenini gördüm oğlumun.daha ne anlatayım ki

Canim benim yaa inanki kendi cocuguma bisey olmus gibi uzuldüm senin adina bi anne icin ne kadar zor bi durum insan hasta olunca bile deliye dönüyo allah onun ömrünüde olucak cocuklarina verir insallah dua etmekten baska bisey gelmez elimizden.Bide eger seni rahatlatiyosa buradan yaz bol bol,kimi insan anlatarak rahatlar ben seni dinlerimbol bolda dua edicem senin icin tez zamanda hayirli saglikli bir evladin olsun diye

o yüzden açtım ya bu sayfayı.içimdekini anlatamıyorum.oldu bi kere napalım diolar.size bişey olmasın yine olur diolar.doğruda diolar ama napim üzülüyorum.kurduğum hayallerim hepsi yıkıldı.herşeyi geç canımdan koptu o benim.ben her dr muayenesini iple çektim.koşa koşa gittim...canım sıkıldı onla konuştum...bütün dünyam oldu ..sonrada o dünya başıma yıkıldı.

toplanıcam inşallah dualarınızla ve dualarımla.inşallah burdan güzel haberlerde veririm.oğluma kerdeş gelio die...

insallah canim guzel haberlerde aliriz senden.Kendini yipratip mahfetmenin anlami yok tabi ama acinida yasa derim, seni ne rahatlatiyosa öyle davran konusarakmi,aglayarakmi nasil iyi hissedersen öyle yap.Aylarca karninda tasinissin,hatta aci cekip dogurmussun simdi hic bisey yok hayat devam ediyo diye yasadiklarini yok sayamazsin ama kendini bi depresyonada sürükleme .Insan malesef ölüm acisini ölene kadar yasiyo ama inan zamanla birazcikta olsa diniyo yada onla yasamayi ögreniyosun.Senin gibi evlat olmasada 12 yasimda babmla ögrendim ölüm acisini hala yüregim sizlar aklima geldikce ama yasiyoruz bi sekilde.En azindan sana kattigi bisey vardir bu acininacilar insani olgunlastirir güclendirir

Allah rahmet eylesin....

Başın sağolsun canım....

Allah cennette kavuştursun....

"Sözün bittiği yer " derler ya onu yaşıyor insan yazdıklarını okuyunca....

İnşaallah en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın canım...

Son düzenleme:

seni en iyi anlayanlardanım allah sabır versin dayanma gücü versin bende 21 haftalıktı suyum geldi ve bebeğimi normal doğurdum işin kötüsü son ana kadar yaşıyodu oğlum banada cansız bedenini verdiler ve ben onu büyük dedesinin kollarına bıraktım eşimin dedesi eşimi çok severmiş kayınpederim de dediki babama emanet ettim oğlunu kollarına verdim onun mezarının üzerine gömdük dedi ben o zaman anladım acımı canımın yandığını

Gölgem bile beni terk etmişken, çok görmedim senin de gidişini...
Yollarını aşındırırken, benim olan karanlıklar bile terk etti beni.

Gülümsüyorum geride bırakılan tüm mesafelere
Kimseler bilmiyor en derinlerde saklı düşlerimi
Susuyorum seni anımsatan her kilometrede
İntihara meyilli gülüşlerimle kendime dönüyorum işte.

Bu yolun sonu, ya kendime gelirim
Ya kendimden de geçerim...

Öyle bir zamandı ki beni terk ettiğinde;
Takvimler, beşinci bir mevsimin eksikliğini hissetti...
Hiçbir iklim, dindiremedi bir daha;
Senin tenimde bıraktığın kuraklığı...

başınız saolsun.seni anlayan biri olarak söylüyorum.ben 6 yıl önce 38 haftalık oğluşumu kaybettim.doğum için gün sayarken...suni sancıyla 2 gün sonra doğum yaptım.ben oğluşumu uzaktan yüzünü gördüm.doktorum göstermek istemedi.senin sebebi belli benim sebebpsiz kaybedişim.allah sabır versin diyorum.dayanması çok zor.ben acısını hala yaşıyorum.yaşıtlarını görünce hep şimdi şukadar olacak dı diyorum.onlar bizi cennetinde beklicek.orda sevip sarılıcaz,orda kokusunu içimize çekicez..

öyle üzüldüm ki tarif edilemez boğazım düğüm düğüm oldu arkadaşımm allahım sana sabırlar versinn tez zamandada meleğine bir kardeş ....

allah razı olsun canım .sen tekrar bebek sahibi olmuşsun ne güzel.2. side yolda galiba.rabbim kucağına almayı nasip etsin.sen ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?o yaşadıklarından bahsedersen sevinirim...

aslında benim bebeğiminde neden öldüğü belli değil.gebeliğimdeki tek sıkıntı şekerdi ondandır die ben yoruyorum,dr larda ondan olmuş olabilir diolar.kesin belli değil yani.çok acı bişey bu yaşanan unutulacak gbi değil,alışılacak gbi değil.rabbim yine sabrını verio ama deli gbi istiyorum tekrar gebe kalmayı kucağıma almayı.yarım kaldım çünkü..ben işe nasıl başlıcam diorum ,sanki ondan öncesi yoktu..hiç isyan etmedim...ağladım bilmeden belki nie neden ben die ağlamışımdır ama günah dediler onuda demedim.rabbim inşallah tekrar nasip ederek mükafatlandırır.

cnm benim 2.gebeliğimdi oğlum 2 yaşındayken 2.hamile kalmıştım.sıkıntılı ağrılar ve sürekli tekrarlayan enfeksiyonlar yüzünden sürekli antibiyotikler içiyodum.son hafta bebeğimin oynamalarında değişiklik hissetmiştim.sancılarım oluyodu.doktora gittim.nst ye bağlandım.sancın yok herşey iyi dedi.3 gün sonra bebeğimin oynamadığını fark ettim.doktora tekrar gittim.gittiğimde ölmüş dediler o minicik kalbi atmıyodu.ultrasonda bebğin ölüm sebebi belli değildi.doğumdan sonra doktor kordonu dolanmış 2 yerden kırılmış kan ve oksijen alamamış.aç kalmış ölmüş dedi.normal doğum yapmıştım.5 ay sonra ilk denememizde hamile kaldım.tekrarlayabilir dediler.kızım 7 aylık doğdu.şimdi allah izin verirse 3.bebiş geliyo.kayıbımdan sonra 2.hamilelğim.benim pisikolojim çok bozulmuştu.hamile kalınca biraz olsun avundum.ama unutamadım.
inş.sende tekrar sağlıklı bi bebk sahibi olusun...

yani bende iyiyim diorum ama değilim hep aklımda.şimdi doğsaydı şöyle olacaktı falan diorum.ve çevremde yakınım 4 tane falan hamiş vardı.hepsi doğdu aldılar kucağına.ve ben hep şimdi oda bu kadar olacaktı falan diorum.bende normal doğum yaptım ama benim oğlum tedavi ile olmuştu.1 hafta önce alışverişini yapmıştım.rabbim o aldıklarımı kullanmayı nasip etsin inşallah..bu günlerimi yanımda bebeğimle hatırlayacakmıyım acaba diorum.inşallah inşallah tekrar hamile kalırım tez zamanda...

çok sordum ama kızın neden 7aylık doğdu.bi sıkıntımı yaşandı?

inş.tekrar hamile kalırsın.kızımın erken doğma sebebini doktorum önceki karnımda öldüğünden rahim tam kendini toparlamadan hamile kalmışım.halbıki başka bir doktor bana bebek yapabilirsin beklemene gerek yok demişti.ilk zamanlar ölümler tekrarlayabilir peş peşe olanlar çok oluyo demişdi.3.ay düşük riski için pregoston kullandım.7.ayıma kadar sürekli kaybederim korkusu yaşadım.kızım rahim ağzına yakın duruyodu.doktorum ya ölür dayanırsa 7.ayda alırız dedi.32.haftamda suyum geldi erken doğum yaptım.

Rabbim sabır versin.Tez zamanda kucağına sağlıklı bir bebek almanı nasip etsin.Yeni bir bebek acılarını biraz olsun unutturacaktır.Kendini suçlama rabbim ne yazdıysa o oluyor.Bizim elimizden çok fazla bişey gelmiyor.Yeni bir bebek düşünmeden önce sen yinede tüm tedbirlerin al.Bende tansiyon yüzünden neredeyse bebeğimi kaybediyordum.Şükür erken tesbit edildi 37.haftada doğurdum.Şeker tansiyon hamilelikte çok önemli.Kontrol altında olursan sorun yaşamazsın.

allah razı olsun.amin diorum güzel dualarınıza inşallah rabbim nasip eder.allah bebeğine ve sizlere sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.benim dr un rahatlığından dolayı kaybettim birazda bebeğimi.insülin verselerdi benim bebeğimde kucağımda olabilirdi.ama yaşanacakmış rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

Mahfoldummmm.. İnanın sizinle aynı acıyı şuanda taddım.İş yerindeyim salya sümük ağlıyorum görenler ne oldu diyo.Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın.Sana da tez zamanda tekrar annelik duygusunu en mükkemmel şekilde yaşatsın.Ne anneyim ne de hamile.Ama hamile kalmak istiyorum artık.Bunu okuyunca ... hala yazamıyorum boğazım düğümlendi.Allah rahmet eylesin.Sen üzülme o seni cnnet kapısında bekliyor.Sen olmadan da girmeyecek oraya.

Allah yardım etsin acını alsın bi evlat daha versin sana inşallah gözlerim doldu senin sayfana nasıl geldimi anlamadan ağlarken buldum kendimi dualarımdasın bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…