- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
nezamandan beri ayrisiniz?
onu hala seviyormusun?
sakın gitme zarar verebilir diyosun sonuçta sen daha iyi tanıyorsun
hem ayrılmışsın ne diye gidiceksin
buluşalım deyince ümitlenicek sen sert çıkıp hayıt bitti deyince sinirlencek kendini kaybederse sana zarar verir
güvenemiyosan gitme
sakın gitme zarar verebilir diyosun sonuçta sen daha iyi tanıyorsun
hem ayrılmışsın ne diye gidiceksin
buluşalım deyince ümitlenicek sen sert çıkıp hayıt bitti deyince sinirlencek kendini kaybederse sana zarar verir
güvenemiyosan gitme
Eger onunla bi gelecek görmüyorsan gitme
Onu sevdigin icinde gitme, tabi birakirken iyi simdi baskalari seni kapti, hemen yine ortaya cikti..
ben derimki güvenmiyorsan gitme ona
hem benim anlamadigim niye sevmedigin biriyle sözlenecen? illam birimi olacak hayatinda?
anan değil baban değil nasıl olurda elin oğlu seni dövebilir kocan bile değil nasıl olurda dövmesine izin verirsin hangi sıfatla be
bu kadar da olmaz yani
bu ayrılma olayı benim başımada geldi inanmadı onu bıraktığıma kendi çapında söylndi durdu zamanla oda alıştı sakın gitme telefonda anlamayan birine yüzyüze ne yi nasıl anlatacaksın sen onu takma ilgilenmde ve ondan korkma ondan korktuğunu hissederse daha çok yüz bulur üstüne gelir
kesinlikle son bir kez görüşelim safsatalarına kanıp, yüzyüze görüşmeye gitme..
adam seni dövmüş,hertürlü zarar verebilir sana..
daha 25 gün olmuş ayrılalı,sen ona ben başkasıyla sözlenicem falan demişsen
hazmedemiyordur..
sözlenme durumunu biraz ertelemelisin bence..
canım başta hatayı sen yapmışsın,ayrılalı 25 gün olmuş ki bu çok kısa bi süre hemen başkasıyla sözlenmişsin,sen sevgilini daha iyi tanırsın...madem bu kadar asabi,kıskanç biriydi keşke başka biriyle yeni bi hayat çizme fikrini biraz erteleseydin...10 yıl bekleyen 3-5 ay daha beklerdi...sende bu zaman zarfında eski sevgilini sinirlendrmeden,kızdırmadan daha sakince ayrılığa ikna ederdin...olayların bu aşamaya geleceğini az çok tahmin etmen lazımdı...
üstelik hala sevdiğini söylüyorsun...senin yanlış zamanlaman görüyorsunki sana,eski sevgiline ve ilerde de sözlüne çok pahalıya mal olacak...madem seviyordun keşke unutmayı bekleseydin....ve ondan sonra yeni birini soksaydın hayatına....sözlün olacak kişiyede zor,başkasını seven bi kızla sözlü olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?