Zarar vermesinden korkuyorum

ailenin sözlerine kulak vermelisin..
iyi bir eş olsa, çocuğuyla eşi bırakmazdı onu..kimse iyi kocasını bırakmaz..

evet aynen katılıyorum...acaba eşi neden boşanmış bundan ona bakmak lazım...ateşe atma kendini...bir kere dövdü ya devamını da getirmeye kalkar sudan sebeplerle...:bbo:

Evet öyle diyor ona göre o hep haklı yakar yıkar oturur ben yapmadım der. Yani ortadan yok olmasında da kesin haklıdır ona göre. Tutamaz belki ama kurmaya çalıştığım hayata engel olabilir. Bundan endişeliyim ! Öyle yapıcam artık illa kendini anlatmak istiyo

ya konu sahibi arkadaş bir kere dövülmüşsün bir de seni döven adamı savunup gözü dönmüştü diyorsun ..
i her gözü döndüğünde dövsün seni ozaman ..
yani hem dövülmüşsün hem de gideyimmi diyorsun pes doğrusu ..
akıllanman aklını başına toplaman için bir kere daha mı dövülmen gerek bilmiyorum ..
töbe töbe yaa ..böyle dayak yiyip de olayı hala farkedemeyen kadınlara çok kızıyorum ..
insan herşeyi affedebilir ama bir kaç konu hariç ..
bunlardan birisi de şiddetttir..
bir kere yapan sonra da yapar ...

evet aynen katılıyorum...acaba eşi neden boşanmış bundan ona bakmak lazım...ateşe atma kendini...bir kere dövdü ya devamını da getirmeye kalkar sudan sebeplerle...:bbo:

Neden ayrılmış ona göre karısında problem evlerin de olan biteni hep annesine anlatırmış. Yatak odalarına bile karışırlarmış gibi gibi. Ama benim görüşüm kadın evlendikten 1,5 yıl sonra kocasının hayatına başka bir kadının girmesini hazmetmeyerek çaresizlikten gel-git ler yaşamış ve vaz geçmiş. Ama bunlar tamamen var sayım benim bu adamı tanıdığım kadarıyla sorumsuzluğu dilediği zaman dilediği yere şehre gidip kalması, ev dışındaki insanları arkadaşlarını feci önemsemesi,kendini hep haklı başkalarını yanlış görmesi gibi net huyları var. Ve bence bir kadın için bunları anladıktan sonra çekilmesi için yeterli nedenler bu saydıklarım.

Savunma değil sinirlendiği zaman gözü dönebiliyo sinirlendiği zaman geleceği boyutu göstermek içindi. Yazdığımı dikkatli okumadınız sanırım. Gideyim mi diye sordum çünkü ben karar veremedim. Çünkü anlatmak için çırpındıkları var acaba gidip bunları dinleyip sonrasında bizim bir daha beraber olamayacağımızı anlatmam peşimi bıraktırır mı yoksa aksine daha fazla üzerime gelmesinimi sağlar. Sizin görüşlerinizi bu yüzden almak istedim. Ve olayı fark etmişim ki buraya bunu yazdım.

1 ez kıskançlıktan dövmüştü beni, zarar derken bunu kastettim . konuşacakmış neden böle olduğunu anlatacakmış yaptığım hataları falan.

DOVMUSSE NE ISIN VAR ONUNLA???
NIYE KONUSMAYI TEKRAR DUSUNUYORSUNKI KARDESH??
MADEM DAYAK ATACAK KADAR GADDAR??KADINA EL KALKARMI???
DAYAGIN TADI HOSHMU GELDI YOKSA?:bbo:

DOVMUSSE NE ISIN VAR ONUNLA???
NIYE KONUSMAYI TEKRAR DUSUNUYORSUNKI KARDESH??
MADEM DAYAK ATACAK KADAR GADDAR??KADINA EL KALKARMI???
DAYAGIN TADI HOSHMU GELDI YOKSA?:bbo:

Ya "tadı hoşmu geldi" ne demek Allah aşkına. İlla geleceksin yoksa ben alırım deyip duruyor. Tel de bir türlü anlatamadım acaba gitmelimiyim dedim. Konuşsun anlatsn neyse istediği bende bittiğini anlatayım ve yoluma bakayım mı? Sizce dövmeye kalkışır mı? Bunu kestiremiyorum.

sakin gitme pisman olursun, gozu donmusse herseyi yapabilir. benimde basimda buna benzeyen bi olay var. madem baska birini sectin, birak konusma eski sevgilinle, umursama, inyore et, yokmus gibi yap, UNUT, yoksa inan bana pisman olursun...

sakin gitme pisman olursun, gozu donmusse herseyi yapabilir. benimde basimda buna benzeyen bi olay var. madem baska birini sectin, birak konusma eski sevgilinle, umursama, inyore et, yokmus gibi yap, UNUT, yoksa inan bana pisman olursun...

Sanırım gerek kalmadı dün geceden beri aramadı vaz geçti inş. :)

Bence gitme bir kere de attın attın bidaha daha zor olacak emin ol.
Bence önce beyninde bitir bu işi.
Hem seviyorsunda gidersen dayanamazsın, bu konşmanın sonu barışmak olur.
Tercih senin ama seni döven bir adamada geri dönme bence.

Yok gerek kalmadı dün gece sözlümle konuşurken aramış meşkul olduğunu görünce çok kötü laflarla msj yağdırmış. Bende sana süpriz yapacaktım senimi sevdim be, allah belamı versin nerden gördü seni gözlerim gibisinden de sitemler etmiş. bide kapıma gelmiş arabayla. Meşkulü görünce bunları yazdı.

seni aniden bıraktı diye hazmedemedin sözleneceksin başkasıyla neredende buldun hemencik kocayı güzlim ya buarada gitme derim kaçırır döver falan herşey olabilir

seni aniden bıraktı diye hazmedemedin sözleneceksin başkasıyla neredende buldun hemencik kocayı güzlim ya buarada gitme derim kaçırır döver falan herşey olabilir

Tamamen kader işiydi .İnanmıyoduki evleneceğime. Üstelik bana köpek gibi yalvarırken başka kadınla uçkurunu da ihmal etmiyomuş. Bunu dün gece öğrendim kızı kovmuş kız hırsından mı artık her ne sebepleyse bana ulaşıp anlattı onu hayatımdan çıkardıkça canımı yine yakıyo ya ne denir ki.

Kurtuldum sanmıştım , yine canımı acıttı lanet olsun ya. ((

:gitme: nefret ediyorum israrci erkeklerden!! istemiyosak istemiyoruz neden birakmiyorlar pesimizi zorlami yaa
dikakt et cnm gercekten kacirabilir
benim eski sevgilim beni kacirmakla tehdit etmisti eyvahedigeldismile
yaninda goz yasartici spray bulundur mutlaka

Ooo hemde ne ısrar, foyaları çıktı meydana dün gece aradı ne tehtitler ne tehtitler, ev almış bize dayamış döşemiş özel getirtmiş ya ayrıldık diyorum adam şizofrenmidir nedir. Kaçırmaya cüret edemez , ailemden çekinir. Ayrı olduğumuz süre boyunca bir kızla ilişkisi olmuş rezalet şeyler ya midem bulandı. Kız arayıp anlattı sırf ondan intikam almak için beni arayıp anlattı. Şimdide o kıza takmış onu yaşatmıycakmış bilmem ne. Dağ başı sanıyo buraları aptal. Yanına seve seve olmazsa site site gidecekmişim ya neler neler.

valla gozu donmusse herseyi yapar!!
eski sevgilim beni hic dovmedi ama ayri oldugumuz sure oda bi kizla cikmis ve dovmus onu :1shok: sok oldum hic boyle yapacak biri deildi, bi kere doven hep dover.
herkesten herseyi bekle
belliki psikopat, sen yinede tedbirini al, yaninda spray bulundur cnm yerimseniben

Biz ayrıydık face de biriyle yazışmıştım arkadaşımın sevgilisi adam cvplarında canımlı cicimli hitaplar kullanmıştı. Bu görmüş bunu ama sildiğimden çocuğun son msjını görünce aldattığımı sanmış. Beni aradı görüştük görüşüncede olanlar olmuştu. Dövmüştü bu olay 6 ay önce falan oluyo. Çok ta pişman olmuştu. Bunların kızla ilişkisi resmen para ve seks şeklinde olmuş. Fırsat bu fırsat beni sakın arama diye bastırdım inkar ediyo kızı arayıp yaşatmıycam terket şehri falan demiş bana söyledi diye. Banada yok öyle bişey geleceksin o kızı ayaklarının önüne atıcam dio. Hepten kafayı yedi Evet gerçekten psikopatmış ve bunun canını yakmak isteyen herkez bana geliyo zaafı yım diye. Ben ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…