- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
ailenin sözlerine kulak vermelisin..
iyi bir eş olsa, çocuğuyla eşi bırakmazdı onu..kimse iyi kocasını bırakmaz..
Akıllı ol mu diyo sana ? Peki o akıllı olduğundan mı sebepsiz yere kaybolmuş yerimseniben
Dağ başı değil burası kimse kimseyi zorla ve tehditlerle hayatında tutamaz..
Eğer çok ısrar etmeye başlarsa kuzenlerinden yada arkadaşlarından biriyle gidebilirsin görüşmeye..
evet aynen katılıyorum...acaba eşi neden boşanmış bundan ona bakmak lazım...ateşe atma kendini...bir kere dövdü ya devamını da getirmeye kalkar sudan sebeplerle...:bbo:
ya konu sahibi arkadaş bir kere dövülmüşsün bir de seni döven adamı savunup gözü dönmüştü diyorsun ..
i her gözü döndüğünde dövsün seni ozaman ..
yani hem dövülmüşsün hem de gideyimmi diyorsun pes doğrusu ..
akıllanman aklını başına toplaman için bir kere daha mı dövülmen gerek bilmiyorum ..
töbe töbe yaa ..böyle dayak yiyip de olayı hala farkedemeyen kadınlara çok kızıyorum ..
insan herşeyi affedebilir ama bir kaç konu hariç ..
bunlardan birisi de şiddetttir..
bir kere yapan sonra da yapar ...
1 ez kıskançlıktan dövmüştü beni, zarar derken bunu kastettim . konuşacakmış neden böle olduğunu anlatacakmış yaptığım hataları falan.
DOVMUSSE NE ISIN VAR ONUNLA???
NIYE KONUSMAYI TEKRAR DUSUNUYORSUNKI KARDESH??
MADEM DAYAK ATACAK KADAR GADDAR??KADINA EL KALKARMI???
DAYAGIN TADI HOSHMU GELDI YOKSA?:bbo:
sakin gitme pisman olursun, gozu donmusse herseyi yapabilir. benimde basimda buna benzeyen bi olay var. madem baska birini sectin, birak konusma eski sevgilinle, umursama, inyore et, yokmus gibi yap, UNUT, yoksa inan bana pisman olursun...
Bence gitme bir kere de attın attın bidaha daha zor olacak emin ol.
Bence önce beyninde bitir bu işi.
Hem seviyorsunda gidersen dayanamazsın, bu konşmanın sonu barışmak olur.
Tercih senin ama seni döven bir adamada geri dönme bence.
kurtulduguna sevindim cnm, darisi basima insallah
seni aniden bıraktı diye hazmedemedin sözleneceksin başkasıyla neredende buldun hemencik kocayı güzlim yabuarada gitme derim kaçırır döver falan herşey olabilir
Kurtuldum sanmıştım , yine canımı acıttı lanet olsun ya.((
:gitme: nefret ediyorum israrci erkeklerden!! istemiyosak istemiyoruz neden birakmiyorlar pesimizi zorlami yaa
dikakt et cnm gercekten kacirabilir
benim eski sevgilim beni kacirmakla tehdit etmisti eyvahedigeldismile
yaninda goz yasartici spray bulundur mutlaka
Ooo hemde ne ısrar, foyaları çıktı meydana dün gece aradı ne tehtitler ne tehtitler, ev almış bize dayamış döşemiş özel getirtmiş ya ayrıldık diyorum adam şizofrenmidir nedir. Kaçırmaya cüret edemez , ailemden çekinir. Ayrı olduğumuz süre boyunca bir kızla ilişkisi olmuş rezalet şeyler ya midem bulandı. Kız arayıp anlattı sırf ondan intikam almak için beni arayıp anlattı. Şimdide o kıza takmış onu yaşatmıycakmış bilmem ne. Dağ başı sanıyo buraları aptal. Yanına seve seve olmazsa site site gidecekmişim ya neler neler.
valla gozu donmusse herseyi yapar!!
eski sevgilim beni hic dovmedi ama ayri oldugumuz sure oda bi kizla cikmis ve dovmus onu :1shok: sok oldum hic boyle yapacak biri deildi, bi kere doven hep dover.
herkesten herseyi bekle
belliki psikopat, sen yinede tedbirini al, yaninda spray bulundur cnm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?