Zararsız kafa otu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keyif veren bir şey nasıl bağımlılık yapmıyor anlamadım. Şeker bile bağımlılık yapıyor. Bırakana kadar anamız ağlıyor. O kadar masum göstermiş ki. Sanki maydanoz sarıp içiyor.

Bana pek inandırıcı gelmedi maalesef konu sahibi. Dikkatli olun. Bu durumdan hoşlanmadığınızı belirtin.

Bile bile evlenmiş ama arabada otu görünce şok olmuş neyine şaşırmışsa artık.
çok enteresan gercekten.
ben hep sonradan ögreniyor insanlar tesadufen yakaliyorlar falan diye dusunup uzuluyordum duyunca.
bile bile evlenenleride varmis demek ki

Valla ben Bi ot içmiştim hafif bir şeydi hiç bişey de olmadı hafiften Bi durgunluk oldu hepsi o uyudum sonra da. Çok gereksiz Bi aktivite.

Hanımlar burada ot isimleri yazmayalım, maalesef yaşı küçük çocukların bile erişebildiği maddeler olduğundan özendirici ya da merak uyandırıcı olabilir, konu sahibesi eşinizin içtiği şeyin kaça satıldığının önemi yok, kullandığı şeyi anladım, kesinlikle yasal olmayan bir şey olmadığını bilmenizi isterim, evinizde bu otun kırıntısı dahi yakalandığı takdirde sizde bulundurmaktan yargılanırsınız bilginiz olsun.

Konu TCK 5237 sayılı kanunun 190. maddesi gereğince kapatılmıştır.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis ve bin günden onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak ülke içinde satan, satışa arz eden, başkalarına veren, sevk eden, nakleden, depolayan, satın alan, kabul eden, bulunduran kişi, on yıldan az olmamak üzere hapis ve bin günden yirmibin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.(1)(2) (Ek cümle: 18/6/2014 – 6545/66 md.) Ancak, uyuşturucu veya uyarıcı madde verilen veya satılan kişinin çocuk olması hâlinde, veren veya satan kişiye verilecek hapis cezası on beş yıldan az olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…