- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Sigara bile bagimimlik yapiyorda esinizin kullandığı herneyse omu yapmayacak Allah aşkına bu kadar saf olmayın esiniz bulmak istediği için buluyorAnladım nerelerde satılır ki sordum bana diyor ki bakkal dan bile alırsın istersen adamın olsun yeter falan
Pahalı mıdır bu ara çok fazla para harcıyor
Büyük ihtimal esrarBöyle konu açmak yasak mı bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun eşim geçen gün arabasında bi pakette ot gösterdi bana zararsız ama sigaradan daha ağır
arkadaşlarıyla buluşmaya giderken götürdü bu otlardan bilgisi olan var mı ?
katılmadan edemedimBu konuyu buraya açma nedeniniz fiyatı galiba
Müge anlı da bir Zeynep Ergül vardı sanki biraz onun hikayesine benziyor durumunuzResim çekmedim malesef ama çay gibi kokuyordu kokladım hatta kızdı ne kaldırıyorsun bunları görseler bizi içeri alırlar diye ama bana mı dedi öyle bilmiyorum bazen sallamayı sever
Enfi mi acabaGoogle ye yazınca kenevir çıkıyor o bağımlılık yapıyor bildiğim ama bu öyle değilmiş
Mesajınız da iyi reklam içerikli yazmışsınız da zararlı bir maddeyi en aşağı indirgemeye çalışmanız başlı başına hata zararsız sa neden yasaklı pekiEki Görüntüle 2683908
Kekiğe benziyorsa, tomurcukları varsa es..rdir .
Es..r içenler aslinda zararı olmadığını, bir tarla kenevirin bir hektar orman kadar oksijen ürettiğini, eskiden devlet tarafından desteklenirken dış güçler tarafından yasaklandığını,pek cok ülkede serbest olduğunu ,doğal ve zararsız oldugunu- şamanlik tarihinden beri insanların rahatlamak için kullandığını söylerler. Bu argüman hiç değişmez, o yüzden zararları anlatmaya çabalamak boşunadır.
Benim de çevremde çok kullanan vardı bir zamanlar,hepsi de düzgün insanlardi. Asla tahmin etmeyeceğiniz -hatta sigara alkol tüketmeyen- insanların bile esrar tükettiği konusunda emin olabilirsiniz.
Kocaniza gelince... Ben de rahatsız olurdum ama bırakacağını sanmıyorum çünkü bunu zararli görmüyor ve keyifle içiyor. Üstelik bağımlı olduğunu da düşünmüyor... Yani dirdirinizdan korkup bıraktım dese bile sizden gizli yine içebilir,ruhunuz bile duymaz...
Ne denir ki?
Şahsen ben arasıra/kırk yılda bir olması kaydıyla çok ses çıkarmam es...ra. Ama her boşlukta içmeye başladıysa tahammül edemem ki zamanında aynı sebeple eski bir sevgilimi terketmiştim
Ben de günlerdir burdaki konulari görüp bunu düşünüyorum, ne kadar riskli... Hayir yarun öbür gün belki çocuğunuz olacak böyle adamlardan uyusturucu kumar bağımlılığı adama her şeyi yaptırır nasil riske arıyorsunuz bu kadar canınızi geleceğinizi...Böyle bağımlılıkları olan insanlarla nasıl evlenmeyi göze alıyorsunuz
Benmi abartıyorum bu ot çöp işlerini yahu
bile bile nasil evlenir insan.Evet biliyordum ama şimdi görünce şok oldum çünkü hiçbir şekilde rastlamadım hissetmedim
Bile bile evlenmiş ama arabada otu görünce şok olmuşbile bile nasil evlenir insan.
esinizin kullandiginda olurmu bilmem ama bazi yabanci maddeler çocuklarda bile dogustan bagimliliga yol acabiliyor diye biliyorum yanlis biliyorsam duzeltin lutfen ama bunun ihtimali bile kötü
İçeri alırlar dediyse esrardır hanımefendi.Resim çekmedim malesef ama çay gibi kokuyordu kokladım hatta kızdı ne kaldırıyorsun bunları görseler bizi içeri alırlar diye ama bana mı dedi öyle bilmiyorum bazen sallamayı sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?