- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 30
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Zararsız dediği esrar eroin gibi bağımlılık yapmıyor ama kafayı iyi yapıyormuş.Zararsız ama sigaradan daha ağır nedemek
Sigarada zaten zararlı değil mi?
Hatta kapalı alanda içilmesi yasaklanacak kadar zararlı sigaradan daha ağırsa zararını düşünemiyorum
Resim çekmedim malesef ama çay gibi kokuyordu kokladım hatta kızdı ne kaldırıyorsun bunları görseler bizi içeri alırlar diye ama bana mı dedi öyle bilmiyorum bazen sallamayı severDediğiniz Maraş otu ise sigara ile eşdeğer.
Hatta K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesinde bu otun kanserojen olduğuna dair çalışma yapılmıştı.
Resim paylaşırsanız Maraş otu mu değil mi söylerim
Satıcılık yok bekarken gençken içmiş evliyken içtiğini yeni gördüm bilmiyordum arada içiyorum dediSigara gibi tutune karistirip sarip iciyolar benim bildigim, esinizin bunu kullandigini ilk kez mi gordunuz, miktari coksa basi belaya gorebilir, satici olabilir, bence dikkatli olun
Valla bilmiyorum böyle canlı bi yeşili vardı içinde tomurcuk gibi şeylerde vardımariuahana falan mı acaba
Google ye yazınca kenevir çıkıyor o bağımlılık yapıyor bildiğim ama bu öyle değilmişMarijuanadır kesin
Yesilimtrak mı diyecektim ki, yeşil olduğunu söylemişsiniz.Valla bilmiyorum böyle canlı bi yeşili vardı içinde tomurcuk gibi şeylerde vardı
Siz internette bulabilir misiniz fotosunuDediğiniz Maraş otu ise sigara ile eşdeğer.
Hatta K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesinde bu otun kanserojen olduğuna dair çalışma yapılmıştı.
Resim paylaşırsanız Maraş otu mu değil mi söylerim (ilk mesajda paylaşın, bilenler yorum yapar)
Anladım nerelerde satılır ki sordum bana diyor ki bakkal dan bile alırsın istersen adamın olsun yeter falanYesilimtrak mı diyecektim ki, yeşil olduğunu söylemişsiniz.
%90 Maraş otu, kafa yaptığı doğrudur.
Alenen satılır.
Siz internette bulabilir misiniz fotosunu
Ama toz gibi değildi çay gibiydi.Yesilimtrak mı diyecektim ki, yeşil olduğunu söylemişsiniz.
%90 Maraş otu, kafa yaptığı doğrudur.
Alenen satılır.
Zararı var mıdır sarmak için kağıtta almıştı
Çeşitli büyüklüklerde olur.Ama toz gibi değildi çay gibiydi.
Yukarıdaki mesajda yazdığım gibi çalışma yapılmıştı bu ot üzerine, kanserojen olduğun kanıtlanmıştı.Zararı var mıdır sarmak için kağıtta almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?