Zavallı Bir Kardeşimiz İçin...

Ya hu patron nasil biriyle birseye zorlayabilir?

Ustelikte yurt disinda.

Kiz kendisini kullanmalarina izin vermis.

Patron buna su adamla gidip yemek yiyeceksin ben o adamdan para aldim dediginde niye polisi aramamis?

Niye bagirip cagirip is yerini terketmemis?

Hadi diyelim yapti ama pisman niye hala o is yerine gidip o patronla calisiyor?

Bence kiz ne zavalli ne baska birsey.

Universite oku olmaz.

Turkiye ye dön olmaz.

Is degistir yok begenmedim baska isleri.

Bana alan razi satan razi gibi geldi.

Arada vicdan yapiyordur sadece.

Bence uzak durun.

2 saatte tanıdiginiz insana guvenmeyin.

hatta arkadaş ayağına bence sizi bile ayartmaya çalışir bu bi süre sonra bi amacı var hala cozebilmis degilim her yuzsuzlugu beklerim bile isteye gitmiş kendini savunabilecegi bi sürü kurum var yani... inamayin ya neresi zavalli çakal bunlar çakal ben muhattap bile almam bi arkadaşıma da işyerinde samimi olmadığı kadın sır vermiş işyerinden birinden hamile kaldığını aldirmak için son evre de olduğunu ve para olmadığını söylemiş adamda vermiyormus bizimkinden borc İstemis.arkadaşm cevreden duymuş sevgili olmadığı kimse kalmamış işyerinde tabiki arkadaşım para falan vermedi ayrıca engelledi onu telefonundanda...

Yarın ortaya çıktığında bu durum , "x ablada biliyordu " derse ne yapacaksınız ?
Bunu hiç düşünmemiştim...ama sabah gördüm onu meğerse amcasının iş arkadaşına nişanlayacaklarmış... "bu olaylar hiç olmamış gibi davranıp unutacağım"dedi.bir de yapay bi ameliat gibi bir şeyler söyledi anlamadım bir şey.

Bu kız seni de icinde bulunduğu duruma çekmeye çalışıyor dikkat et bir insan bu kadar saf olamaz ailesi de saf diyorsun kızı bitirirler demişsin önce valla safsa birşey olmaz o kıza olursa da kendi akılsızlığından olur

Başlığı görünce bende mazlum yardıma muhtaç birine yardım isteniyor sandım :işsiz:
Zerre kadar acınacak bi yanı yokmuş meğer 'zavallı kardeşimiz (!) 'in.

Back
X