Canım direkt programımın fotosunu ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 981915
Cicibebe1 2 yazan günde 3 kase olduğundan takip etmek için yiyip yemediğimi:)
Fındık 1 kase
Balıkyağı 1 kapsül supradyn de öyle (saçlarım için balıkyağı, vitamini de doktor kullanmamı önermişti kilo almaya bir etkisi olduğunu sanmıyorum bunların:)
Toz içecek keçiboynuzu tozunu dolu dolu bir tatlı kaşığını süte katıp içtim
Pekmez1 2 de 2 yemek kaşığı olduğundan o şekilde yazdım:)
48.100 olarak başladım ve bugün bu yoğun programı bırakmama rağmen 50.300 gramım:)
hmmmm maalesef hıc yemedıgım ve yiyecegımı dusunemedıgım seyler.sen bunları gun ıcerısın de mı tukettın
Kızlarr Tahin pekmez ile kilo alan var mı aranızda varsa nasıl uyguladınız?
YARINDAN İTİBAREN;
akşamları yatmadan cici bebe büskivisi ile mama yapıp sabah kahvaltıdan sonrada bir çay bardağının yarısını su ile yarısını pekmez ile karıştırıp içeceğim... Ve tabi normallde yediğimden daha fazla yemeğe çalışacağım
15 günde 3 kilo kesin herhalde bayıldımm haydi gelin beraber deneyelimm
İnsallah alırız kılocuklarıı
Evet canım ama ne yazık ki hiçbir çaba sarfetmeden de kilo alamıyoruz ben de bayılmıyorum, kilo almak benim için daha önemli şu an istediğim kiloya ulaşana kadar
gaza getirdiniz ben de başlıyorum :) kaç gündür başlıcam hep erteledim. yeter artık.
Kızlar ya size bişi sorucam hala su suprd...n ve sprk..n ilaçları satılıyor mu?
Ve reçeteli mi :26:
Evet canım ama ne yazık ki hiçbir çaba sarfetmeden de kilo alamıyoruz ben de bayılmıyorum, kilo almak benim için daha önemli şu an istediğim kiloya ulaşana kadar
İlaç tavsiyesi yasakkkkkSuprad..reçetesiz paralı,siprk..reçeteli..herkese bol KİLOLARRR
:)Birde bol soslu makarnayı deneyin her gece
canım su sipeaktinide kullanmak istiyorum hala satılıyormu o ilaç acaba? :2:
Canim bekmez kilo aldırırmı ???Kızlarr Tahin pekmez ile kilo alan var mı aranızda varsa nasıl uyguladınız?
YARINDAN İTİBAREN;
akşamları yatmadan cici bebe büskivisi ile mama yapıp sabah kahvaltıdan sonrada bir çay bardağının yarısını su ile yarısını pekmez ile karıştırıp içeceğim... Ve tabi normallde yediğimden daha fazla yemeğe çalışacağım
15 günde 3 kilo kesin herhalde bayıldımm haydi gelin beraber deneyelimm
İnsallah alırız kılocuklarıı
Benide bu düşündürüyır nakadar içeçeğimi bile bilmiyorumgerekli motivasyonum yokbebe bisküvisi yiyorum ama şu pekmez olayına alışamadım hangi öğün aralığında içiyorsunuz kızlar?
Benide bu düşündürüyır nakadar içeçeğimi bile bilmiyorum
Ben günde en az 2 yemek kaşığı canım:)
Çayla içsem kilo alırmym acaba? :125:
hayatım boyunca hep zayıp oldum kemik torbasıydı adımbunda 4 yıl önce 43 kilocuktum ölüyodum bildiğiniz
sonra aşık oluverdim6 8 ayda mutluktan ve söz vermemden dolayı zorlanarakda olsa kilomu aldmm kaç kilomuu 55 oldummmmmmmmm
yapılması gereken bol mutluluk
ve yemek bolllllllllll yemek böyle midenize azcıkk tıkanana kadar yiyinzamanla genişlioo bir bakmışsınız hapur hupur yiyosunz
ketçap mayonez sevenlerin işi daha iyi tavuğa sıkınnnnnn patatese köfteye dürüm yapın turşular ımmmmmmmm
sonra bol peynir yiyin aklınza geldikçe devamlı atıştırın peynir fındık ceviz meyve
pilavcığın üstüne koyunn musakkayı birde bol ayrann ohh
çay demir emilimini engelliyor canım daha da kansızlık yapıyor pekmezin faydsını engellemiş olursun çayla içeceğine iki yemek kaşığını peşpeşe yiyip bol bol su iç üstüne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?