Zayıf Arkadaşlarım Gelin Beraber Kilo Alalımmm

hmmmm maalesef hıc yemedıgım ve yiyecegımı dusunemedıgım seyler.sen bunları gun ıcerısın de mı tukettın

Son düzenleme:
hmmmm maalesef hıc yemedıgım ve yiyecegımı dusunemedıgım seyler.sen bunları gun ıcerısın de mı tukettın

Evet canım ama ne yazık ki hiçbir çaba sarfetmeden de kilo alamıyoruz ben de bayılmıyorum, kilo almak benim için daha önemli şu an istediğim kiloya ulaşana kadar

Bende baslicam kizlar bnde 54 kiloydum sonra kili verdim simdi 49 kiloyum eski kotlarimin icine girmem kazim yaza kadar

Evet canım ama ne yazık ki hiçbir çaba sarfetmeden de kilo alamıyoruz ben de bayılmıyorum, kilo almak benim için daha önemli şu an istediğim kiloya ulaşana kadar

aman alan almıs valla alan da memnun satan da ben de sorun yapmıyorum nısanlım da o yuzden hıccc ugrasam kıskıskıksıs sNA KOLAY GELSIN CANM

gerekli motivasyonum yok bebe bisküvisi yiyorum ama şu pekmez olayına alışamadım hangi öğün aralığında içiyorsunuz kızlar?

Canim bekmez kilo aldırırmı ???

kızlar bu cicibebe hakkaten aldırıyo cok arastırdım ben nette sonra denemeye karar verdım on gun bazı aksalar yemedım ama sonuc 2 kılo bu ara aksattım ama bu aksam devammm .mıdem bulanıyor yıyemıyorum cok tatlı dıyenlere ben kızım bebek kken ona yapardım tadı da harıkadır eşim bile mama yapmiyormusun bu aksam bıraz da bana getır dıyor .İçine oncelıkle muz koyun sut soguk olsun ve içine ewde hangi meyveden warsa damak tadınıza kalmıs ben elma ve su devecı armutu denılen yumusak sarı armutlardan atıyorum yazın seftalıde olursa off offf offf ama muz mutlaka olmalı cicibebenın tadını o bastırıyor bunların hepsını elme ve armutu seftalıyı kabugunu soymadan blendırdan gecırın her gittigim yere goturuyorum ordakılerde bayılıyo tatlı nıyetıne hepinize bol kılolar

tebrık ederım bende almak ıstıyorum 44 kıloyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…