Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

Sormasi ayıp kilo kaç?

Boyum 1.56 kilom 49.. 36 beden oluyo üstüme.. bi de spora taktım bu ara 34 beden oldum artık.. valla pizza dahil börek falan hamur işlerini çok severim yaparım da yerim de.. ama ya bir ya iki öğün yiyorum bi de kıpırdağım pek oturmayı sevmiyorum.. akşamları çerez cips falan kaçak da oluyo arada ama çok değil.. bazen çok iştahlı oluyorum bazen iştahım kaçıyo bi şey yiyesim gelmiyo sanırım ondan kilom pek oynamıyo

bu arada zayıfların çoğu iştahlı değilmiş, ben çok severim hamurişi kızartma vs. ama dikkat ediyorum, etmezsem hemen kilo alıyorum (bknz. hamilelik ) mesela akşam canım patates kızartması istedi diyelim, onu asla akşam yemiyorum, kahvaltıda kızartıp yiyorum, sonra en az 40 dk tempolu yürüyorum ve o günün kalanı dikkatli geçiriyorum.
bi de sosyal yiyiciyim, arkadaşlarım sinir oluyor, buluşmalarımızda onların 2 katını yiyorum, şunun yediğine bak kilosuna bak diye sövüyorlar, bilmiyorlar tabi üstüne kaç gün nasıl besleneceğimi

Taş olucan taş, nimet onlar Annenin baklavasının tadına bakılmaz, bir de utanmadan aklıma gelmedi mi denir? Zor görürsün sen o baklavadan tekrar

Kahvaltısız asla olmaz diyenlerdenim, mutlaka dolu dolu kahvaltı yaparım. Bazen tost, bazen omlet, bazen ev yapımı poğaça, öğlen arası belli olmuyor. Çoğunlukla öğlen arasını dışarıda yeriz eşimle. Aklınıza gelen herşey olabilir. Öğlenden sonra illa bir atıştırmalığım var, mini kekler, browni veya çikolata, akşam yemekleri de önemlidir ailemiz için. Çorba,ana yemek (etli), pilav veya makarna olur. Haftanın 2-3 akşamı mutlaka sütlü tatlımızda vardır. Hafta sonu kahvaltı sofrasında mutlaka börek, poğaça veya kek olur.

Düzeltme....Arkadaş sporu da sormuş, her akşam 1 saat koşuyorum :) Hafta sonları da yüzüyorum..

Son düzenleme:
sadece elmamıı hep hayalimdir şöyle kilo alamayan biri olsam vaktimin %80 i yemek yemekle geçerdi dışarıda yemediğim yer bırakamzdım kıymetini bilin yahu

inann hiççç öyle olmuyorrr çok kötü bişe iştahsızlık 1 hafta ayı gibi yerim diğer hafta tık yok yer değişebiliriz tatlım sıkıntı olmaz benim için fazla kilon varsa onlarıda alabilirm kendime

bende 2 günde bi saat spor yapmaya çalışıyorum ama vücut ağrım çok ağrıyor. her akşam bi saat nasıl koşuyorsunuz. koşu yapmadan önce birşeyler yiyor musunuz. bende günde bi spor yapmaya çalışıyorum ama başaramadım daha

Kahvaltıyı asla es geçme.
Un,şeker ,tuz hayatımda yok.
Sadece tuz zaafım var.
Tatlı, hamur işi, kızartma hiçç sevmem.
Bin yıl yemesem aklıma gelmez.
Çikolatadan nefret ederim.
Paketli gıda ve fasfood tüketmem.
Pirinç pilavı yemem.
Asitli içecek sevmem.
Bir ara kola bağımlısıydım.Bırakınca farkedersin ne kadar zararlı.

ay keşke olsa tablom resmin altında mevcut bende vermeye çalışıyorum 10 kilocuk.. bi gitsin 10 tane fast foodcuya gidicem aynı gün 57 kilo en son lisedeydi bende :)

Kilo alamiyorum ben ya yesemde ama mide kuculdu diye sanirim:) ama dikkat ediyorum da hayatim.boyumca hep yurumusum ben 6 km 10 km farketmez cogu insan yurumeye useniyor sonra gelsin kilolar belkide buyuzden metabolizmamda hizli

yahu gerçekmisiniz valla iradenize hayran kaldımm

Peki genelde ne yersin?

Akşam 7'de yemeğimi yiyorum. Çocuklar saat 9-9,5 da yatınca 10 gibi başlıyorum...Bazen sabahları duruşmam olmuyor kahvaltı öncesi koşuyorum...Tabi ki arada ihmal ettiğim oluyor, misafirim oluyor yada bizim gideceğimiz yer oluyor. Ama genel olarak her gün 1 saat koşmaya ayırıyorum. Fazla yüklenmeden tempolu yürüyüşlerle başlamak gerek.

173 boyum. 64 kiloyum daha iki gün önce 65 dim kilo veriyorum :) abur cuburu kestim veriyorum. Çikolata cips kola bana yaramıyor anında ödem yapıyor. Onları yemiyorum. Sabah 7 de kahvaltı yaptım arada bir elma yedim. Şimdi yemek yedim. Pilav yok. Makarna yok. Kepek ekmegi var

benim enerjimde sıkıntı var. kahvaltı öncesi 1 kere denedim çok kötü olmuştum. aslında bende birden değil yavaş başlayıp arttırıyorum. hergün kaldıramıyo bünyem sanırım

Arkadaşım çok saçma bir konu açmışsınız ne alaka zayıflar ne yiyor ne içiyor öyle şey mi olur. Bir kere herkesin metabolizması farklıdır. Ben zayıfım kilo alamam ama benim doyduğum miktarla sen doymayabilirsin ya da senin metabolizman az bile yesen onu yakmıyordur ve kilo alıyorsundur her bünyeye göre değişir öyle herkes başkasının yemesine göre yiyip kilo verse diyetisyenlere ne gerek var. Ben burada yediklerimi yazsam ay onunla doyulur mu dersiniz mesela ama bana yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…