Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

bitek kızartmaya bayılırım onun harıcınde hıc bırını bende sevmem 58 kiloyum

meyvelerin hepsinde şeker (fruktoz) var o yüzden hepsinin fazlası kilo aldırır, 1 porsiyonu geçmemek lazım (porsiyon ölçüleri google da var) en masumları çilek, en ağırları muz kiraz ve incir.
fruktozun etkisini biraz azaltmak için meyveleri proteinlerle birlikte tüketebilirsiniz (yoğurt, süt, ayran en idealleri)

Bende özenliyimdir aslında yediklerim konusun da
ama zararlı tüm besinleri severim
Kola mesela içmeyeli yıllar oldu belki
ama o açtığında böyle pıss diye bir ses çıkıyor yaaa
hele kola kokusu
Kızartmalar, börekler, pogaça, pasta, çikolata..
Tüketmemeye çalışıyorum ama her zaman da karşı
koyulmuyor yanii, bu da can sonuçta

Şuan mantı hamuru tarifi yazdım akşam yapmaya çalışıcam
özlemişim

Vallaha gerçeğim.
İrade benim göbek adım.

valla insanın hiç mi nefsi olmaz yahuu en çokta çikolataya şaşırdım

bence deee

Di mi yaw, ben hala algıda sorun yaşıyorum, nasıl sevilmez diye... Bence arkadaş kabuklu patatesi elma dilim yaptıktan sonra, biberiye katıp fırında kızartıp, sonra mayoneze bandırmamıştır ömrü hayatında.

Hamarat hatun, bir de iş dönüşü mantık açacak demek

Fırında patatese bende bayılırım,
Genellikle de kumpir yaparız azıcık yağ, üstüne kaşar..
İçine de allah ne verdiyse :))
Eşimin kilo problemi yok metabolizması sağlam
ama benim öyle değil.
Ben bu tarz şeyler tükettiğim de dikkat etmezsem alırım kilo.
Onun için 1 gün yiyorsam 3 gün dikkat ediyorum. Rutin oldu :)

Mantı ne ki dün akşam da köfte yaptım,
oğlum için ayrıca sulu köfte.
Ama bir sor niye yapıyosun bunları.
Sigarayı bıraktım 1 hafta oldu,
meşgale lazım bana, bende buzluk dolduruyorum
koca ve çocuk yesin diye

Adamda ki şansa bak. Hem hızlı bir metabolizması hem de sigarayı bırakınca kuruyemiş ve sakıza sarmak yerine, kocasına buzluk dolduran bir hatunu var

boğazımda hiç durmaz benım ofiste masa bası çalışıyorum süreklı atıştırıyorum calısırken.Mesela bugun sabah ayran ıctım sadece oğlen burger kıng yedim ama junıor menu. aksam eve gidince annem ne yaptıysa onu yerim.aralarda da butun gun salatalık erik çiğ kaju çiğ badem yedim genelde de böyle besleniyorum.

Bu arada hamburger yerken yediğim ekmek dışında hiç ekmek ağzıma sürmem sevmiyorum ekmeği. mayonez, ketçap, peynir kola tadının nasıl olduğunu bile bilmem. bol limonlu çiğ sebzelere bayılırım tatlı sevmem tek zaafım aşırı tuz tüketimi

shapes devam mı? cok kıskanıyorum senıı yaaa

Zorla aç kalamamak içim yerim suyu severim en çok onu içerim diğer meşrubatlarda iyidir ama genel olarak yaptığım ne spor var ne bişey ekmek az yiyorum sanırım bazende tıka basa yerim her saat başı elimde atıştırmalık bişey olur... 1.56 ya 42 kiloyum

Bol su içmek ... Akşam yemeklerinde az az yemek uzun zamandır beslenmeye dair dikkat ettğim 2 sey bunlardı.. Şimdi hamileyim gerçi ne bulursam götürüyorum ama dediğim gibi yaparak kilom hep sabitti zaten bir zaman sonra bu alışkanlık oluyor akşamları çok yiyemez oluyorsunuz ya da vücut az su içince su arıyor gibi ..

Adamda ki şansa bak. Hem hızlı bir metabolizması hem de sigarayı bırakınca kuruyemiş ve sakıza sarmak yerine, kocasına buzluk dolduran bir hatunu var

Ya işte ama o ne diyor biliyor musun?
Sigarayı bıraktın
kendin yemiyorsun ama dolabı dolduruyorsun..
Kim yicek bunları
Sen hem sağlıklı hem fit olacaksın
ben?
Ne ayaksın sen
beni önden göndermeye çalışmaları bunlar dil mi

Nankörlükte zirve onun

ha ha sesli güldüm valla!! Sen de kafa nasıl çalışıyor, sinsiii diyeydin
Yemesin, ben bir hafta sonu gelir, yüklenirim sizin buzluğu. Ramazanda yaklaşıyor zaten, süper olur

ha ha sesli güldüm valla!! Sen de kafa nasıl çalışıyor, sinsiii diyeydin
Yemesin, ben bir hafta sonu gelir, yüklenirim sizin buzluğu. Ramazanda yaklaşıyor zaten, süper olur

ya zaten amacım yine kendi hayatımı
kolaylaştırmak,
sonuçta el altında hazır yada pratik bir şeyler olduğu
zaman yine bana kolaylık olarak geri dönüyor.
Buzlukta yada dolapta bu tarz şeyler olduğun da
eşim de kendi çıkarır hazırlar
benden beklemez
hazırlayayım da önüne koyayım diye.

Dediğin gibi ramazan geldi,
bunun sahuru var, iftarı var.
işten yorgun argın gelip yemek hazırlamak ramazan ayında cok zor
kolum kalkmıyor zaten.

Bir şeylere dadanıp yemek içmek
hem kilo olarak döner hemde sağlıksız :)
Bu şekilde hem oyalanıyorum dikkatim dagılıyor
hemde hobi gibi uğraşmak hoşuma gidiyor
keyif alıyorum.

Konuyu çok dağıttım galiba kaçtım ben

Balık etliydim şimdi zayıfladım 10 kilo verdim 5 ayda Günlük düzenim zayıflasam bile aynı şekilde devam ediyor sağlıklı beslenmeyi kendi düzenim haline getirdim arada kaçamaklar yapıyorum tabi ki ama ana temalar şaşmıyorProtein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum

Sabah; 1 kupa süt içine yulaf ezmesi ve tarçın ekleyerek içiyorum ya da haşlanmış yumurta beyaz peynir salatalık tarzı yiyip işe geliyorum.

Öğle; İş yerinde ne çıkarsa makarna ve pilav yok ayrıca bütün gün ekmek yemiyorum sabah ki yulaf lif ihtiyacımı karşılıyor ve ekmeğe gerek kalmıyor.

Akşam; Hafif atlatmaya çalışıyorum sebze, et, tavuk, balık ağırlıklı pişirmeye çalışıyorum sonrasında bazen abur cubur kaçırdığım oluyor ama bütün gün dikkat ettiğim için pek fark etmiyor.

Ara öğünlerim vardır sabah kahvaltıdan sonra 1 kupa yeşil çay öğle yemeğinden sonra 1 kupa şekersiz sade nescafe bazen yanına çerez ya da meyve şeklinde Günde en az 1,5 - 2lt su içerim bilgisayar başında yanımdadır şişem.

Şekeri hayatımdan çıkardım çayı kahveyi hep şekersiz içerim tatlılarda meyvelerde aldığım kadar tatlı yerim sadece. Meyveleri gündüz ya da erken saatlerde tüketmeye çalışırım. Ekmek hayatımdan çıktı ekmek yerine yemek yanına yoğurt , salata , ayran gibi şeyler ekledim.

Börek, poğaça hayatımda çok nadir var hamur işleri arada kaçamaklarım sadece

Günlük en az yarım saat yürümeye çalışıyorum diyetteyken cardio tarzında sporları yapardım şimdi sıkılaşmak için pilates yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…