- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yemiyorum, iradeliyim kısmını anlarım da, bir insan nasıl patates kızartması sevmez, hadi onu sevmedin çayın yanında kekin ne düşmanlığını gördün? O da olmadı, şöyle sıcacık boşnak böreği, pizza, sufleeeMayalı hamur kızartmasııı
Nasıl birinden biri sevilmez ya. Ben de arkadaşın varlığını sorguluyorum şu an. @pinoli sen aslında yoksun
cvbı bende ariyorum karpuz hastasiyim resmen:) zayıflatir diye biliyorum karpuz diyeti çikmiştir bi yerlerde okumuşum...Karpuz kilo aldırır mı sizceeee
Kader utansın; acısı, tatlısı, ekşisi, tuzlusu, hepsinin gönlümde ayrı yeri var.bitek kızartmaya bayılırım onun harıcınde hıc bırını bende sevmem 58 kiloyum
Karpuz kilo aldırır mı sizceeee
cvbı bende ariyorum karpuz hastasiyim resmen:) zayıflatir diye biliyorum karpuz diyeti çikmiştir bi yerlerde okumuşum...
Yemiyorum, iradeliyim kısmını anlarım da, bir insan nasıl patates kızartması sevmez, hadi onu sevmedin çayın yanında kekin ne düşmanlığını gördün? O da olmadı, şöyle sıcacık boşnak böreği, pizza, sufleeeMayalı hamur kızartmasııı
Nasıl birinden biri sevilmez ya. Ben de arkadaşın varlığını sorguluyorum şu an. @pinoli sen aslında yoksun
Vallaha gerçeğim.
İrade benim göbek adım.
bence deeeYemiyorum, iradeliyim kısmını anlarım da, bir insan nasıl patates kızartması sevmez, hadi onu sevmedin çayın yanında kekin ne düşmanlığını gördün? O da olmadı, şöyle sıcacık boşnak böreği, pizza, sufleeeMayalı hamur kızartmasııı
Di mi yaw, ben hala algıda sorun yaşıyorum, nasıl sevilmez diye... Bence arkadaş kabuklu patatesi elma dilim yaptıktan sonra, biberiye katıp fırında kızartıp, sonra mayoneze bandırmamıştır ömrü hayatında.Bende özenliyimdir aslında yediklerim konusun da
ama zararlı tüm besinleri severim
Kola mesela içmeyeli yıllar oldu belki
ama o açtığında böyle pıss diye bir ses çıkıyor yaaa
hele kola kokusu
Kızartmalar, börekler, pogaça, pasta, çikolata..
Tüketmemeye çalışıyorum ama her zaman da karşı
koyulmuyor yanii, bu da can sonuçta
Şuan mantı hamuru tarifi yazdım akşam yapmaya çalışıcam
özlemişim
Di mi yaw, ben hala algıda sorun yaşıyorum, nasıl sevilmez diye... Bence arkadaş kabuklu patatesi elma dilim yaptıktan sonra, biberiye katıp fırında kızartıp, sonra mayoneze bandırmamıştır ömrü hayatında.
Hamarat hatun, bir de iş dönüşü mantık açacak demek
Adamda ki şansa bak. Hem hızlı bir metabolizması hem de sigarayı bırakınca kuruyemiş ve sakıza sarmak yerine, kocasına buzluk dolduran bir hatunu var
Fırında patatese bende bayılırım,
Genellikle de kumpir yaparız azıcık yağ, üstüne kaşar..
İçine de allah ne verdiyse :))
Eşimin kilo problemi yok metabolizması sağlam
ama benim öyle değil.
Ben bu tarz şeyler tükettiğim de dikkat etmezsem alırım kilo.
Onun için 1 gün yiyorsam 3 gün dikkat ediyorum. Rutin oldu :)
Mantı ne ki dün akşam da köfte yaptım,
oğlum için ayrıca sulu köfte.
Ama bir sor niye yapıyosun bunları.
Sigarayı bıraktım 1 hafta oldu,
meşgale lazım bana, bende buzluk dolduruyorum
koca yesin diye
Fırında patatese bende bayılırım,
Genellikle de kumpir yaparız azıcık yağ, üstüne kaşar..
İçine de allah ne verdiyse :))
Eşimin kilo problemi yok metabolizması sağlam
ama benim öyle değil.
Ben bu tarz şeyler tükettiğim de dikkat etmezsem alırım kilo.
Onun için 1 gün yiyorsam 3 gün dikkat ediyorum. Rutin oldu :)
Mantı ne ki dün akşam da köfte yaptım,
oğlum için ayrıca sulu köfte.
Ama bir sor niye yapıyosun bunları.
Sigarayı bıraktım 1 hafta oldu,
meşgale lazım bana, bende buzluk dolduruyorum
koca ve çocuk yesin diye
Adamda ki şansa bak. Hem hızlı bir metabolizması hem de sigarayı bırakınca kuruyemiş ve sakıza sarmak yerine, kocasına buzluk dolduran bir hatunu var
shapes devam mı? cok kıskanıyorum senıı yaaa
of evet ama bırakam dusuncesı kafamdan hıc çıkmıyor. bicesaret gelsinde yine denemeye baslıcam.Devam canım :=)
Sen pes ettin dil mi
Ya işte ama o ne diyor biliyor musun?
Sigarayı bıraktın
kendin yemiyorsun ama dolabı dolduruyorsun..
Kim yicek bunları
Sen hem sağlıklı hem fit olacaksın
ben?
Ne ayaksın sen
beni önden göndermeye çalışmaları bunlar dil mi
Nankörlükte zirve onun
ha ha sesli güldüm valla!!Sen de kafa nasıl çalışıyor, sinsiii diyeydin
Yemesin, ben bir hafta sonu gelir, yüklenirim sizin buzluğu. Ramazanda yaklaşıyor zaten, süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?