- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Diyetisyenle kilo verdim. Artık zayıf bayan denince üstüme alınabiliyorum çok şükür. Sabah 9 da kalkarsam 2 bardak su kahvaltı yapıyorum. Yaz geldi malum domates yeşillik ile bol salata. 1 dilim beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 kaşık reçel veya5 zeytin. Yada 1 kaşarlı tost ve salata yiyorum. Eğer 7:30 da kalktıysam oğlumun okulu için sabah yine2 bardak su 2 galeta yiyorum evden çıkmadan dönüşte aynı kahvaltıyı yapıyorum yine su ile başlayarak. 11 de bir sütlü şekersiz nescafe 1 kaşık kuruüzüm tabi oncesinde2 bardak su. Öğlen sebze yemeği yoğurt 2 dilim ekmek veya balıkızgara veya fırın bol salata ile iki dilim ekmek. 3 buçuk ta ister 2 dilim baklava veya 1 şekersiz nescafe ile yarım paket diyet şekerli bisküvi veya 1 bardak ayran 2 galeta tabi öncesinde su. 6:30 yine su ile başlayıp bir büyük but veya 4 köfte veya 6 kaşık sebze veya balık yiyorum. 9:30 bir orta boy meyve canım çok cips vs ister ise diyet baharatlı kraker yarım paket. Sade nescafe ve sekersiz çay gün içinde istediğim kadar tuletebiliyorum.Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
benim enerjimde sıkıntı var. kahvaltı öncesi 1 kere denedim çok kötü olmuştum. aslında bende birden değil yavaş başlayıp arttırıyorum. hergün kaldıramıyo bünyem sanırım
36 38 giyorum iki cocugum var normal kilom herşeyi yiyorum maşallah dikkat etmem kilo almadım bu zamana kadar ama bir yandan da korkmuyorum değil sismanliycam diyeSlm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
spordan sonra sütü soğuk mu içiyorsunuz ılık mı. spordan sonra bi süre süt içtim. sonra faydası yok şişmanlatıyo diye vazgeçmiştim. geri başlayayım bari teşekkür ederim :)Daha önce bir spor salonu üyeliğim vardı,planlı olarak spor yapıyordum. Orada ki spor hocası bana "asıl spor 2 günde 1 yapılır "demişti.. Bence kendinizi zorlamayın,2 günde 1 de yeterlidir. Bir de mutlaka spor sonrası 1 bardak süt içerim. Süt, sporunuzun bitmesine rağmen uzun bir süre daha metabolizmayı spor yapıyormuşcasına çalıştırmaya devam eder,bilginiz olsun.Soğuk sütün içine tarçında ilave edebilirsiniz.
spordan sonra sütü soğuk mu içiyorsunuz ılık mı. spordan sonra bi süre süt içtim. sonra faydası yok şişmanlatıyo diye vazgeçmiştim. geri başlayayım bari teşekkür ederim :)
cinsin ne gadanda güzelmiş keşkem benim olsaetrafım yıllarca beni kilo almıyorum diye dövmek istedi. ne yapıyorsun bizede söyle derlerdi. ve ben bildigin hayani bir şekilde yemek yerdim. öyle böyle degil ama, gece uyanıp sofra kurup yiyip uykuya kaldıgım yerden devam ederdim... herhangi bir saglık sorunundan mı oluyor diye de bir cok kere test-tahlil vs. yaptırdım. sonuc cinsin bu dediler.
10 yıl oldu 45 kilo evlendim. sonra 45-48 arası gittim geldim. neeee zaman tüp bebek yaptırdım alınan ilaçlar yüzünden 48 kilodan 58 e cıktım. ( 3 ayda en az yemek yedigim sürecte ) şimdi diyetle 50 yim. az yiyiyorum. alkali su içiyorum.
eskiden beri az hareketli biri degildim. yürümeyi cok severim. yürüyerek gidebilecegin her yere giderim..
he ya.. kilo almak için ugraştım. lisede 43 kiloydum. ruzgarda ucutugmu bilirim. kimi kilo almaya calışır kimi vermeye....cinsin ne gadanda güzelmiş keşkem benim olsa
Slm herkese
Simdiden tesekkurler
yahu gerçekmisiniz valla iradenize hayran kaldımm
Vallaha gerçeğim.
İrade benim göbek adım.
Kahvaltıyı asla es geçme.
Un,şeker ,tuz hayatımda yok.
Sadece tuz zaafım var.
Tatlı, hamur işi, kızartma hiçç sevmem.
Bin yıl yemesem aklıma gelmez.
Çikolatadan nefret ederim.
Paketli gıda ve fasfood tüketmem.
Pirinç pilavı yemem.
Asitli içecek sevmem.
Bir ara kola bağımlısıydım.Bırakınca farkedersin ne kadar zararlı.
yahu gerçekmisiniz valla iradenize hayran kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?