Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

Diyetisyenle kilo verdim. Artık zayıf bayan denince üstüme alınabiliyorum çok şükür. Sabah 9 da kalkarsam 2 bardak su kahvaltı yapıyorum. Yaz geldi malum domates yeşillik ile bol salata. 1 dilim beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 kaşık reçel veya5 zeytin. Yada 1 kaşarlı tost ve salata yiyorum. Eğer 7:30 da kalktıysam oğlumun okulu için sabah yine2 bardak su 2 galeta yiyorum evden çıkmadan dönüşte aynı kahvaltıyı yapıyorum yine su ile başlayarak. 11 de bir sütlü şekersiz nescafe 1 kaşık kuruüzüm tabi oncesinde2 bardak su. Öğlen sebze yemeği yoğurt 2 dilim ekmek veya balıkızgara veya fırın bol salata ile iki dilim ekmek. 3 buçuk ta ister 2 dilim baklava veya 1 şekersiz nescafe ile yarım paket diyet şekerli bisküvi veya 1 bardak ayran 2 galeta tabi öncesinde su. 6:30 yine su ile başlayıp bir büyük but veya 4 köfte veya 6 kaşık sebze veya balık yiyorum. 9:30 bir orta boy meyve canım çok cips vs ister ise diyet baharatlı kraker yarım paket. Sade nescafe ve sekersiz çay gün içinde istediğim kadar tuletebiliyorum.

Öğlen ler için kacamaklarım bazen 2 lahmacun bol yesillik ile. Yarım ekmek döner. Hamburger ayran bol salata ama patates kızartması kola yasak.1 adana durum. 1 ciğ köfte durum vs diye gidiyor. Eğer bunu yediysem akşam yemeği ve ertesi gün öğlen ve akşam sadece balık veya sebze yiyorum.

Sebze dediysem en fazla dolu dolu6 kaşık. 1 kilo ya 2 kaşık yağ ile pişecek. Balık sınırsız ama ızgara veya fırında yağ ekenmeyecek. Patates yok. Her ana öğün2dilim ekmek var fakat1 kase çorba icecekseniz1 dilim ekmeği iptal ediyorsunuz. 3 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsiniz ama ekmek yememek sartı ile. Patates kattiyen yasak arada bir iki dilim yiyorum. Spor yapmıyorum ama yapsam daha sıkı ve diri bir vücudüm olur. Böyle5 ayda14 kilo verdim hepsi yağdan

Cips,kızartma,fast food hiç sevmem ve yemem
Taze kuruyemiş yerim ,meyve severim
Kahvaltı mutlaka yaparım,peynir zeytin vs
beyaz ekmek yemem,makarna,pilav sevmem ve yemem
36-38 beden arasıyım,çok zayıf sayılmam
Bir çok kadın gibi hep kilo vermek isterim ama 30 u geçince kilo vermek çok zorlaşıyor
20 lerde 34 beden olan kızlar sizi 30 dan sonra görelim :)

46 kiloyum.sabah simit peynir,öğlen yemekhane yemeği,akşam normal ev yemeği.akşam yemekten sonra yatana kadar hiçbirşey yemem,tatlı yemem.abur cuburda yok gibi bişey.aslında en büyük etken akşam yemekten sonra başka bişey yememek bence.yatmadan yemek yiyordum daha zayıfken işe yarıyordu.

sabah yarım ekmek peynir veya bazen döner dürüm vs.
öğlen burger king veya mc donalds tarzı çok severim. çünkü hatta bazen sabahları da yiyorum akşamları da.

akşam ev yemeği ne varsa.
abur cubur, alkol vs de tüketiyorum.
tatlı severim, cips vs yerim.

spor yapıyorum ama kardiyo yag yakımı yapmam, bacak calısırım sadec squat bir de cok düzensiz spordan sonra burger king yediğimi bilirim.

49 kiloyum. insallah 60 olurum da vermeye çalısırım derim hep almaya da başladım normalde almazdım.

benim enerjimde sıkıntı var. kahvaltı öncesi 1 kere denedim çok kötü olmuştum. aslında bende birden değil yavaş başlayıp arttırıyorum. hergün kaldıramıyo bünyem sanırım

Daha önce bir spor salonu üyeliğim vardı,planlı olarak spor yapıyordum. Orada ki spor hocası bana "asıl spor 2 günde 1 yapılır "demişti.. Bence kendinizi zorlamayın,2 günde 1 de yeterlidir. Bir de mutlaka spor sonrası 1 bardak süt içerim. Süt, sporunuzun bitmesine rağmen uzun bir süre daha metabolizmayı spor yapıyormuşcasına çalıştırmaya devam eder,bilginiz olsun.Soğuk sütün içine tarçında ilave edebilirsiniz.

36 38 giyorum iki cocugum var normal kilom herşeyi yiyorum maşallah dikkat etmem kilo almadım bu zamana kadar ama bir yandan da korkmuyorum değil sismanliycam diye

spordan sonra sütü soğuk mu içiyorsunuz ılık mı. spordan sonra bi süre süt içtim. sonra faydası yok şişmanlatıyo diye vazgeçmiştim. geri başlayayım bari teşekkür ederim :)

Ben öyle zayıf bi insan değilim ama 36 38 beden. 58 kiloyum. Boyum 168. Ekmekle aram çok yok ama ayda yılda bir güzel ekmek buldum mu gömerim. Simit çok severim. Sabahları yumurta yiyorum. Akşam çok yiyorum çünkü eve geç gittiğim için çok acıkmış oluyorum. Çok iştahlıyım ama tatlı hamurişi pek yemem. Et çok yerim. Kebap lahmacun falan dur bilmem yerken. Günde 10bin adımı tamamlıyorum. 20bine de çıktığım oluyor. Spor yapamıyorum malesef. her yıl kiloma bir kilo daha ekleniyor. Ve uzun zamandır güzel kilo veremiyorum. En iyi halim 50 52 olduğum zamanlardı.

Balık etli ve zarifim, olamaz mı? Gayet de olur. Az önce yarım kutu dondurmayı mideye indirdim.
Normalde çok spor yaparım, üşenmem, kaytarmam, spor salonuna ihtiyaç duymam, evde programlı bir şekilde aletsiz jimnastik yaparım her gün. Abur cubur yersem daha fazla spor yaparım mesela, günah çıkarır gibi... Bir pizza dilimi 400 kalori, bir saat koşu 600 kalori... Hayatım hesap kitapla geçti. Akşamları hafif yerim, çok su içerim. Yağlı yemek yemem. Izgara ve zeytinyağlı sebzeler pişer genellikle evimizde. Durum böyle yani. Araya hamilelik, doğum girdi. Bu aralar biraz torpil geçtim kendime. Verecek bir 5 kilom var. Kendimi hazır hisseder hissetmez eski düzenime geri döneceğim.

spordan sonra sütü soğuk mu içiyorsunuz ılık mı. spordan sonra bi süre süt içtim. sonra faydası yok şişmanlatıyo diye vazgeçmiştim. geri başlayayım bari teşekkür ederim :)

Yani ben kendi adıma herhangi bir kilo alımı yaşamadım. Hatta bildiğiniz yağlı süt içiyorum, hani öyle light falan değil. Soğuk içiyorum bu arada dolaptan alıp, ben zaten suyu da yaz kış soğuk içerim.

Boyum 1,74 Kilom 64.

Sabahları işte kahvaltı yapıyorum mecburen 2 poğaça yada 1 simit krem peynirle.
Öğlen ekmeksiz yerim yemekleri. 3 - 3,5 gibi acıkırım atıştırmalık bisküvi yerim.
Akşam da Allah ne verdiyse artık. Ki ben hamur işlerini çok severim.

Ama kilom yıllardır sabit.

Hamilelik öncesi 50 kiloydum ve 8 yıldır kilomu koruyorum.

Sağlam bir kahvaltı yaparım. Öğle yemeğinde de çok abartmam. Akşam yemegim genelde salata yogurt ve varsa kalorisi düşük gıdalar olur.

Paketli gıda gazlı içecek tüketmiyorum. Haftada 1 öğün sabah 1 öğün de öğle yemeğinde canım ne isterse yerim. Ama oldu ya hafta bitmeden kaçamak olursa akşam ögününü yemem.

Bol bol su içerim. Hergün mutlaka 45 dk 1 saat spor yaparım.

Şimdiki düzenim ise karatay beslenmesi günlük 10.000 adım yürüyüş ve 1 saat hamile yogası.

cinsin ne gadanda güzelmiş keşkem benim olsa

174 boy ..önceden 55 56 kilo civarı doğum sonrası 56 58 değişti..Yıllardır hayat felsefem ortalama bir saatte uyuyup erken uyanirim kahvaltisiz güne baslamam..öğlen çorba yada arkadaş toplantısı varsa ona göre bişey yerim. .toplantida çok yediysem akşam yemem eğer hafif bişey yediysem akşam yemek yerim ama en gec 8de yeriz.az ve sık yerim. .

Ben 54 kilo 160 cm im evlenmeden önce 50 kiloydum eşim çok zayıf ona kilo aldırayım derken ben aldım bünyem kilo almaya çok musait dikkat etmezsem bir haftada tartida iki kilo fark eder
fazla irade sahibi değilim abur cubur severim ama ayda bir falan canım çok çekince yerim
Yeme düzenim şöyle öğretmenim ve sabahciyim sabahın 6 sinda uyanınca canım hicbirsey yemek istemiyor fakat yanıma küçük bir kutu zeytin veya biraz peynir yanına da iki üç dilim tam buğday ekmeği
Meslek hastalığı çay kahve tüketimi dorukta fakat kesinlikle şeker kullanmıyorum Nescafe az içmeye çalışıyorum (selülit yapıyor deniliyor)

Öğlen eve gelince akşamdan kalan yemek ne varsa onu yiyorum yoksa da bir kase yoğurt, bir bardak Muzlu süt (kendim yapıyorum) saat 3-4 gibi tv karşısında otururken ceviz fındık kuru incir cubuk kraker ne varsa atistiriyorum

Aksam kesinlikle ekmek ve pirinç pilavı yemiyorum zaten sevmem de aklıma bile gelmez ağır yemekler yapmam Kızartma falan hiç yemeyiz bir tabak yemek yerim ama akşam yemekten sonra hicbirsey yemem olursa bir elma ya da portakal çay veya kahve içeriz bolca

Harekete gelince kışın haftanın 3 günü spora gidiyordum o zaman istediğim gibi yiyebiliyordum tabi fast food ve yağlı dışında yazın da evimin Karşısı park orada günlük 2 km tempolu yürüyorum ayyy çok konuştum

yahu gerçekmisiniz valla iradenize hayran kaldımm

Vallaha gerçeğim.
İrade benim göbek adım.

Valla spor yaparken insanın canı çıkınca yerken iki üç kere düşünüyor

yahu gerçekmisiniz valla iradenize hayran kaldımm

Yemiyorum, iradeliyim kısmını anlarım da, bir insan nasıl patates kızartması sevmez, hadi onu sevmedin çayın yanında kekin ne düşmanlığını gördün? O da olmadı, şöyle sıcacık boşnak böreği, pizza, sufleee Mayalı hamur kızartmasııı
Nasıl birinden biri sevilmez ya. Ben de arkadaşın varlığını sorguluyorum şu an. pinoli sen aslında yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…