- 29 Ekim 2015
- 26
- 6
- 1
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
çıtayı çok yükseltiyolar :)) onlar yüzünden biz de aç yaşıyoruz :))
Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
Metabolizma meselesi. Bir arkadasim vardı işyerinde 42kg'dı ama ağzı hiç boş durmazdı,saat başı aklına birşey gelirdi waffle, çiğ köfte vs.sipariş verir yerdi aklına geldikçe,hamileliğimde sayesinde kilo aldım bolca sağolsun.
Ben kendimi bildim bileli kilo almaya müsaittim halada öyleyim. Evlenmeden önce akşam yemeği yemeyerek kilo almamayı başarıyordum,kilom sabitti.
Şu an yine iki öğün besleniyorum. Ekmek,makarna,pirinç ve türevlerini yemiyorum,kahvaltıma ciğ fındık,ceviz ,badem yada fıstık ekliyorum hergün 1 avuç. Standart kahvaltım domates salatalık peynir çeşitleri,üzerine zeytinyağı, baharat,çörekotu yada keten tohumu ekleyerek tüketirim. Arada yumurta,yoğurt,yulaf kepeği ve baharatla omlet yaparım. Filtre kahve ,Türk kahvesi içerim gün içerisinde şekersiz,neskafe,gazlı içecek (soda dışında )tüketmiyorum. Acıkırsam yemek saatinden önce ayran içerim 1 bardak,yada soda açlığımı bastırır.
Saat 4-5 gibi akşam yemeğimi yerim,ekmeksiz,karbonhidratsız tabi, yoğurtla yada salatayla,günü kapatirım.
Arada kaçamaklarım olur tabi ama bir sonraki gün az yiyerek yada ekstra spor yaparak telafi ederim. Etmezsem kilo alırım zaten.
Maalesef ben o dünyaları yiyip kilo almayan şanslı hatunlardan değilim
Ay profıl fotosuyla yorumunuz cok ironık olmus:)kusura bakmayın cok hoşsunuzşu saate kadar sadecee elma yedim inan. hiççç iştah yok bende çöp gibiyim hiç iyi bişe değil
Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
2de yediğim bile oluyor bazen. Acıkmıyorum 10-11 gibi uyuyorum.Akşam 4-5 te yiyip sonrasında birşey yemiyormusunuz ?? Kaçta uyuyorsunuz ki? Nasıl dayanıyorsunuz?
2de yediğim bile oluyor bazen. Acıkmıyorum 10-11 gibi uyuyorum.
Bütün gün abur cubur yiyorum su yerine kola içiyorum günde 2 ekmek bitiririm tabi bunun yanında çorba yemek makarna pilav yoğurt allah ne verdiyse yerim kahvaltıda poğaça börek yumurta peynir zeytin tereyağı bal yiyorum süt içerim bol bol bu kadar yememe rağmen Kilo alamıyorum almaya çalışıyorum ama olmuyo çok mutsuzum
Evet gittim hiçbir sorun yok sanırım genetik bizde benim boyum 173 kilom 55 aşırı derecede zayıf değilim ama ben daha çok balık etli kadınları seviyorum bu yuzdende ne bulursam yiyorumSagliksiz bir sekilde kilo almaya calisiyorsunuz aslinda. Diyetisyene gittiniz mi? Cunku yapilan tetkiklerde neden kilo alamadiginiz ortaya cikar. Fakat oyle bol bol hamur isiydi felan derken midenizi copluge cevirmeyi lütfen sonradan zararini gorursunuz Allah korusun.
Ah keşke ben de bitiremesem o gofretleri kolaları:)49 kiloyum boyum 164 ve 2aylik hamileyim . 26 yasima kadar en fazla 54 kiloya ciktim. Aslinda zayif kalmak icin degil bu benim hayat tarzim gibi birsey. Sabah kahvalti cok yapamam sevmiyorum kahvaltilik peyniri zeytini ama sonra siki ogle yemegi yerim. Aksamda yemegimi guzelce yerim ama cok cesitli yemiyorum. Mesela pilav corba o kadar. Makarna ve salata gibi. Hani vardirya once corbayi icer sonra ana yemegini yer pilavini yer salatasini yer ustune tatlisini yer vs. Oyle degilim iste. Bide sagolsun annem bize hic abur cubur alistirmamis bi gofreti bu yasta bitirebildigimi hatirlamam yada bir bardak kolayi bile icemem. Genelde yediklerim hep dogal ev yemekleri. Birde hayatimin vazgecilmezi meyvedir ogle yemegini yerim bir iki saat sonra bir elma yerim ikindiye dogru bir seftali :) yani az ve oz beslenmek galiba isin sirri yada bunye meselesi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?