Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

Ama biz su içsek yarıyor onlar delice yeselerde metabolizmaları cayır cayır çalışıyor.
Bence biz kilolu değiliz onlar çok zayıf

kesin bilgi bunu yayalım... buna herkezi inandırmayı başarırsak buluşup pizzanın hamburgerin dibine vuralım tamm mııı :)) üzerine mocha üzerine duble magnum aman sabahlar olmasıın :)))

Of of bn de anlamıyorum bu yiyip kilo almayanları. Bn bi hafta diyeti bırakıyorum çok yemediğim halde hemen 1.5 kilo alıyorum. Çok zor zayflayamıyorum ymk çok yemem öle hamburger pizza yemem zaten Hamburger sevmiyorum bile patates kızartması pek yemem cips ayda bir yerim hamur işi de nadir yerim. Ekmk de çok ymiyrm ama hep kilom var bıktım artık. Boyum 175 kilo 79. 14 kilo vermek istiyorum bi ara69 olmuştum Hmn geri çıktım. Tek sorunum abur cubur çok seviyorum

Ooo çok geç,o kadar oturursam bende acıkırım,kendimi mutfakta bulurum eminim ki zaten düzensiz uykuda kilo aalma sebebi diye biliyorum.

Gece 11-2 arası özellikle uykuda olmak gerekiyormuş çünkü büyüme hormonu salgılanıyormuş ve bu hormon hem erken yaşlanmayı önlüyor hem de kilo kontrolünü sağlıyormuş..ve gerçektende uyku düzeni bozuk,gece hayatında falan çalışan insanlar hep erken yaşlamırlar

sağlık sorunlarım sebebiyle spor yapamıyorum. ama bol bol yürüyorum, özellikle hafta sonlarım yürüyerek geçiyor.
hele geçen ay hafta içi de bol bol yürümek zorunda kaldım, şimdi pantolonlarımı çekiştiriyorum. Siz de sizi yürümeye zorlayacak bir şey bulun, akşam yemegini az yiyin, acıktıkça su için. Ben artık kilo vermek istemiyorum, ama minibuse binmeyi sevmedigim için yürüyorum bakalım daha ne kadar zayıflıycam, korkuyorum :)

Zayıfladım kk da diyet topicini takip ederek. Zayıflama gruplarına girdim günlük menümü düzenledim kalori belirledim düşük. Kilo gitmeye başladı spor yapmadım. Şu an kilom iyi. Gün içinde sabah bi ekmek arası peynir domates yiyorum öyle aparat elimde yemek için yoksa dışarda simit yiyeceğim daha zararlı geliyor bana. Haftasonu kahvaltı affetmem güzel yaparım peynir zeytin domates salatalıkla yavaş yavaş yerim. Öğle çalıştıgım yerde yiyorum mesela bugun tavuk nugget vardı birazda patates kızartması aldım yanına yoğurt marul salata aldım. Öğleye kadar bunları yiyerek tahmini toplamda 350 400 kalori almışımdır. Öğleden sonra kahvenin yanına çikolata yedim Sonra aksama yakın burger kingde whooper menü aldım patates kızartmasının yarısını yedi hamburgerinde yarısından fazlasını yedim gerisi kaldı. Bu kadar işte günüm bitti. Kalori olarak fazla aldım ama ekstradan bugun çok yürüdüm nerden baksan 1 1,5 saat oldu.

Sabah erken kalkarım .Evde 10 -11 de öküz gibi yerim.Yumurta kizarmis ekmek tereyag bal peynir .Çuvala doldurur gibi.
Sonraaaa 4 -5 gibi biraz daha normal yerim .Bu kadar bitti .
Hamur işi çekmiyo canım .,meyve de karpuz ćilek ,şeftali kiraz yerim
Elma portakal vs yemem .

Evlenmeden once kilom 52 sabitti senelerce ama afedersin okuz gibi yiyordm abut cubur cips kola cikolata bir gunde 12 cikolata yedigimi bilirim. Ama hergun muzik acip dans ediyordum evlendim gunde 2 ogun 0 abur cubur... ve sadece temizlik yapiyorum dans edemiyorum. Ve hic sasmayan kilom 58 olmuş...!
Bence yediklerimizde onemli ama en onemlisi hareket..!

48 kiloyum... sabah fazla yemem, hatta hic kahvalti yapmam denebilir.. ogle az yerim, tabi duruma bagli bazen cok yerim bazen az yerim, aksam iyi yerim ama karnimi tika basa dolduracak kadar degil, doyacak sekilde yerim.. yemek aralarinda kek, cikolata tarzi seyler yerim ama kilo almam.. bunyem bu sekilde isliyor demekki..

Bol su içerim kola fanta gazoz meyve suyu ağzıma sürmem fast food yemem meyve yemem şekerli şeyleri ağzıma sürmem çay kahve şekersiz çikolata bal reçel yemem tatlı yemem hamurişi(belki bi börek o da yılda belki bi kez) pişirmem,her gün en az 10-12 bin adım atarım, çok hareketli bi işim var.... Kahvaltı yumurta, yeşillik domates biber biraz zeytin peynir 2-3 dilim siyah ekmek öğlen ve akşam ekmek yemem bir porsiyon sebze veya et yemeği yerim, makarna(sossuz) pilav 40 yılda bir, ve 175 boya 93 kiloyum niye, çünkü haşimoto hipotiroidi hastasıyım... 62 kilodan 93e gelmek çok acı... Napim ben şimdi

Selam...
40 yaşındayım kendimi bildim bileli hep 36 ile 38 beden arası oldum.
Boyum 1.70 olduğu için de gayet fit duruyor (d)um.
Şu anda 3. Gebeliğimi yaşıyorum ve tüm gebeliklerimde çok aşırı kilo aldığım halde (30 kilo gibi) her gebelik sonrası 1 yıl içinde eski kiloma döndüm ve vücudum asla sarkmadı.Hayatım da hiç diyet yapmadım çok fazla yemek yerim eşim 100 kilonun üstünde ve ondan daha çok yiyen biriyim.Aklına ne gelirse yerim buna fastfood ve Pizza cola cipsler çikolata pasta börekler dahil ama kilo almam.
ÇÜNKÜ yemek yerken kafamda ACABA yoktur yani acaba kilo alırmıyım diye düşünmem ve yemek yemek benim için bir eğlencedir keyiftir yemek yerken çok mutlu olurum.Ancak spor yapmayı asla bırakmam evde karnımı Stretch filmle sararım öyle iş yaparım.
Ayaklarımı koltuğun altına kıstırıp karın kaslarımı çalıştırırım tv izlemem ama izlersem de viledanın sopasını eski yoğurtçu amcalar gibi omuzlarıma koyup oturduğm yerde yarım saat çeviririm deniz kenarından şişelere koyduğum kumlarla kol altı ve üstü kaslarımı çalıştırırım sabah yarım saat akşam 1 saat kondisyonlu yürürüm bahçede kendi kendime futbol oynarım yazın bol bol yüzerim.
Şu anda gebeyim ve 5 ayda 10 kilo aldım bakalım devamı nolcak.
Mutlaka T3 ve T4 troid testi yaptırın asla beyaz ekmek yemeyin karbonhidratlarla proteinleri birbirine karıştırmayın yeter.
Bol şans dilerim

sabah iyi bir kahvalti
aksamda ev yemegi . doyana kadar .
ama ekmek , kek, poaca, simit, makarna, kizartma yemeyi aliskanlik yapan birisi illa ki kilo alir .

Valla herşeyin sorumlusu hareketsizlik ne zaman arabayla heryere gider oldum ne zaman sürekli oturur oldum o zamandan beri kilo aldım çok Önceden 50 kilo falandım hep ne kadar çok yesem de almazdım. Şimdi 60 kiloyum ve 2 hafta içinde 2-3 kilo vermem gerekli.Bu arada boyumda 170 çok kilolu görünmüyorum ama çok rahatsızım.

Aynı ben 50-52 iken son 1.5 senede 60 ı gördüm

kesin bilgi bunu yayalım... buna herkezi inandırmayı başarırsak buluşup pizzanın hamburgerin dibine vuralım tamm mııı :)) üzerine mocha üzerine duble magnum aman sabahlar olmasıın :)))

Ay inanırlar mi dersin belki kırk kere söyletsek olur sonra senin menulere çok cazip sonra akalım birlikte ay heyecanlandım

34 bedenim. Canım ne isterse, istediğim kadar yerim. Hamur işini çok severim, ete pek düşkün değilim, fazla yiyemem. Çok yağlı şeyler yiyemem. Çok yavaş yerim, kaplumbağa gibi. Belli bir öğünüm yok, sabah kahvaltısını mutlaka yaparım, sonra ne zaman acıkırsam, gece iki bile olsa yerim bir şeyler. Ekmeksiz kesinlikle olmaz, makarnayla, pilavla bile ekmek yerim. Su pek içmem, meyve pek yemem, sebzeye bayılırım. Çay çok içerim, ara sıra da kola. Pek sağlıklı beslendiğim söylenemez açıkçası. Metabolizmam hızlı çalışıyor sanırım yoksa benim yediklerimle bir başkası olsa 70'ten aşağı olmazdı eminim, ya da karnımda kurt var.

Aynı ben 50-52 iken son 1.5 senede 60 ı gördüm

Cnm hareketsizlikten kaynaklaniyor. Ben evli degilken yaptiklarimi kimse yapmaz hergun enerjimi atmak icin amuda kalkip acma germe calismalari yapip oryantel acip oynayan biriydim...
Evlendim hamile kalmişim testler negatif cikiyordu yine yerimde durmuyordum kuzenimle bogusmuştum essek kadr cocugu kaldirdim indirdim yere kudurduk baya. Sonra ogrendimki hamileymişm. Yaptiklarimla alakasi olmasada bebegimi kaybettim ama 2 senedir bebek istiyoruz diye cok yavas hareket ediyor ve evlenmeden onceki yaptiklarimi yapamiyorum... aslinda yapmam lazim saglik acisindan. Birde ben direk gobekten aliyorum kiloyu cok fena bir durum...

Ben sebze ağırlıklı besleniyorum öyle sevdiğim için tatlıya çok düşkünüm ancak çay kahve vs içecekleri şekersiz severim. Yemekleri tuzsuz severim. Aburcubur sevmem meyveyle de pek aram yoktur. Ekmeği de haftada bir yemeğe göre ya yerim ya yemem sevmem yani. Çok su içerim bir de. Bi bebeğim var onun temposuyla baya hareketliyim spora gerek kalmıyor. 1.70 boy 51 kiloyum. Benim yediklerim tamamen tercih beslenme alışkanlığı yani özellikle dikkat etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…