- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ama biz su içsek yarıyor onlar delice yeselerde metabolizmaları cayır cayır çalışıyor.
Bence biz kilolu değiliz onlar çok zayıf
Ooo çok geç,o kadar oturursam bende acıkırım,kendimi mutfakta bulurum eminim ki zaten düzensiz uykuda kilo aalma sebebi diye biliyorum.Ne güzel erken uyuyormuşsunuzbenim uyku düzenim bozuk 4 te 5 te yattığımda oluyor
Ooo çok geç,o kadar oturursam bende acıkırım,kendimi mutfakta bulurum eminim ki zaten düzensiz uykuda kilo aalma sebebi diye biliyorum.
Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
Peki genelde ne yersin?
Selam...Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
Aynı ben 50-52 iken son 1.5 senede 60 ı gördümEvlenmeden once kilom 52 sabitti senelerce ama afedersin okuz gibi yiyordm abut cubur cips kola cikolata bir gunde 12 cikolata yedigimi bilirim. Ama hergun muzik acip dans ediyordum evlendim gunde 2 ogun 0 abur cubur... ve sadece temizlik yapiyorum dans edemiyorum. Ve hic sasmayan kilom 58 olmuş...!
Bence yediklerimizde onemli ama en onemlisi hareket..!
kesin bilgi bunu yayalım... buna herkezi inandırmayı başarırsak buluşup pizzanın hamburgerin dibine vuralım tamm mııı :)) üzerine mocha üzerine duble magnum aman sabahlar olmasıın :)))
Aynı ben 50-52 iken son 1.5 senede 60 ı gördüm
Ben sebze ağırlıklı besleniyorum öyle sevdiğim için tatlıya çok düşkünüm ancak çay kahve vs içecekleri şekersiz severim. Yemekleri tuzsuz severim. Aburcubur sevmem meyveyle de pek aram yoktur. Ekmeği de haftada bir yemeğe göre ya yerim ya yemem sevmem yani. Çok su içerim bir de. Bi bebeğim var onun temposuyla baya hareketliyim spora gerek kalmıyor. 1.70 boy 51 kiloyum. Benim yediklerim tamamen tercih beslenme alışkanlığı yani özellikle dikkat etmiyorum.Slm herkese
Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?