• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf olmadığı halde kilolu bayanlarca zayıf bulunan bayanlar

meleksem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
66
0
86
İzmir
Dediğim gibi başlık bulamadım. Vücut ölçünüz 90-60-90 boyunuz da 165.her giydiğiniz üstünüze yakışıyor fakat kilolu bayanlar karşınıza geçip ay yazık çok zayıfsın kocan sana bakmıyor mu diyor ve de üstüne ayyy nasıl böyle formunu koruyorsun ben bir türlü veremiyorum diyor. bu durum karşısında ne tep ki veriyorsunuz. insan bir yere kadar gülüp geçebiliyor çünkü. her gördüğünde de söylenmez değil mi. bu durumdan rahatsız olan var mı aramızda.

Ay bende mi tuhaflık var nedir bilmiyim...bayanssulusmile
Hiç kimsenin benim hakkımda konuşmalarını dikkate almam ben..
"Evet evet,kocam yemek yedirmiyor ühühühühühüsenağlama" der sustururum ben olsam..kaydirigubbakcemile3

ay hakıkaten ya :sm_confused:
boyuma gore kilom cok iyi ne sısman ne zayıf
ustume gıydıklerım de cup dıye oturur fızıgım de cok ıyı
bunlar cekemıyorlar kuzum bızım gıbılerı a.s
banada denmesınden sıkılıyorum
"senın gıbı sısman olsam daha mı ıyı?" dıyorum
karsı taraf kesıyor sesını... hıc gelemem boyle abukluklara:1closedeyes:

Ay bende mi tuhaflık var nedir bilmiyim...bayanssulusmile
Hiç kimsenin benim hakkımda konuşmalarını dikkate almam ben..
"Evet evet,kocam yemek yedirmiyor ühühühühühüsenağlama" der sustururum ben olsam..kaydirigubbakcemile3

evet dikkate almıyorsun ve sen onları dikkate almadıkça sürekli aynı sözleri tekrarlıyorlar. bana zayfısın denince ayy çok teşekkür ederim diyorum. bir de ben deneyeyim nasıl olacak diyorum çok kilo almışsın diyorum hemen suratını bozuyor, çok kötüsün deniliyor. bana zayıfsın derken bir şey yok ama.

ay hakıkaten ya :sm_confused:
boyuma gore kilom cok iyi ne sısman ne zayıf
ustume gıydıklerım de cup dıye oturur fızıgım de cok ıyı
bunlar cekemıyorlar kuzum bızım gıbılerı a.s
banada denmesınden sıkılıyorum
"senın gıbı sısman olsam daha mı ıyı?" dıyorum
karsı taraf kesıyor sesını... hıc gelemem boyle abukluklara:1closedeyes:
birde alışverişteyken senin baktıklarını alıp giyiyorlar sen alınca illa aynısından almak istiyorlar.

valla o tekrara düşen arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun demekki, ne var bunda kafaya takcak, ben olsam daha bile nispet yaparım valla, bak bakalım o zaman konuşuyorlar mıbayanssulusmile

valla o tekrara düşen arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun demekki, ne var bunda kafaya takcak, ben olsam daha bile nispet yaparım valla, bak bakalım o zaman konuşuyorlar mıbayanssulusmile
kafaya takmak değil de rahatsız olmak. komik duruma düşüyorlar. ister istemez araya mesafe koyuyorsun. ay neler dedim onlara.yok tam gaz devam ettiler.sussan olmuyor,cevap versen olmuyor.anca gülüp geçebiliyorsun öylelerine.:D

evet dikkate almıyorsun ve sen onları dikkate almadıkça sürekli aynı sözleri tekrarlıyorlar. bana zayfısın denince ayy çok teşekkür ederim diyorum. bir de ben deneyeyim nasıl olacak diyorum çok kilo almışsın diyorum hemen suratını bozuyor, çok kötüsün deniliyor. bana zayıfsın derken bir şey yok ama.

Valla isteyen dilediği kadar konuşsun ben duymadıktan sonra;
tın tın tın da tınnnnn!bayanssulusmile

Dediğim gibi başlık bulamadım. Vücut ölçünüz 90-60-90 boyunuz da 165.her giydiğiniz üstünüze yakışıyor fakat kilolu bayanlar karşınıza geçip ay yazık çok zayıfsın kocan sana bakmıyor mu diyor ve de üstüne ayyy nasıl böyle formunu koruyorsun ben bir türlü veremiyorum diyor. bu durum karşısında ne tep ki veriyorsunuz. insan bir yere kadar gülüp geçebiliyor çünkü. her gördüğünde de söylenmez değil mi. bu durumdan rahatsız olan var mı aramızda.

90 60 90 165 boy.
zayf değilki zaten
normal yanii.

böyle bişey denmedi bana :hulya: ama böyle bir durumda hiç önemsemem aksine kıskançlık sezdiğim için daha çok kısasa kısas bile yaparım...bayanssulusmile

ben olsam ben de takmam ama bazen gerçekten ilginç duruyor. mesela arkadaşım 1,70 boy 52 kilo. 48 olmaya çalışıyor ama gerçekten çok ama çok kötü duruyor. iyiliğine "artık verme kilo istersen" desen hemen kıskanç durumuna düşüyorsun. en iyisi söylememek sanırım ohaoldumsmile

evet bazıları gerçekten zayıf oluyor ama iyi olarak söylenenle fesatlık olsun diye söyleneni ayırt edebiliyorsun.

kişinin kendini nasıl algıladığı ile alakalı bence..

ben de müzdaribim bu konudan.. aslında sadece kıskançlık meselesinden değil.. çünkü benim annem,babam ve sevgilim çok söylüyor..

sağlığımı tehdit etmeyecek düzeyde zayıf olmayı seviyorum ben. kilolu da oldum. mutsuzdum kıloluyken..

şimdi 57 olmuşum boyum 172

53 olmak istiyorum

36 bedenım 34 olmak istiyorum. ama lokmalarımı sayıyor millet.. diyet yapıyorum diye...

ben düzgün fiziklilere bayılıyorum valla çok hoşuma gidiyor öyle insanlar..zayıflığı sevmem zaten estetik durmaz..office in arkadaşı gibi 1.70 e 52 iken 48 olmak komik bence..ve çirkin duruyor yakışmıyor..
ben öyle 90-60-90 gördümmü asılıyorumaklinialirimsmile beğendiğimi dile getiririm ama kocan sana bakmıyormu aaaa çok zayıf demem.aşırı zayıfa da demem yüzüne..
bizimde komşumuz kopacak zayıflıktan 1 kilo aldımı ne yapacağını bilemiyor..korse alcam demişti 1 kere:roflol: görseniz ama deri kemikten ibaret,ellerinde damarlar fırlayacak gibi..sanırım hastalık..aneroksiya nevroza denen şey..

bende 1.73 üm 62 kiloyum...çevrem zayıfsın diyor-tatlicadiarzu-onlara bakınca tabiki zayıfım..bende 58-57 olmak istiyorum diyorum aaaa olurmu zaten çok zayıfsın diyorlar gülüyorum sadece..

kişinin kendini nasıl algıladığı ile alakalı bence..

ben de müzdaribim bu konudan.. aslında sadece kıskançlık meselesinden değil.. çünkü benim annem,babam ve sevgilim çok söylüyor..

sağlığımı tehdit etmeyecek düzeyde zayıf olmayı seviyorum ben. kilolu da oldum. mutsuzdum kıloluyken..

şimdi 57 olmuşum boyum 172

53 olmak istiyorum

36 bedenım 34 olmak istiyorum. ama lokmalarımı sayıyor millet.. diyet yapıyorum diye...

kiloluydum derken kaçtın önceden

ailemin çok duyduğu söz. özellikle kardeşlerim. ama çoğu kıskandığı için söylüyor eminim. kuzenim gelmiş kız kardeşime çok zayıfsın kopacaksın diyor. kızın morali bozuldu. ben de dedim bilmez misin bizim kuzen şişmanlardan hoşlanır. baksana yengeme ne kadar şişman dedim. (yengem zayıflıktan kopacak). sustu kaldı :)

o bişiy deil de yediğin lokmaları sayarlar ya, benim hatırlamadığım günlerde neyden nekadar yediğimi söyler kendileri de ay bende yemiycem der durular ya da güne gidersin eline tabağı tutuştururlar sen yeter dedikçe aa bak walla şundan biraz daha ye die başının etini yelrer, benim o tip insanlarla vakit geçiresim hiiç gelmiyor,ayy ne güzel zayıfsın demek öle gökten zembille inmiyor! Herkesin kendine ait bir tavrı tarzı olmalı ama di mİ?:umursamaz:

Back
X